Horoscopul zilei de azi: sâmbătă, 20 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: sâmbătă, 20 februarie 2021


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Berbec:

Sâmbătă e o zi favorabilă pentru Berbeci, arată horoscopul zilnic de azi. Totul merge în direcția bună. Emoțiile tale fluctuante sunt acum echilibrate și calme, oferindu-ți posibilitatea să faci un pas în spate și să îți evaluezi adevărata stare internă. Ți-ai oferit atenția pe care o meriți? Asta e ziua ta. Fă ce vrei. Vei reuși să realizezi multe folosindu-te de această energie astrală.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Taur:

Cineva sau ceva te va stimula azi. S-ar putea să simți o dorință de a te ridica și a face ceva. Urmează-ți instinctul și nu te mai văita ca să stai în pat. Adevărul din practică te va trezi la realitate, dar așa cum știi echilibrul este cheia. Fii atent(ă) şi sincer(ă) cu privire la starea ta emoțională şi adu echilibru în ecuaţie. Vezi ce trebuie să faci pentru ca lucrurile să meargă perfect.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Gemeni:

Strânge din dinţi şi fă ce ai de făcut. Termină proiectele şi nu mai zăbovi. Energiile sunt stabile şi vor aduce o gură de aer proaspăt în orice situaţie. Fă un pas în spate şi conştientizează cum acţiunile şi emoţiile îi/le afectează pe ceilalţi(lelalte) şi gândeşte-te cum să îţi modifici obiceiurile.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Rac:

Ziua de azi s-ar putea să nu mai fie atât de optimistă şi entuziastă pe cât îţi doreai, dar nu îţi bate capul, arată horoscopul zilei de azi. Foloseşte-ţi energia ca să finalizezi sarcinile pe care le tot amâni de ceva vreme. Lasă dramele din viaţa ta deoparte şi observă-ţi emoţiile dintr-o perspectivă mai înaltă. Realizează cum acţiunile tale îi/le afectează pe ceilalţi(lelalte), moderează-ţi atitudinea şi evaluează situaţia.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Leu:

Leii mai au de lucrat la capitolul comunicare. S-ar putea ca mesajele voastre să nu fie înțelese așa cum v-ați dori, iar acest lucru să ducă la tot felul de situații conflictuale.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Fecioară:

Fecioarele plănuiesc o excursie în străinătate, dar trebuie să vă convingeți și partenerul(a) de viață că destinația aleasă este cea mai potrivită, având în vedere și situația din prezent. Nu disperați! Cu siguranță veți ajunge la un punct comun și toată lumea va fi fericită.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Balanţă:

Balanțele au mare nevoie de o vacanță sau de câteva zile libere, cât să-și mai limpezească gândurile și să se decidă, pe mai departe, dacă serviciul actual merită întregul efort. O problemă de sănătate necesită toată atenția voastră. Nu mai amânați controlul la medic.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Scorpion:

Scorpionii se gândesc foarte serios la o achiziție serioasă, dar au nevoie de ajutor financiar din partea unui(ei) membru(a) al/a familiei. Fie că este vorba despre cumpărarea unei case sau a unei mașini, sfătuiți-vă cu partenerul(a) de viață și luați această decizie împreună, pentru a evita reproșurile, mai târziu.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să ajungă astăzi, mental, la nivelul la care să-şi permită să-şi analizeze stările emoţionale avute în ultima perioadă. S-ar putea să aveţi surprize şi să vă daţi seama că aţi pierdut prea mult timp acordând atenţia unor persoane care poate nu meritau să vă implicaţi prea mult. Dacă aveţi un plus de energie, utilizaţi-l pentru a deveni o persoană mai disciplinată şi care să analizeze de două ori o acţiune înainte de a se implica emoţional.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Capricorn:

Capricornii par mai greoi şi mai rezervaţi astăzi, decât de obicei, arată horoscopul zilnic. Nu este momentul ideal pentru a lua decizii radicale. Cel mai bine ar fi să amânaţi evenimentele care presupun un consum mare de energie. Nu trebuie să vă încărcaţi programul cu multe sarcini. Cine are nevoie de un sfat din partea voastră poate aştepta până în momentul în care sunteţi siguri(e) că oferiţi cea mai bună soluţie.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Vărsător:

Vărsătorii au, astăzi, tendinţa de a considera orice eveniment insignifiant o adevărată dramă. Aveţi tendinţa de a încerca să obţineţi, cu orice cost, atenţie din partea altor persoane, însă vă veţi da seama că nu toţi(ate) au timp de pierdut cu temerile voastre. Căutaţi soluţii astfel încât să treceţi peste momentele mai dificile pe cont propriu, fără ajutorul altor persoane.


Horoscopul zilei de azi 20 februarie 2021, Peşti:

Peştii caută, astăzi, să evite eventualele conflicte în care ar putea fi implicaţi. Aveţi nevoie de linişte şi unde să găsiţi liniştea dacă nu în mijlocul familiei. Petreceţi mai mult timp alături de rudele apropiate sau măcar alături de persoana iubită şi încercaţi să faceţi tot posibilul pentru a întări relaţiile existente. Momentele petrecute alături de cei(le) dragi vă pot umple cu energie pozitivă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS