Horoscopul zilei de azi: vineri, 19 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: vineri, 19 februarie 2021


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Berbec:

Berbecii sunt extrem de sensibili. Iau totul foarte personal și sunt puși pe ceartă, arată horoscopul zilnic. Ar trebui să vă dați seama că singuri(e) generați situațiile conflictuale din cauza lipsei voastre de încredere. Învățați să vă apreciați mai mult, să vă puneți în valoare și nu vă mai comparați cu ceilalți(lelalte). Dacă lăsați garda jos s-ar putea să descoperiți că, de fapt, ceilalți(lelalte) încearcă să se apropie de voi, dar au fost descurajați(te) din cauza atitudinii voastre.


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Taur:

Taurii sunt foarte ocupați. Aveți mai multe drumuri de făcut, vă gândiți și să plănuiți un concediu scurt, acasă, cu familia, arată horoscopul zilnic. Aveți nevoie doar de câteva zile de relaxare pentru a vă reîncărca bateriile. Nu sunteți în cea mai bună formă, iar asta o observă și cei(le) din jur. Poate aveți nevoie de o activitate care să vă ajute să vă luați gândul de la situațiile neplăcute.


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Gemeni:

Gemenii sunt norocoșii zodiacului. În sfârșit vă faceți curaj să discutați cu șefii(ele) despre o situație de la serviciu, care nu prea vă dă pace. O să ajungeți la niște rezultate pozitive și totul datorită dialogului constructiv, arată horoscopul zilnic. Învățați să aveți mai multă încredere în ceilalți(lelalte) și învățați să vă exprimați nemulțumirile sau dezamăgirile pentru a putea fi soluționate.






Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Rac:

Epuizarea îi prinde din urmă pe Raci, arată horoscopul zilnic. Vă este gândul la vacanță, la câteva zile libere, dar mai aveți de tras până acolo. Încercați să învățați să delegați, cereți ajutorul atunci când sunteți copleșiți(te). Spre finalul zilei, persoana iubită v-ar putea surprinde cu o propunere care să vă ajute să vă mai relaxați, poate o scurtă escapadă de weekend sau o cină în oraș.


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Leu:

Discuţiile emoţionale cu partenerul(a) tău(a) te-ar putea face să plângi. Dacă au fost dificultăţi în relaţia voastră, aţi trecut peste ele şi probabil aţi ajuns la un compromis, arată horoscopul zilnic. Orice relaţie romantică sau de prietenie începută sau avansată acum dă semne că va fi una de durată. Înclinaţia ta va fi să îţi controlezi sentimentele, dar nu îţi fie teamă să ţi le arăţi. Este în regulă în situaţii ca aceasta.


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Fecioară:

Astăzi, Fecioarele vor simţi nevoia să facă multă treabă în casă. Poate că aştepţi vizitatori(are) sau doar vrei să faci curăţenie pentru liniştea ta sufletească, arată horoscopul zilnic. Dar trebuie să iei lucrurile pe rând, nu să faci totul deodată. Ai putea să te loveşti de lucruri dificile care necesită ajutorul altora care nu sunt în preajmă. Reglează-ţi ritmul şi controlează nevoia de a defila prin sarcinile zilnice.






Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Balanţă:

Nişte discuţii intense cu un/o prieten(ă) apropiat(ă) sau persoană iubită îţi vor dezvălui lucruri minunate despre relaţia voastră. Poate că aveţi mai multe în comun decât credeai, arată horoscopul zilnic. Poate că temerile s-au dovedit că nu au fundaţie. Drept rezultat, relaţia voastră va înflori şi veţi descoperi un nou sens comun. Bucură-te de sentimentele pozitive şi aveţi o zi minunată împreună.


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Scorpion:

Tradiţiile sociale vechi ocupă o parte importantă din ziua ta, arată horoscopul zilnic. Un eveniment emoţional în familia ta - nuntă, botez sau de altă natură - te-ar putea emoţiona. În graba pentru interacţiune socială, probabil îţi vei ascunde adevărata faţă a sentimentelor tale. Să păstrezi aparenţele ar putea fi mai important decât de obicei. Fă-o, dar fii natural(ă)!


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii au, astăzi, probleme în relaţia cu persoana iubită, arată horoscopul zilnic. Trebuie să găsiţi un oarecare echilibru. Aveţi nevoie de interacţiune dar, în acelaşi timp, trebuie să găsiţi şi puterea de a vă oferi unul(a) altuia(eia) mai mult spaţiu pentru a putea respira. Bine ar fi ca motivele care duc la diferite certuri să fie transformate în tensiuni romantice care vă ajută să reaprindeţi flacăra iubirii.






Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Capricorn:

Nativii(le) Capricorn au toate şansele să-şi îndeplinească obiectivele pe care şi le-au propus pentru ziua de azi, arată horoscopul zilnic. Siguranţa unui program bine pus la punct vă oferă posibilitatea de a străbate paşii necesari pentru a îndeplini toate obligaţiile pe care le aveţi. Important este să nu vă culcaţi urechea la tot ce spun persoanele din jur pentru că nu aveţi timp de pierdut cu bârfele ieftine.


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Vărsător:

Romantismul pluteşte în aer pentru nativii(le) Vărsător, arată horoscopul zilnic. Aveţi poftă de multe momente pasionale, iar aştrii se dau peste cap pentru a vă oferi cât mai multe momente în care să vă simţiţi bine. Concentraţi-vă pe activităţile care vă pot oferi plăcere şi lăsaţi la o parte obligaţiile de la serviciu, mai ales că aţi excelat în ultima perioadă şi trebuie să mai luaţi o pauză.


Horoscopul zilei de azi 19 februarie 2021, Peşti:

Pentru nativii(ele) Peşti, ziua de astăzi este una tocmai prielnică pentru a contempla asupra trecutului, arată horoscopul zilnic. Faceţi o analiză profundă a trecutului, a vieţii de acasă şi a relaţiilor cu rudele apropiate. Este important să găsiţi soluţii pentru a îmbunătăţi toate relaţiile şi pentru a-i/le face pe apropiaţi(te) să simtă suportul psihologic pe care îl puteţi oferi în momentele mai grele.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS