Horoscopul zilei de marţi, 9 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marţi, 9 februarie 2021


Horoscop 9 februarie 2021, Berbec:

Berbecii se bucură astăzi de atenţia unei persoane speciale, faţă de care nutresc sentimente puternice. Profitaţi de moment şi dezvăluiţi ce zace în inima voastră. Se poate să aveţi marele noroc, iar această persoană să fie întru totul de acord cu voi, să aibă aceleaşi sentimente şi să îşi dorească să fie mereu alături de voi. Poate fi începutul unei frumoase poveşti de dragoste.


Horoscop 9 februarie 2021, Taur:

Taurii trebuie să înţeleagă că uneori lucrurile pot escalada, motiv pentru care trebuie să îşi păstreze răbdarea, să acţioneze cu tact şi să nu renunţe la visul lor. Acordaţi-vă timp cu anumite proiecte dificile ori cereţi pur şi simplu ajutor celor în care aveţi mare încredere. Vorbiţi despre sentimentele şi problemele voastre, nu le ascundeţi în interiorul vostru, căci s-ar putea să izbucniţi mai târziu.


Horoscop 9 februarie 2021, Gemeni:

Cineva aflat sub autoritatea voastră este voit neascultător(are) și cu siguranță trebuie să-l/o puneţi la locul lui/ei. Fie că alegeți să o faceți în privat sau în public depinde de dumneavoastră, dar rețineți că a da un exemplu şi altora poate fi adesea extrem de util pentru a împiedica alte persoane să facă aceleași greșeli. Vă aflați acum într-o fază foarte puternică a vieții voastre și trebuie să continuați să vă puneți în poziții de conducere, astfel încât să puteți profita la maximum.






Horoscop 9 februarie 2021, Rac:

Trebuie să priviţi pe toate părţile ca să faceţi o alegere. Vedeți argumente pro și contra de ambele părți, dar nimic nu vă va influența spre o opțiune sau alta. Nu fiţi duri(e) cu voi pentru că sunteţi indecişi(se). Sunteţi atât de dornic(e) să vedeţi lucrurile într-o lumină pozitivă, încât este posibil să nu mai vedeţi lucrurile clar! Acordaţi-vă mai mult timp. Nu vă mai concentrați atât de mult asupra acestei alegeri și lăsați-vă subconștientul să se ocupe de ea. Când este momentul potrivit, veți ști care este alegerea corectă. Nu vă faceţi griji.


Horoscop 9 februarie 2021, Leu:

E o zi excelentă pentru Lei. Reluați legătura cu o persoană dragă și aflați vești importante din viața sa. La locul de muncă vă bucurați de o săptămână liniștită, fără multe bătăi de cap sau proiecte urgente. Profitați de această perioadă pentru a vă mai relaxa puțin, meritați după toată agitația din prima lună a anului.


Horoscop 9 februarie 2021, Fecioară:

Dragostea bate la ușa Fecioarelor. Luna iubirii se pare că vă prinde cu fluturași în stomac. Nu fiți timizi(de), arătați-i persoanei iubite ce simțiți. Starea de bine vă priește pe toate planurile și mai ales din punct de vedere profesional sunteți cu un pas înaintea tuturor. Șefii(ele) vor fi impresionați(te) de prestația voastră și s-ar putea să vă facă o surpriză sub forma unei măriri de salariu sau chiar promovarea mult visată.






Horoscop 9 februarie 2021, Balanţă:

Schimbările recente din viața Balanței au fost greu de acceptat, dar astăzi ar trebui să începi în sfârșit să simți că te mai relaxezi. Este un sentiment bun și ar trebui să vă lase să zâmbiți până la sfârșitul zilei. Oamenii încep să te observe mult mai mult. Cu siguranță le place cum ați gestionat aceste schimbări și ar putea dori să știe care este secretul vostru. Împărtășește dacă vrei, dar amintește-ți că un mic mister poate crea mult mai multă atenție.


Horoscop 9 februarie 2021, Scorpion:

Pentru Scorpioni, una dintre cele mai noi relații devine brusc foarte intensă. Voi doi începeți să arătați de parcă sunteți împreună de o veșnicie, iar acesta este un moment crucial. Vrei să menții impulsul cu această persoană, dar ai putea fi în pericol să pierzi din vedere propria identitate și obiectivele tale. Deci, luați o mică vacanță de gândire de unul(a) singur(ă) și încercați să vă dați seama care este scopul.


Horoscop 9 februarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii ar putea avea parte de evenimente neașteptate, care să schimbe complet atmosfera de calm și relaxare. Nu este exclus un efort emoțional intens pentru a depăși anumite situații delicate, însă puterea acestor nativi(e) de a rezista în fața obstacolelor va ieși, ca de obicei, la suprafață, fix în cele mai importante momente. Ușor, însă, nu va fi.






Horoscop 9 februarie 2021, Capricorn:

Capricornii au multe idei, iar unele dintre ele cu potențial uriaș, însă la capitolul acțiune nu stau la fel de bine. Marile succese nu vin de pe o zi pe alta, ci pas cu pas, zi după zi. Dacă nu găsești motivație și traversezi o perioadă de apatie, încearcă să faci o fracțiune din ceea ce ți-ar fi dorit, dacă ai fi avut energia necesară. Lucrurile vor veni apoi ca într-o avalanșă.


Horoscop 9 februarie 2021, Vărsător:

Ziua de marți le aduce nativilor(elor) Vărsător multă voie bună şi energie pozitivă. O zi în care multe dintre întrebările pe care ţi le-ai pus în ultima perioadă îşi vor găsi răspuns. Dacă eşti implicat(ă) într-o relație, fă bine şi implică-te mai mult, nu eşti suficient de atent(ă) cu jumătatea ta, iar asta ţi-ar putea aduce ceva bătăi de cap. La serviciu, totul merge strună, ești lăudat(ă) de şefi(e) şi, cel mai probabil, vei fi avansat(ă) sau vei primi ceva în plus la salariu. Mare atenție la unii(ele) colegi(e) de muncă, s-ar putea să ai ceva probleme din cauza invidiei şi a micilor răutăți! Seara se va încheia alături de cei(le) dragi, în mijlocul familiei.


Horoscop 9 februarie 2021, Peşti:

Pentru nativii(ele) zodiei Peşti, este o zi excelentă. Nimic şi nimeni nu te va opri să realizezi tot ce ţi-ai propus. Singura problemă care ar putea să apară în cazul unora dintre voi, ar fi legată de sănătate. Drept urmare, se impune o mai mare grijă la acest capitol. În plan personal, pot sa apară schimbări semnificative. De la apariția unui copil, planificarea lui sau chiar îndrăgostirea până peste cap, totul este posibil. Este important să știi ce vrei şi să încerci să realizezi tot ce ţi-ai propus. Fii curajos(asă), aştrii sunt alături de tine!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS