Zodiac chinezesc săptămânal: 5-11 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 5-11 iulie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

E o săptămână foarte ocupată, bună, în care scena familială este calmă, iar intenţiile spre progres sunt scurtate sau întrerupte. Veţi depune mult efort şi veţi petrece mult timp pentru a depăşi obstacolele, dar trebuie să aveţi răbdare în negocierile care sunt complicate şi agitate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

E o săptămână amestecată în care veţi avea probleme sentimentale, cu sănătatea, cu reprezentanţii oficiali sau cu superiorii(arele). Prietenii(ele) nu vă sunt de ajutor, nici înţelegători(are) şi vă veţi recupera cu mare greutate banii daţi cândva.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

E o săptămână destul de fericită în care veţi cunoaşte o revenire spectaculoasă. Veţi fi capabili(e) să vă rezolvaţi problemele cu destulă uşurinţă şi veţi găsi oameni puternici şi influenţi care vă vor sprijini ideile. Puteţi fi implicaţi(te) în dispute, dar veţi scăpa de efectele calamităţilor sau accidentelor.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

E o săptămână modestă, dar stabilă pentru omul întreprinzător, în care va face rost de bani mai mult decât îi trebuie şi va avea contacte noi pentru realizarea planurilor sale. În schimb îşi va neglija viaţa de familie, forţându-se prea mult în activităţi sociale şi devenind extrem de surescitat(ă) şi extenuat(ă).


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

E o săptămână petrecăreaţă, dar şi foarte scumpă, în care vei cheltui mai mult decât poţi agonisi şi poţi să ai dispute sau conflicte iritante acasă. Trebuie să încerci să faci pe placul oricui şi să fii atent(ă) cu banii tăi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

E o săptămână excelentă în care veţi primi veşti bune de acasă, dar veţi avea de suferit unele dezechilibre în carieră. Problemele care vă vor înconjura nu vor fi prea mari, dar acestea vă vor reduce din elanul progresului, motiv pentru care Şarpele va tinde să fie uşor irascibil.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

E o săptămână favorabilă în care realizările voastre vor fi fantastice, veţi fi evidenţiaţi(te) sau promovaţi(te) după meritele voastre. Veţi fi răsplătiţi(te) pentru răbdarea şi perseverenţa voastră din trecut. Se prevăd profituri sau creşteri importante ale veniturilor voastre.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

E o săptămână fericită şi plină de evenimente în care veţi primi veşti foarte bune, veţi fi promovaţi(te) în carieră şi veţi primi chiar şi sumele datorate vouă pentru acoperirea pierderilor. Viaţa de familie este foarte liniştită şi veţi fi capabili(e) să vă faceţi noi prieteni(e) influenţi(te) şi să recuperaţi toate pierderile avute.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

E o săptămână oarecum dificilă, în care veţi simţi cum se împuţinează banii şi veţi cunoaşte regrese care vă vor costa scump. Trebuie să vă uniţi cu alţii(tele) şi să vă lăsaţi purtaţi(te) de ei(le). Să fiţi conservatori(are) şi să nu acţionaţi independent. Problemele, obstacolele de acasă şi din activitate vor fi depăşite, dar nu înainte de a vă produce mari necazuri şi sentimente de frustrare.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

E o săptămână modestă în care nu trebuie să aveţi nelinişti sau frici. Aşa zisele mari probleme se vor rezolva cu bine, fiind ajutaţi(te) fie de noi prieteni(e), fie de împrejurările favorabile, dar toate de ultim moment şi neaşteptate.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

E o săptămână modestă la capitolul „fericire”, dar care va va face să va bucurati încă de succes, chiar dacă vi se prevede un incident ciudat sau nedorit. Trebuie să fiti atenti(te) la pierderea unui credit sau a unei ipoteci pe proprietate, să aveti grijă şi să va ţineti la distanţa chiar şi prietenii(ele).


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Din pricina unui grafic foarte încărcat, plin de responsabilităţi, trebuie să fiţi atenţi(te) la sănătatea voastră: infecţii, tăieturi, răniri, contuzii, surescitare.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS