Horoscopul dragostei, 29 martie - 4 aprilie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop dragoste, 29 martie - 4 aprilie 2021


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Berbec:

Abilitățile tale de comunicare, intuiția și sensibilitatea ta vor avea un rol important în această săptămână în ceea ce privește dragostea. Inovezi, descoperi, schimbi și întinerești. Te bazezi pe valori sigure pentru a evolua la nivel sentimental. Folosești bunul simț pentru a crea o atmosferă grozavă. Nevoia de a lua decizii este de o importanță vitală pentru tine acum. Relația ta de dragoste nu este una sinceră, s-a întâmplat ceva în trecut, dar nici tu, nici partenerul(a) tău(a) nu ați avut curajul să vorbiți despre asta în mod deschis. Știi că dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, viitorul relației va fi din ce în ce mai nesigur. Cu toate acestea, la finalul săptămânii, persoana iubită va încerca să vorbească despre problema în cauză. Nu îți fie teamă, spune ceea ce simți și fii complet sincer(ă). După această conversație, se va decide viitorul relației tale.


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Taur:

Viața ta sentimentală este frumoasă și împlinită. Poți fi mândru(ă) de eforturile tale, dialogul și diplomația dau roade. De asemenea, senzualitatea te-ar putea apropia mai mult de jumătatea ta, nopțile fiind incendiare. Șeful(a) tău(a) ar putea remarca că ești obosit(ă), dar acesta este prețul iubirii. Acesta este momentul de care te-ai temut, va trebui să iei câteva decizii pe care nu le mai poți amâna. Vei remarca că iubești persoana de lângă tine, dar sentimentele nu mai sunt atât de puternice ca la început. Nu te dai bătut(ă), pentru că știi că este perfect normal.


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Gemeni:

Viața ta sentimentală este bogată în emoții puternice și noi posibilități de împlinire, drumul tău devine mai clar. Dacă ești singur(ă), întâlnești oameni plăcuți și plini de optimism. Dacă ești într-o relație, te gândești la schimbări în cuplul tău, cum ar fi apariția unui copil. Din păcate, în cursul acestei săptămâni vei avea tendința de a acționa nesăbuit, iar acest lucru va lăsa urme importante în relație. Posibil ca tu și partenerul(a) tău(a) să nu reușiți să vă puneți de acord cu privire la o chestiune importantă.


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Rac:

Îți extinzi modul de gândire, te deschizi în fața ideilor noi, dai viață planurilor tale sentimentale și ajungi la persoana potrivită. Acesta este rezumatul acestei săptămâni. Ar fi bine să faci un pas înapoi cu privire la sentimentele și nevoile tale. Pregătești ceva mare. Dacă ești implicat(ă) într-o relație de mult timp, tensiunea va fi prezentă în cuplu. Comunicarea dintre tine și persoana iubită este aproape nulă și nu vorbiți decât pentru a vă critica unul(a) pe celălalt(alaltă). Nu este nevoie de un om de știință pentru a-ți da seama că dacă situația continuă tot așa, relația se va încheia cu o despărțire. Dacă vrei să păstrezi alături persoana pe care o iubești, învață să te exprimi mai mult și mai bine. Dacă te deranjează ceva la partenerul(a) de viață, spune-i fără să ataci!


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Leu:

Îți forțezi limitele și speri la ce e mai bine pentru tine. Fii îndrăzneț(ață) și, mai presus de toate, crede în tine însuți(ăți). Vei avea ocazia să schimbi obiceiurile vechi din relația în care ești implicat(ă). Nu-ți plac certurile și de aceea le vei evita cu orice preț în aceste zile. Totuși, această atitudinea te determină să fii mai tăcut(ă) în fața comportamentului persoanei de lângă tine care te deranjează. Acest lucru nu este sănătos pentru niciunul dintre voi și nici pentru viitorul relației voastre.


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Fecioară:

Ești atrăgător(are) și te poți remarca foarte ușor în această săptămână. Acționezi ca un magnet, trăiești momente minunate și cucerești inimi. Dacă nu-ți forțezi norocul, meriți toate felicitările. Dacă ești singur(ă) de ceva vreme, îți vei schimba atitudinea față de situația romantică actuală. Vei învăța să te bucuri mai mult de lucrurile bune pe care ți le aduce singurătatea. Iubirea va apărea în viața ta cândva, dar între timp, învață să te bucuri din plin de fiecare dintre etapele vieții.


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Balanţă:

Viața ta sentimentală este plăcută și colorată. Dacă ești implicat(ă) într-o relație, persoana iubită va lua deciziile pe care trebuia să le ia în urmă cu mult timp și, pentru a nu mai amâna și de această dată, vei fi acolo pentru a pune presiune. Nu ai idee la ce se așteaptă partenerul(a) de viață de la relația voastră. Pe de o parte este foarte afectuos(asă) față de tine și îți spune că este dispus(ă) să planifice un viitor împreună, iar pe de altă parte dispare, nu îți răspunde la apeluri și evită responsabilitățile. Realitatea este că nu ai nevoie să îți spună ceva, știi ce se întâmplă, doar că îți trebuie curaj să recunoști și să accepți.


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Scorpion:

Schimbări mari apar în viața ta sentimentală, ajungi la o răscruce de drumuri care ar trebui să-ți permită o mai bună exprimare și o mai bună afirmare a personalității tale. Îți pui la îndoială unele trăsături și le păstrezi doar pe cele care te ajută să înflorești. Ești în căutarea independenței, ceri spațiu de exprimare. Aceste metamorfoze te ajută să vezi mai clar lucrurile. Vei începe să îți analizezi comportamentul mai obiectiv și în acest fel vei putea determina care sunt greșelile pe care le faci în mod constant. Ești pe drumul cel bun, continuă tot așa!


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Săgetător:

Crezi în ambițiile tale sentimentale, mizezi pe puterea ta de seducție, pe echilibrul și simțul tău practic pentru a-ți transforma visurile în realitate. Este un moment bun pentru dragoste. Singurul lucru neplăcut este că unele dificultăți pot apărea pentru nativii(ele) singuri(e). Temperamentul lor îi/le îndepărtează de iubire și refuză să recunoască acest lucru.


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Capricorn:

Nu există nicio posibilitatea de a cădea în rutină. Dacă există vreo ocazie care îți permite să scapi de obiceiurile vechi, nu vei ezita să o faci în această săptămână. Dacă ești sigur(ă), apetitul pentru dragoste revine. Vrei să-ți încerci norocul și nu eșuezi atunci când vine vorba de seducție. Vor exista vești neașteptate, dar excelente în domeniul iubirii. Persoanele care se despart sau divorțează vor avea parte de liniște în aceste zile. Separările sunt întotdeauna dureroase, dar în cazul tău, fostul(a) partener(ă) a făcut tot posibilul pentru ca durerea ta să fie și mai mare.


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Vărsător:

Toată atenția este asupra partenerului(ei) de viață. Pari dispus(ă) să faci compromisuri și nu vrei să superi persoana de lângă tine. Eforturile din trecut dau roade în ceea ce privește comunicarea. Mergi spre schimbări pe care încerci să le transmiți și celuilalt(eilalte). Pe de altă parte, dacă ești singur(ă), începi căutarea, iar Cupidon va fi de partea ta. Bucură-te din plin de această săptămână!


Horoscop dragoste 29 martie - 4 aprilie 2021, Peşti:

Există pasiune în cuplu, așa că profită de asta pentru a-ți surprinde partenerul(a) la orice pas. Vei experimenta schimbări pozitive în dragoste. Ai avut întotdeauna probleme serioase cu stima de sine. Nu te-ai considerat suficient de valoros(asă) și de aceea relațiile tale nu erau sănătoase. Partenerii(ele) tăi(ale) obișnuiau să te abuzeze psihologic și ai acceptat acest comportament fără să te plângi. Cu toate acestea, de acum înainte vei începe să te iubești mai mult și, datorită acestui lucru, viața ta sentimentală se va schimba radical.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS