Horoscopul zilei de vineri, 11 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 10 decembrie 2020


Horoscop 11 decembrie 2020, Berbec:

Profită de energia de azi şi fă nişte exerciţii fizice clasice. Şi înainte să îţi fac griji cum să termini un maraton înainte de prânz, relaxează-te. Isprăvile tale nu trebuie să fie uriaşe. Fă o plimbare către un loc unde în mod normal te-ai duce cu maşina. Urcă pe scări în loc să iei liftul. Fă nişte genuflexiuni în timp ce te uiţi la televizor. Ideea e să îţi pui corpul şi sângele în mişcare, nu să îţi împingi limitele. Începe cu paşi mici şi vezi cum îţi place.


Horoscop 11 decembrie 2020, Taur:

Indiferent cine e, nu există motiv pentru ca tu să tolerezi o persoană a cărei aroganţe atinge limita impoliteţii. Dacă simţi că ţi se vorbeşte de sus, eşti dator(are) să ripostezi, diplomat. Eşti bun(ă) la asta şi poţi pune persoana la locul ei fără să o jigneşti. Să îţi aperi principiile te va face mai respectat(ă), aşa că nu ezita să faci asta.


Horoscop 11 decembrie 2020, Gemeni:

Certurile scot ce e mai rău la suprafaţă în oameni, aşa că dacă cineva te atacă azi, trebuie să te eschivezi. Nu ignora, dar nici nu o folosi ca o scuză să loveşti şi tu sub centură. Eşti mai bun(ă) de atât. Să înveţi cum să rezolvi disputele este una dintre cele mai valoroase calităţi pe care le poţi cultiva şi una pe care o poţi stăpâni dacă rămâi concentrat(ă).


Horoscop 11 decembrie 2020, Rac:

Ceva şocant şi revoltător se poate întâmpla azi şi trebuie să fii pregătit(ă) pentru asta. Când se întâmplă, nu reacţiona. Opreşte totul pentru un moment şi revizuieşte situaţia. Nu e ceea ce pare la prima vedere, aşa că dacă ai o reacţie spontană s-ar putea să o regreţi mai târziu. Fii obiectiv(ă), analitic(ă) şi atent(ă) azi. Nu te lăsa cuprins(ă) de emoţii iraţionale sau frică.


Horoscop 11 decembrie 2020, Leu:

Leii au, astăzi, o problemă în a se deschide faţă de alte persoane. Nu este dramatică situaţia, însă trebuie să ştiţi că, dacă vreţi să obţineţi reacţiile dorite, trebuie să prezentaţi oamenilor întregul tablou. Oamenii sunt pregătiţi să vă ajute, indiferent de problemă, însă trebuie să ştie cu adevărat care este problema respectivă şi în ce mod vă afectează.


Horoscop 11 decembrie 2020, Fecioară:

În schimb, Fecioarele nu se pot bucura astăzi de un succes prea mare. Modul dificil în care comunicaţi lasă loc de interpretări, în special când vine vorba despre legătura cu persoana iubită. Pot apărea mici certuri, însă nu trebuie să vă speriaţi pentru că situaţia nu are cum să degenereze. Iar modul în care reuşiţi să vă împăcaţi este din ce în ce mai dulce, spre supărarea invidioşilor(aselor).


Horoscop 11 decembrie 2020, Balanţă:

Flexibilitatea de care daţi dovadă vă ajută foarte mult astăzi, dar bonusurile vin mai greu decât vă aşteptaţi. Trebuie să vă asiguraţi o oarecare perseverenţă şi să nu cedaţi de la primul moment mai dificil. În schimb, emoţiile duse la extrem nu vă ajută, astfel că trebuie să găsiţi soluţii pentru a stăpâni situaţia, altfel efortul depus se poate pierde în zadar.


Horoscop 11 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii au probleme la locul de muncă. Cineva caută să vă bage beţe în roate. Încercaţi să răspundeţi fără să agitaţi prea tare spiritele. Poate v-aţi atins maximul la actualul loc de muncă şi ar fi momentul pentru o nouă provocare. Chiar dacă pare că cedaţi, nu trebuie să vă faceţi probleme în acest sens. Soarele care vă aşteaptă pe strada alăturată s-ar putea să fie mult mai strălucitor.


Horoscop 11 decembrie 2020, Săgetător:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Săgetător trebuie să-și împărtășească gândurile cu lumea. Sau, cel puțin, cu o mică parte din ea - cu rudele, colegii(ele), prietenii(ele) lor. Mintea ta va funcţiona ca un ceas elveţian, fiind un/o adevărat(ă) generator(are) de idei grozave. Cu toate acestea, nu toţi(ate) cei(le) din jur vor înțelege sau aprecia imediat aceste idei. Din păcate, nu prea ai ce să faci. Eşti cu mult înaintea celorlalți(te), încât trebuie să te opreşti din când în când, ca să le oferi și lor ocazia să te ajungă din urmă.


Horoscop 11 decembrie 2020, Capricorn:

Capricornii vor fi în disonanță cu mulți(te) dintre cei(le) apropiați(te), cărora le este greu să se adapteze la ritmul rapid al acestor nativi(e). Astăzi, te simți invincibil(ă), capabil(ă) de orice, gata să depășești orice obstacol. Ai mintea ascuțită, ești perspicace și rezolvi orice problemă rapid și eficient. Doar că apatia și indiferența celor din jur te pot irita destul de mult, așa că astăzi, este mai bine să te bazezi doar pe forțele proprii.


Horoscop 11 decembrie 2020, Vărsător:

Astăzi, nativii(ele) zodiei Vărsător sunt norocoși(ase): vor face doar ceea ce le place, ceea ce iubesc. Aştrii pur și simplu te protejează, nu te pune în faţa niciunei dificultăţi. Energia pe care o ai îţi oferă un pas înainte în fața celor din jur, lucru care îţi poate folosi pe toate planurile, în special în carieră. Spre seară, îndatoririle de rutină îţi pot provoca o oarecare plictiseală şi rişti să ţi se disloce maxilarul de la atâta căscat!


Horoscop 11 decembrie 2020, Peşti:

Vineri, un/o nativ(ă) al/a zodiei Peşte se poate dovedi a fi un/o prieten(ă) minunat(ă) sau un/o adversar(ă) periculos(asă). Fiecare, cu norocul lui. Ziua îţi oferă o perspectivă interesantă, vei avea capacitatea de a simți situația și de a înțelege totul din mers. În orice acţiune te implici, vei ieşi în evidenţă şi te vei distinge prin ingeniozitate. Astăzi, reuşeşti în orice îţi propui, așa că cel mai bun lucru pe care îl pot face adversarii(ele) tăi(ale) este să încerce să se împrietenească cu tine.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS