Previziuni numerologice 2021, în funcţie de numărul personal anual

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Previziuni numerologice 2021, în funcţie de numărul personal anual


Anul 2021 îi/le va afecta în special pe nativii(ele) numărului 5 de vreme ce suma numerelor este 5 (2 + 0 + 2 + 1 = 5). Însă şi celelalte persoane vor fi influenţate.


Cum se calculează numărul personal anual

Pentru a afla numărul personal pentru anul 2021 trebuie să efectuaţi un calcul simplu. Astfel:

Data naşterii – 12 mai

1 + 2 (ziua naşterii) + 5 (luna naşterii) + 2 + 0 + 2 + 1 (anul curent) = 13

1 + 3 = 4

Deci, numărul personal pentru anul 2021 este 4.


Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 1:

Urmează un an normal pentru nativii(ele) cu numărul 1. De la începutul lui 2021, vor simţi o creştere a încrederii de sine, lucru ce va genera îmbunătăţirea energiei interioare. Se va dovedi a fi un an excelent din punct de vedere profesional, iar munca grea va fi răsplătită la sfârşit. Mai exact, se arată o mulţime de succese profesionale. S-ar putea chiar şi să fiţi promovaţi(te).

Oamenii de afaceri vor trebui să fie mai atenţi pentru că începutul lui 2021 va fi uşor mai slab. Tocmai de aceea nu sunt recomandate investiţiile sau luarea unor decizii financiare importante. Rezultatele pozitive îşi vor face apariţia la jumătatea anului când afacerea va începe să prospere.

Din punct de vedere financiar, 2021 va fi un an excelent.

Viaţa de familie va fi echilibrată şi înfloritoare. Deşi vor apărea şi unele situaţii stresante, vor fi depăşite cu înţelegere şi înţelepciune. Relaţia cu partenerul(a) de cuplu poate trece şi prin situaţii mai grele. Spre sfârşitul anului problemele vor fi rezolvate, iar relaţia de cuplu va trece la nivelul următor.






Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 2:

Se anunţă un an bun. Munca din greu vă va fi răsplătită. Persoanele din această categorie vor dezvolta un sens al autocraţiei, ceea ce îi va diferenţia de ceilalţi(lelalte). Tocmai de aceea, vor avea succes indiferent de domeniul profesional în care activează.

Persoanele care se află în relaţii de cuplu, vor experimenta o legătură puternică cu cel(a) pe care îl/o iubesc. Legăturile dintre ei şi jumătăţile lor devin tot mai solide, iar pasiunea creşte. Dacă sunt de multă vreme împreună sunt şanse mari ca relaţia dintre ei să devină mai serioasă.

Din punct de vedere profesional, sunt şanse mari să-şi schimbe locul de muncă. După transfer, vor primi recunoaştere şi vor creşte în popularitate.

De-a lungul anului, persoanele din această categorie ar trebui să-şi rezerve timp şi pentru ele însele.


Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 3:

Pentru reprezentanţii(tele) numărului 3, anul 2021 va fi unul normal. Vor deveni curioşi(ase) în legătură cu diverse lucruri. Însă, în ciuda răspunsurilor primite, confuzia va persista, motiv pentru care realizarea sarcinilor importante vă fi afectată. Poate de aceea, aceste persoane se vor implica în activităţi spirituale, lucru ce va aduce un plus de linişte în vieţilor lor.

Începutul lui 2021 va fi profitabil. Dacă, însă, sunt angajaţi(te), 2021 va fi presărat atât cu urcuşuri cât şi cu coborâşuri, iar veştile bune îşi vor face apariţia spre sfârşitul anului.

Trebuie să dea mai multă atenţie situaţiilor financiare pentru că fac o mulţime de cheltuieli inutile. Deşi veniturile rămân stabile, este necesar să ţină sub control cheltuielile şi achiziţiile.






Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 4:

Se anunţă un an mixt cu rezultate pozitive, dar şi negative. Dacă, însă, vor munci din răsputeri şi se vor concentra pe atingerea obiectivelor, atunci şansele vor fi mai degrabă de partea lor. Multe dintre dorinţelor lor se vor îndeplini în 2021 şi vor fi fericiţi(te) pentru asta.

Potrivit numerologiei, viaţa sentimentală va înregistra progrese chiar de la începutului anului. Chiar dacă nu vor lipsi provocările, dragostea şi afecţiunea îi/le vor ajuta să le depăşească cu uşurinţă.


Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 5:

Persoanele cu cifra 5 ar trebui să profite la maximum de acest an, de vreme ce este anul lor. Vor avea o stare de sănătate puternică şi vor depăşi cu succes o mulţime de provocări şi obstacole. Conform numerologiei, va fi un an excelent pentru relaţia de cuplu, mai ales dacă o aşază pe lista lor de priorităţi. Spre sfârşitul anului, multe dintre relaţii se vor oficializa.

Din punct de vedere economic, 2021 va avea atât rezultate pozitive cât şi negative. Vor cheltui bani doar pe lucrurile importante, aşa că vor obţine rezultatele aşteptate. Veniturile vor creşte la începutul anului. Persoanele ce muncesc din greu vor fi promovate la jumătatea anului.

Oamenii de afaceri vor obţine beneficii importante din surse şi relaţii exterioare. Cum anul viitor favorizează munca în folosul celorlalţi(te), este recomandat ca persoanele cu cifra 5 să se implice în acţiuni caritabile, munci sociale şi activităţi filantropice.


Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 6:

Persoanele cu numărul 6 vor avea un an excelent. Viaţa sentimentală va înflori pe parcursul lui 2021 şi pentru că nu vor face niciun efort pentru asta. Cu atât mai mult cât şi partenerii(ele) răspund cu aceeaşi unitate de măsură. Relaţia dintre ei(le) se va consolida odată cu trecerea timpului.

În plus, sfaturile persoanelor iubite îi/le ajuta să obţine rezultate excelente şi în mediul profesional. Iar dacă îşi joacă bine cărţile se anunţă câştiguri importante şi promovări la locul de muncă.






Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 7:

Urmează un an în creştere pentru persoanele cu numărul 7. Finanţele se vor îmbunătăţi, este foarte posibil să le crească salariile. Datorită abundenţei financiare, vor putea să-şi îndeplinească o mulţime de dorinţe care până acum fuseseră inaccesibile.

Din punct de vedere al vieţii de cuplu, lucrurile vor fi puţin tensionate la începutul anului, însă odată cu trecerea timpului relaţiile de cuplu se vor îmbunătăţi, iar legăturile vor deveni mai puternice.

Oamenii de afaceri vor obţine, de asemenea, rezultate pozitive şi vor experimenta progrese financiare.


Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 8:

Se anunţă un an obişnuit pentru persoanele cu numărul 8. Mulţi(te) dintre ei(le) se confruntă cu probleme de comportament, aşa că este extrem de important să găsească modalităţi de rezolvare a acestora. Între suişurile şi coborâşurile din viaţa sentimentală vor fi capabili(e) să câştige pentru totdeauna inimile partenerilor(elor).

Sănătatea se poate dovedi o adevărată provocare pe parcursul anului 2021, însă cu dieta corespunzătoare şi mişcare zilnică, problemele se vor rezolva.

Persoanele care au un loc de muncă vor avea o mulţime de lucruri de câştigat. La fel şi oamenii de afaceri din această categorie.






Numerologie 2021, previziunile pentru numărul 9:

Persoanele cu numărul 9 vor avea de învăţat multe lucruri în 2021. Iar dacă vor dori să-şi îmbunătăţească situaţia financiară ar trebui să ţină sub control cheltuielile pentru că altfel nu vor obţine rezultatele pe care şi le doresc.

Viaţa sentimentală rămâne armonioasă.

La birou se pot aştepta la promovări, dacă îşi văd de treabă şi muncesc din greu pentru îndeplinirea sarcinilor primite. De altfel, sunt şanse mari ca începutul anului să fie marcat cu o creştere importantă a salariului.

Se anunţă câştiguri şi pentru oamenii de afaceri. Planurile de afaceri vor aduce rezultatele aşteptate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS