Horoscopul zilei de joi, 17 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 17 decembrie 2020


Horoscop 17 decembrie 2020, Berbec:

E imposibil să fii plăcut de toată lumea. Sigur știi deja asta, însă uneori e greu să accepți că nu ești îndrăgit de cei din jurul tău, mai ales astăzi, când pare că ești complet pe dinafară și ratezi toată distracția de la birou. Încearcă să rămâi concentrat pe ceea ce ai de făcut și lasă lumea să te accepte așa cum ești tu de fapt. Cu cât faci mai multe compromisuri pentru a câștiga oamenii de partea ta, cu atât ești mai puțin autentic.


Horoscop 17 decembrie 2020, Taur:

Schimbarea plutește în aer. Dacă simți că ești nemulțumit de orice aspect al vieții tale, acum este momentul perfect pentru un nou început. Ia măsuri de astăzi. Renunță la trecut și îmbrățișează un viitor nou și incitant. Relațiile toxice nu fac decât să te împiedice să evoluezi pe plan profesional și personal.


Horoscop 17 decembrie 2020, Gemeni:

Nativii în Gemeni traversează o perioadă în care diplomația și compromisul dictează cursul evenimentelor. Fă tot posibilul să nu tulburi apele, chiar dacă este dificil. Empatizează cu cei din jurul tău și îți va fi mai ușor să înțelegi perspectiva lor. Pe plan amoros, atât tu, cât și partenerul de viață faceți eforturi să readuceți relația pe un făgașul ei. Acordați-vă timp și încredere. Va fi bine!






Horoscop 17 decembrie 2020, Rac:

Ești pe cale să iei o decizie extrem de importantă pentru viitorul tău. Ești încurajat din toate părține să cercetezi cât mai profund problema înainte de a spune da sau nu. E de înțeles, nu e ușor să decizi lucruri care pot avea consecințe serioase pe termen lung. Mare atenție la semnalele primite și ascultă-ți instinctele.


Horoscop 17 decembrie 2020, Leu:

Leii îşi vor îndrepta atenţia spre chemarea antreprenorială, mai exact vor încerca să îşi gestioneze mai bine resursele, astfel încât să poată investi pe mai departe banii. Sunteţi o persoană analitică, iar acest aspect ar putea să vă ajute mai mult decât credeţi. Pentru cei care conduc deja o afacere, ar fi bine să vă concentraţi atenţia spre dezvoltare. Anumite persoane ar putea veni în sprijinul vostru, poate cu fonduri, poate cu o idee bună sau de ce nu, chiar şi cu suportul moral şi încrederea necondiţionată.


Horoscop 17 decembrie 2020, Fecioară:

Fecioarele reuşesc să iasă din rutină cu diverse activităţi extrem de plăcute în prag de sărbători. Fie că vă faceţi timp să mergeţi la cumpărături sau să pregătiţi casa pentru vizita rudelor, nu o să resimţiţi aceste aspecte ca pe o corvoadă. Din contră, vă regăsiţi în această perioadă din an şi vă face plăcere să petreceţi timp căutând şi împachetând cadouri. Turta dulce şi o ciocolată caldă ar fi completarea perfectă a unei zile liniştite.






Horoscop 17 decembrie 2020, Balanţă:

Balanţele sunt mai calme decât în mod obişnuit. Nativii zodiei chiar vor sfătui şi alte persoane cum să ajungă la pacea interioară mult visată. Simţiţi că totul vă merge bine, mai ales pe plan sentimental. Sunteţi pe punctul de a face o schimbare majoră. Pentru balanţele singure, cineva interesant ar putea apărea în viaţa lor, în timp ce pentru cei care formează deja un cuplu, există mari şanse ca relaţia să fie dusă la un cu totul şi cu totul alt nivel.


Horoscop 17 decembrie 2020, Scorpion:

Scorpionii trebuie să fie mai atenţi la sănătate, după o lungă perioadă în care mersul la doctor nu a reprezentat o prioritate. Nu trebuie să ignoraţi semnalele pe care corpul vostru le transmite. Lucrurile tratate din timp se pot rezolva mult mai uşor. Cât despre moralul vostru, nativii zodiei sunt optimişti şi au un tonus foarte bun. Proiectul acela la care lucraţi de mult timp a primit un feedback pozitiv din partea superiorilor. Consecvenţa vă poate aduce chiar o primă serioasă.


Horoscop 17 decembrie 2020, Săgetător:

Joi, nativii zodiei Săgetător ar trebui să stea departe de conflicte, să evite discuţiile în contradictoriu. Nu eşti într-o perioadă în care să stai bine la capitolul comunicare, astfel că, este mai mult decât posibil să nu te faci bine înţeles. De asemenea, nu este cea mai bună zi pentru declarații de dragoste sau pentru a lua decizii importante în plan sentimental. Seara, aștrii îţi recomandă să citeşti o carte, să te uiţi la un film sau să faci planuri pentru o excursie de Sărbători.






Horoscop 17 decembrie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt optimiştii zilei de joi, singura problemă este ca acest optimism să nu se îndepărteze prea mult de realitate. Astăzi, este foarte posibil să apară ceva probleme care să necesite reacții și decizii fulger. Mare atenție la cheltuieli, nu te întinde mai mult decât ai plapuma. Chiar dacă în viitorul apropiat se anunţă câştiguri financiare substanţiale, ai face bine ca până la sfârşitul anului să fii mai chibzuit.


Horoscop 17 decembrie 2020, Vărsător:

Astăzi, nativii zodiei Vărsător ar fi bine să evite tot ce înseamnă întâlniri sau zone aglomerate, există riscul unor probleme de sănătate. Dar nici nu trebuie să te izolezi, soluția este undeva la mijloc. O mare plăcere pe care ți-o poți satisface este comunicarea cu vechi prieteni. Pune mâna pe telefon și ia legătura cu persoane dragi, cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. În general, ziua de joi este una bună pentru tine, fără conflicte sau situaţii neplăcute.


Horoscop 17 decembrie 2020, Peşti:

Nativii zodiei Pești primesc o veste care ar putea să le schimbe destinul. Poate fi vorba despre o problemă din trecut care revine și riscă să îți dea viața peste cap. Sfatul aștrilor pentru tine este să încerci să privești calm situația, pentru că odată luată decizia nu mai e cale de întors. Din punct de vedere financiar, pot să apară cheltuieli neprevăzute destul de mari. În aceste zile, încearcă să nu împrumuţi bani sau să achiziţionezi lucruri de care nu ai neapărat nevoie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS