Horoscopul zilei de azi: luni, 29 martie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: luni, 29 martie 2021


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Berbec:

Poate fi greu să acţionaţi în baza raţiunii în această zi, dragi Berbeci. Este o zi minunată pentru a vă cufunda în creativitate sau pentru a purta discuţii de natură sentimentală cu persoana iubită. Cu multă răbdare, înţelegere şi bunătate veţi reuşi să treceţi peste toate problemele apărute în ultima vreme în viaţa voastră sentimentală. În afaceri aveţi mare noroc. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Taur:

Taurii îşi dovedesc luni puterea de muncă şi capacitatea de a obţine un post superior în compania în care lucrează. Vreţi să demonstraţi celor din jur că sunteţi capabili(e) de proiecte uimitoare și inovatoare. Este o zi ideală pentru a face tot ce vă stă în putinţă pentru a vă crea o carieră în domeniul visat, dar aveţi grijă la mesajele mixte dintre prieteni(e) și colegi(e) deoarece s-ar putea ca cineva să plănuiască un act de trădare asupra voastră.


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Gemeni:

Gemenii se gândesc la prea multe lucruri astăzi, aşa că mintea lor va fi în toate direcţiile. Încercaţi să luaţi o pauză, să vă eliberaţi de stres şi să uitaţi de toate proiectele în derulare măcar pentru scurt timp. Relaxaţi-vă, încărcaţi-vă bateriile cu energie apoi reveniţi în forţă pentru a le demonstra celor din jur că sunteţi capabili(e) de lucruri măreţe. Spre seară primiţi o veste foarte bună în dragoste, cineva special s-a gândit la voi. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Rac:

Racii sunt îndrăgostiți de spațiul în care locuiesc și pun casa pe primul loc atunci când vine vorba de investiții. Știi că este foarte important pentru tine să fii mereu conectat(ă) cu locul în care îți petreci cel mai mult timp, așa că te gândești serios să te apuci de o redecorare, o reorganizare sau pur și simplu să faci o curăţenie în profunzime. Astfel de activități te relaxează și te încarcă cu multă energie.


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Leu:

Imaginația îi va purta pe Lei prin locuri la care visează de ceva vreme să ajungă. Dorința de a face scufundări și de a găsi comori pierdute pe care le ascunde fundul oceanului reflectă starea ta emoțională dezechilibrată. Te pierzi în detalii și întrebări la care nu găsești răspuns și fugi de problemele relației de dragoste. Adoptă un stil de comunicare mai blând și rezultatele nu vor întârzia să apară.


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Fecioară:

Nativii(ele) zodiei Fecioară obișnuiesc, adesea, să fie de ajutor oamenilor din jur, chiar dacă asta înseamnă ca ei(le) să piardă ceva. Este foarte important să fii atent(ă) pe cine alegi să ajuți; s-ar putea să aibă îndoieli în privința acțiunilor tale si să ia amploare un conflict fără precedent. Încearcă să fii mai atent(ă) și cu persoana iubită și nu-i mai neglija cerințele. Pui în pericol ceea ce te-ai chinuit să construiești foarte mult timp.






Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Balanţă:

Balanţele se sacrifică astăzi pentru alte persoane. Cu ajutorul energiei de care daţi dovadă ajutaţi alte persoane să rezolve numeroase probleme. Totuşi, aveţi grijă la nivelul de energie! Nu ar fi bine să vă treziţi, spre seară, că aveţi probleme din cauza epuizării. Timpul liber, indiferent de cât de puţin e, trebuie să-l dedicaţi unei pasiuni mai vechi.


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Scorpion:

Scorpionii au, astăzi, nevoie de mai multă intimitate decât de obicei. Este puţin probabil să aveţi chef de afaceri sau de întâlniri, astfel că vă îndreptaţi atenţia spre timpul petrecut alături de familie. Nu aveţi prea multă energie pentru a vă bate capul cu lucruri inutile şi nici chef să vă împărtăşiţi sentimentele ascunse cu alte persoane în afară de partenerul(a) de viaţă.


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Săgetător:

Săgetătorii sunt în pericol, astăzi, de a se implica într-un conflict cu o persoană apropiată. Există riscul de a se arunca multe cuvinte grele. Încercaţi să daţi un exemplu, să întoarceţi şi celălalt obraz şi să treceţi peste momentele mai dificile. Este important să analizaţi impactul avut de conflictul respectiv şi să vedeţi dacă se pune problema să renunţaţi la o relaţie din cauza unui astfel de incident.






Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Capricorn:

Pentru unii(ele) Capricorni(are), luni este ziua în care se vor confrunta cu probleme serioase. Ori bănuieşti că partenerul(a) de viaţă te înşală, ori te cerţi cu şeful(a) la serviciu şi rişti să fii dat(ă) afară. Ar fi indicat să fii calm(ă) şi să încerci să aduni toate informaţiile necesare, înainte de a te implica într-o confruntare. Chiar dacă te simți trădat(ă), s-ar putea să fie vorba doar despre aparențe. Mai ai răbdare şi aşteaptă momentul prielnic, optim.


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Vărsător:

Luni, unii(ele) Vărsători(are) pot avea parte de o întâlnire neprevăzută care le-ar putea schimba radical viața. Ai tendința să te entuziasmezi și acest lucru este bun, însă nu forţa lucrurile, destinul îşi va urma cursul firesc. Fii foarte atent(ă) la persoanele cărora le încredințezi anumite secrete! Unii(ele) pot să folosească informațiile pentru a-ți face rău. E bine să ai încredere în oameni, însă fii cu mare băgare de seamă. Seara, persoana iubită te va surprinde cu o propunere neobișnuită.


Horoscopul zilei de azi 29 martie 2021, Peşti:

Peștii vor avea parte de o primă zi de săptămână liniștită, fără probleme. Ar fi bine să ieși puțin din rutină, din zona de confort. În plan profesional, poate să apară o oportunitate grozavă, așa că urmărește indiciile și semnele pe care ți le trimite Universul. În cuplu, evită discuțiile în contradictoriu, un mic bulgăre de zăpadă se poate transforma într-o adevărată avalanșă. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS