Horoscopul zilei de azi: duminică, 28 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: duminică, 28 martie 2021


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Berbec:

Această perioadă a anului aduce multe beneficii dar şi dificultăţi pentru Berbeci. Abia aţi început să exploraţi noi direcții pentru ca identitatea voastră să prindă contur. Ziua de duminică se va simţi uşor presantă, dar veţi reuşi să treceţi peste toate cu ajutorul celor apropiaţi. Cereţi ajutor, vorbiţi deschis despre frământările voastre, cei care vă iubesc vă vor fi alături. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Taur:

Taurii se pot simţi uşor neliniştiţi astăzi. Ar fi bine să vă îndepărtaţi din discuţiile tensionate, care nu vă fac cinste şi să vă retrageţi în liniştea voastră, permiţându-vă să analizaţi întreaga situaţie. Reflectaţi asupra viitorului şi a lumii care vă înconjoară, poate fi modalitatea perfectă pentru a obţine răspunsurile necesare întrebărilor voastre.


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt binedispuşi la începutul acestei zile, mai ales dacă au alături o persoană extrem de dragă. Duminica este o zi perfectă pentru a petrece timpul în compania celor dragi, relaxându-vă trupul şi mintea. În ceea ce priveşte sfera finanţelor aţi putea primi o veste favorabilă. Fie veţi primi un bonus salarial sau o mărire, fie veţi fi contactaţi de o altă companie cu o ofertă mult mai avantajoasă. Fiţi vigilenţi şi luaţi decizia corectă pentru sufletul vostru. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Rac:

S-ar putea să primiţi nişte veşti neaşteptate din partea persoanei iubite, în această zi, mai ales dacă în ultima perioadă relaţia voastră s-a consolidat. Înainte de orice decizie însă trebuie să fiţi atenţi, să reflectaţi şi să vă răspundeţi sincer la anumite întrebări... Este oare această persoană potrivită pentru a vă petrece tot restul vieţii împreună? Este decizia corectă, sunteţi fericiţi?


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Leu:

Pentru nativii Leu este o perioadă propice pentru a-şi atinge anumite obiective. Sunteţi implicaţi în tot felul de situaţii cu rol educativ şi ar fi bine să extrageţi informaţii care să vă ajute în mod semnificativ pe viitor. De asemenea, apare posibilitatea de a pune la cale o călătorie care, pe termen lung, s-ar putea să vă schimbe modul de viziune asupra vieţii.


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Fecioară:

Fecioarele au parte de o perioadă complicată. Ajungeţi în situaţia de a face o cură emoţională care să vă ajute să nu vă mai implicaţi în toate conflictele inutile. V-aţi încărcat cu multă energie negativă aşa că aveţi nevoie de o pauză sau de un moment care să vă ajute să ieşiţi din rutină. Trebuie să vă recăpătaţi echilibrul astfel încât să nu mai fiţi atât de vulnerabili.






Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Balanţă:

Nativii Balanţă sunt puşi, astăzi, în situaţia de a lua cele mai bune decizii cu ajutorul unor persoane apropiate. Deci, nu vă sfiiţi să cereţi ajutorul la nevoie însă ideal ar fi să aveţi grijă cui cereţi ajutorul pentru că nu toate persoanele sunt bine intenţionate. Aveţi în vedere satisfacerea unor nevoi personale, iar dacă obiectivul este îndeplinit, încheiaţi ziua cu multă satisfacţie în suflet.


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Scorpion:

Scorpionii trebuie să fie foarte atenţi, astăzi, cu stările pe care le traversează. Nu e cazul să vă obosiţi prea mult pentru că riscaţi reapariţia unor probleme de sănătate care v-au tot dat bătăi de cap de-a lungul timpului. Deşi par doar probleme de suprafaţă, trebuie să înţelegeţi că, pe termen lung, acestea s-ar putea să vă afecteze mai mult decât vă aşteptaţi, dacă nu le rezolvaţi la timp.


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Săgetător:

Săgetătorii singuri sunt loviți, duminică, de săgețile lui Cupidon. Astăzi, totul va căpăta o altă dimensiune, situațiile se vor schimba de la o oră la alta și vei experimenta lucruri incredibile. O simplă discuție cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o niciodată poate însemna începutul unei poveşti superbe de dragoste. Va fi o zi bună din toate punctele de vedere. Cheia este să nu te grăbeşti, să nu iei decizii la repezeală, dar să nu te sfieşti să recunoşti când ai sentimente.






Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Capricorn:

Astăzi, nativii zodiei Capricorn simt fluturi în stomac, după o lungă perioadă în care nu s-au mai gândit că li se poate întâmpla ceva frumos în plan sentimental. Un mesaj de la o persoană specială te va lăsa fără aer și vei încerca să deslușești fiecare cuvânt și semn de punctuație. Ar fi bine să ai curaj și încredere în tine. Chiar dacă ai trecut printr-o dezamăgire care a lăsat urme adânci, nu uita că fiecare este responsabil pentru propria fericire.


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Vărsător:

Vărsătorii își petrec ultima zi a săptămânii alături de cei dragi, prilej ideal pentru a-ți reîncărca bateriile. Pot să apară tot felul de discuţii, însă nota zilei este una de relaxare şi voie bună. Astăzi, problemele te evită. Este o zi perfectă pentru a-ți pune ordine în gânduri. Nu uita că lucrurile mari se plănuiesc cu răbdare, din timp. Dacă eşti singur şi o persoană specială ți-a furat inima, e momentul să-ți iei inima în dinți și să faci primul pas.


Horoscopul zilei de azi 28 martie 2021, Peşti:

Duminică, unii dintre nativii zodiei Pești pot să treacă printr-o dezamăgire cumplită, din care vor avea foarte multe lucruri de învățat. În viitor, încearcă să să spui clar ce îți dorești și să nu mai accepţi comportamente duplicitare. Atât în dragoste, cât și pe plan profesional. O plimbare în aer liber și câteva clipe de singurătate te vor ajuta să treci peste aceste momente dificile. Nu uita că orice problemă poate fi depășită. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS