Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 5-11 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 5-11 iulie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – TEIWAZ. Este runa ce îl simbolizează pe zeul războiului Norse. Prin sacrificiul său, marea forţă a haosului, lupul Fenrir, a fost învins. În această etalare, runa este inversată ceea ce poate însemna că un sacrificiu pe care l-ai făcut poate să nu ducă la un rezultat. Poate semnifica şi o victorie fără un rezultat care să te mulţumească. Runa previne să nu intri în conflicte sau negocieri, în special în cele ce implică să oferi sau să faci o concesie. Teiwaz este şi zeul legilor, deci reţine că ţi se sugerează să fii atent(ă) la ce faci ca să eviţi problemele de justiţie.


Taur:

Runa etalată – URUZ. Este runa sfârşiturilor şi a noilor începuturi. Este o rună a tranziţiei ce indică faptul că viaţa pe care ai trăit-o până acum trebuie să se schimbe ca să facă loc unei noi forme. Dacă cineva sau ceva de care eşti legat(ă) emoţional iese din viaţa ta, runa Uruz îţi reaminteşte că este un proces natural al vieţii. Învaţă să te adaptezi momentului, folosind puterea masculinităţii sau a feminităţii tale ca suport şi caută oportunitatea ce se află în spatele oricărei transformări.


Gemeni:

Runa etalată – ANSUZ. La orice te gândeşti şi orice ai dori acum, fii atent(ă) la nivelul tău de anxietate pentru că te poate face să fii confuz(ă). Multe lucruri îţi pot părea de neînţeles şi acţiunile să îţi fie în zadar. Însă ca să ieşi din această stare, acceptă tot ceea ce se întâmplă acum. Crede cu tărie că o situaţie care este aşa cum este îţi va aduce şi daruri şi beneficii la un moment dat. Este inevitabil să apară şi asemenea situaţii, indiferent dacă înţelegi sau accepţi.






Rac:

Runa etalată – EIHWAZ (inversată). Trebuie să îţi exprimi potenţialele aflate în stare latentă şi inactivă. Ceea ce pare a fi periculos poate fi uşor depăşit prin efortul tău focalizat şi prin răbdare. Eihwaz este runa apărării şi are un simbol magic semnificând înţelepciunea găsită în adversitate.


Leu:

Runa etalată – EHWAZ. O situaţie curentă îţi poate aduce ceva nou în viaţă. Poţi ieşi la întâlnire cu oameni noi, poţi dezvolta o abordare fundamental diferită a vieţii şi relaţiilor, poţi să schimbi o locaţie, poţi merge undeva nou. Fiecare situaţie promite o schimbare gradată spre mai bine; se dezvoltă idei noi, se îmbunătăţesc relaţiile cu oamenii. Fii pregătit(ă) pentru schimbare pentru că este favorabilă.


Fecioară:

Runa etalată – GEBO. Norocul îţi zâmbeşte şi surprize drăguţe vor veni neaşteptat. Ceva pozitiv este pe drum spre tine, ceva ce meriţi în totalitate. Poate că vei primi premieri, recompense, poate o promovare, un cadou sau o recunoaştere. Există speranţă şi bucurie. Există graţie şi iertare. Poate că un anumit tip de parteneriat este pe cale să se nască. Dacă este acest caz, runa Gebo îţi reaminteşte să îţi menţii propria individualitate; ţine minte că parteneriatele reale apar când două fiinţe puternice şi independente formează o echipă, fiecare menţinându-şi unicitatea şi propria singularitate.






Balanţă:

Runa etalată – INGUZ (inversată). Eşti atenţionat(ă) că energia creaţiei nu curge liber prin tine şi să remediezi situaţia ori să îţi dai seama ce îţi pricinuieşte o stare de tristeţe sau depresie care te împiedică să curgi cu valul creaţiei divine. Runa este conectată cu energia lui Inga, divinul feminin. Creaţia este feminină şi este o stare de a fi. Tot ce facem înseamnă creaţie şi viaţă: muncim, cântăm, sperăm, plângem, gândim, râdem, mergem, ne odihnim, suntem.


Scorpion:

Runa etalată – MANNAZ. Când îţi apare această rună mesajul este să faci un pas în spate şi să te priveşti ca element al unei întregi comunităţi (familie, grup de prieteni/e). Care este relaţia ta cu aceşti oameni? Cum relaţionează ei cu tine? Aceasta poate fi cheia performanţelor pe care le ai.


Săgetător:

Runa etalată – NAUTHIZ. Eşti sfătuit(ă) să aştepţi pentru vremuri mai bune. Este de dorit să îţi reconsideri unele planuri prea îndrăzneţe pentru acest moment, sunt implicate prea multe schimbări. Ai griă de tine, nu permite să fii descurajat(ă) şi să ai o stare proastă. Dacă îţi dai libertatea de a fi pesimist(ă), cei(le) din jur vor găsi compania ta prea dificilă. Nu face nimic acum, ci doar ai răbdare.






Capricorn:

Runa etalată – PERTH. O situaţie prezentă din viaţa ta include un anumit mister. Persoana la care te gândeşti ţi se poate revela dar există ceva la ea ce te poate speria. Totodată, personalitatea ta conţine un mister şi acesta poate fi revelat, punându-te într-o lumină nouă incredibilă.


Vărsător:

Runa etalată – TEIWAZ. Energia masculină şi principiul activ sunt caracteristicile acestei rune, aducând drept rezultat o anxietate la bun sfârşit. Teiwaz este runa curajului, dedicării şi încrederii absolute în resursele cuiva. În situaţii de relaţii interpersonale sau de devotament pentru o cauză, această rună sfătuieşte la perseverenţă, în acelaşi timp reamintindu-ţi că răbdarea poate să fie uneori o formă de perseverenţă. Priveşte în tine şi analizează adânc fundaţiile vieţii tale. Făcând asta, ai putea ajunge şi cultiva cele mai puternice şi adânci resurse de care dispui.


Peşti:

Runa etalată – ODIN. Ceea ce este neştiut şi ceea ce este nevăzut sunt active acum în viaţa ta. La începuturi nu a fost nimic şi la final, nimic rămâne. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce încă nu există, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cărţile de Tarot, este posibil să fie nevoie să faci un salt de credinţă şi să te arunci în acest mare vid al vieţii. Fă asta cu mâinile libere şi cu credinţa nestrămutată. Te bazezi pe puterea creativă a necunoscutului.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS