Zodiac chinezesc săptămânal: 14-20 iunie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 14-20 iunie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Pot apărea diferenţe de păreri în această săptămână, de aceea este recomandat să fiţi pregătiţi(te) pentru compromisuri. Vă pot salva din multe situaţii incomode. Din punct de vedere romantic, vă puteţi programa întâlniri spre finalul săptămânii. Dacă sunteţi singuri(e), se prea poate să vă îndrăgostiţi până la sfârşitul acestei săptămâni. Savuraţi aceste momente şi lăsaţi lucrurile să înflorească natural. Nu forţaţi nimic!


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Universul nu vă oferă toată energia de care aveţi nevoie, de aceea trebuie să vă utilizaţi chibzuit puterea. Structuraţi-vă programul astfel încât să puteţi face faţă cu bine şi sarcinilor profesionale, dar şi celor domestice. Încercaţi să vă păstraţi o atitudine flexibilă, fiţi gata să faceţi şi compromisuri dacă este nevoie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Gândiţi-vă la proiecte profesionale pe termen scurt. Aştrii nu favorizează, deocamdată ideile cu bătaie lungă. Dacă sunteţi singuri(e), atenţie la oamenii cu care intraţi în contact! Unii pot fi potriviţi pentru scurte aventuri, dar nu vă puteţi baza pe ei pentru ceva serios şi de lungă durată. În cuplurile solide, weekendul se anunţă de-a dreptul romantic.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Marţi se anunţă o zi potrivită pentru negocieri şi afaceri. Atenţie la corespondenţa de afaceri să nu vă scape vreo greşeală! Dacă aţi rugat pe altcineva să se ocupe de această sarcină, ar fi indicat să verificaţi înainte să trimiteţi cuiva ceva. Romantismul pluteşte în aer. Nu programaţi pentru weekend rezolvarea unor treburi de la birou. Petreceţi mai mult timp cu cel(a) pe care îl/o iubiţi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Luni poate fi o zi perfectă pentru afaceri sau pentru dragoste. Depinde de care parte a vieţii voastre vă concentraţi mai mult în această perioadă. Rezultatele se vor vedea mai târziu şi vor fi demne de laudă, indiferent ce aţi ales. În weekend, fiţi atenţi(te) să nu exageraţi cu mâncarea sau cu munca! Vă puteţi face singuri(e) rău.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

E o săptămână bună, în care reuşiţi să faceţi tot ce vă propuneţi, dar în care trebuie să fiţi şi foarte înţelepţi(te) şi să acţionaţi rapid. Mijlocul săptămânii poate fi ideal pentru negocieri şi afaceri. Dacă sunteţi în căutarea unui serviciu, aveţi toate şansele să găsiţi ceva potrivit pentru voi. Weekendul lăsaţi-l pentru romantism. Aţi putea găsi echilibrul şi armonia alături de partener(ă).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Marţi este o zi perfectă pentru a vă ocupa de afaceri. Atenţie la oamenii care au înclinarea să promită marea cu sarea, dar să nu se ţină ce cuvânt! Nu cădeţi în plasa lor. Romantismul începe să plutească în aer de miercuri încolo. Dacă aveţi probleme în cuplu, încercaţi să le rezolvaţi cât mai repede posibil.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Angajamentul şi sinceritatea voastră îi/le impresionează pe superiorii(arele) voştri(astre). Aduceţi-vă aminte, totuşi că, indiferent cât de mult vă place slujba pe care o aveţi, e nevoie şi de puţină odihnă, relaxare şi distracţie. Daţi-vă voie să respiraţi la sfârşit de săptămână. Ascultaţi muzică, dormiţi, petreceţi timpul cu cel(a) pe care îl/o iubiţi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Aranjaţi-vă priorităţile. Aveţi înclinarea să fiţi haotici(e) şi să întârziaţi cu toate termenele de predare. Concentraţi-vă mai bine la organizarea timpului, puneţi-le în ordine şi veţi observa că se poate. În afaceri sau în dragoste este nevoie de o comunicarea sinceră. Spuneţi direct ce vreţi, fără ocolişuri, dar cu tact. Weekendul se anunţă favorabil din punct de vedere sentimental! Dacă sunteţi singuri(e), sunt şanse mari să întâlniţi o persoană specială.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Miercuri pare o zi ideală pentru a vă ocupa de afaceri. Lăsaţi weekendul pentru iubire. Dacă sunteţi singuri(e), se pare că opuşii(sele) se atrag. Fiţi atenţi(te) la impulsivitate!


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Comunicarea poate fi mai grea la începutul săptămânii, însă nu este cazul să depuneţi armele. Concentraţi-vă mai mult la tonul vocii, la modul în care vă expuneţi mesajele. Dacă sunteţi singuri(e), joi şi/sau vineri, se anunţă o întâlnire cu magnetism puternic. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relaţie, fiţi atenţi(te) cum vă cârmuiţi gelozia.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

La începutul săptămânii, lucrurile se mişcă mai lent decât v-aţi fi dorit. Dar nu trebuie să vă daţi bătuţi(te). Mergeţi înainte până la punctul final. După mijlocul săptămânii vă îndreptaţi atenţia spre dragoste. Vă puteţi simţi ca într-un vârtej emoţional, dar vă place la culme ce simţiţi. Aveaţi nevoie de aventura din acest punct de vedere.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS