Etalarea şi interpretarea runelor, 13 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 13 iunie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – NAUTHIZ. Prezenţa acestei rune indică faptul că pot fi decalări şi unele schimbări în direcţia acţiunilor voastre. Există motive întemeiate pentru care este bine să revizuiţi cu atenţie planurile voastre. Restricţia este necesară acum. Runa Nauthiz sugerează să vă identificaţi umbra, partea întunecată a fiinţei voastre care se reflectă în exterior sub forma slăbiciunilor voastre.


Taur:

Runa etalată – SOWELU. Sowelu este runa energiei şi a revelaţiei, reprezintă energia soarelui, spiritul vieţii, tăria de caracter, energie fără limite, completitudine. Aduce darul înţelegerii, capacitatea de a învăţa. Este simbol pentru sănătate. Deşi Sowelu este cunoscută ca simbol de victorie, ea implică şi forţa atacului care e o forţă pozitivă, fiind puterea naturală a soarelui. În spiritualitate, runa este citită ca o viziune clară, victoria binelui asupra răului, a luminii asupra întunericului. Sowelu atenţionează să folosiţi puterea binelui că să învingeţi negativul.


Gemeni:

Runa etalată – TIWAZ. Tot ce vi se întâmplă acum este extrem de important. Runa anunţă şi recunoaşte o perioadă activă în viaţa voastră. Aventurile de orice fel sunt posibile acum, la fel şi emoţiile puternice sau evenimentele importante.






Rac:

Runa etalată – URUZ. Această rună extrasă cu faţa în jos vă avertizează că există întârzieri ca puterea să susţină schimbări pentru dorinţele voastre. Poate că deja aţi avut anumite dezamăgiri, aşteptând să se împlinească ce vă doreaţi. Sigur că aşa ceva crează frustrare, însă evenimentele din lumea externă reflectă ce se întâmplă în noi. Folosiţi acest mesaj că să vă daţi seama ce beneficii aveţi din faptul că dorinţa nu vi s-a împlinit, încă.


Leu:

Runa etalată – ANSUZ (inversată). Dacă există un blocaj, o posibilă cauză este comunicarea greşită. Reţineţi că tot ce se întâmplă acum face parte din dezvoltarea voastră, chiar şi din ceea ce voi numiţi eşec, pentru că învăţaţi din fiecare moment ce aveţi de făcut, altfel.


Fecioară:

Runa etalată – EHWAZ (cu faţa în sus). Sunt nişte schimbări pozitive ce vin spre voi. Aceste schimbări par să nu fie total neaşteptate pentru voi. Runa vă sugerează că v-aţi pregătit de ceva timp pentru ele.






Balanţă:

Runa etalată – ELHAZ (cu faţa în sus). Aceasta este o rună a prieteniei şi cineva vă poate oferi ajutor în curând. Nu vă temeţi să acceptaţi acest ajutor. Va lucra alături de voi şi vă va ajuta protejându-vă de problemele ce pot apărea. Fiţi vigilenţi(te) la aceste probleme pentru că paza bună trece primejdia rea!


Scorpion:

Runa etalată – GEBO. Dacă vă interesează o situaţie ce ţine de munca voastră, această rună vă anunţă faptul că succesul vă este legat de activităţi de parteneriat. Căutaţi-vă aliaţi(te) şi acţionaţi cu ei(le) ca un/o membru(ă) de echipă.


Săgetător:

Runa etalată – INGUZ. Runa Inguz semnifică noi începuturi şi voinţa divină pentru acestea. Această rună vă anunţă că există şi o nouă cale de a obţine ceea ce vreţi. Totodată vă transmite şi faptul că puteţi avea parte de o nouă relaţie.






Capricorn:

Runa etalată – MANNAZ (inversată). Aceasta este runa relaţiilor, a omenirii şi a aerului vieţii dintre şi din oameni. Energia runei este aliniată cu Odin, Tatăl Ceresc şi Frigg, Mama Pământ. Viaţa voastră se desfăşoară între cer şi pământ. Este anunţată o posibilă decepţie dinspre unii oameni cu care aveţi de-a face şi sunteţi preveniţi(te) în acest sens. Continuaţi să credeţi în relaţii dar fiţi atenţi(te) cu ce oameni vă însoţiţi. Fiecare îşi aduce contribuţia la drumul vostru atât cât este menit. Căutaţi relaţii care să vă împlinească cu adevărat.


Vărsător:

Runa etalată – NAUTHIZ. Runa Nauthiz semnifică restricţia şi uneori este asociată cu conceptul de durere. Apariţia ei în extragere anunţă faptul că sunt necesare şi vor apărea întârzieri, decalaje şi schimbări de direcţie. Însă există motive întemeiate pentru care sunteţi îndrumaţi(te) să vă revizuiţi planurile cu multă atenţie. Este mult mai bine aşa, chiar dacă vă doare faptul că deocamdată lucrurile nu sunt aşa cum vreţi voi. Restricţia este necesară şi va aduce binele în viaţa voastră.


Peşti:

Runa etalată – PERTH. Runa Perth semnifică iniţierea, treburile aflate în stare de taină şi secret. Când primiţi această rună, vi se transmite să aveţi încredere în forţele puternice care dirijează planurile de existenţă pentru că acestea acţionează să aducă schimbări mari şi modificări în viaţa voastră. Acestea sunt benefice şi pot fi sub formă de câştiguri subite sau relaţii neaşteptate care intră în viaţa voastră cu un rol bine definit. Este timpul să vă ridicaţi deasupra a ce este acum viaţa voastră.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS