Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt cei(le) care ar trebui să înveţe să fie mai darnici(e), să ofere celor din jurul lor câte puţin din ceea ce au ei(le).


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Taur:

Taurii trebuie să înveţe să spună cu mai multă atenţie ceea ce îi supără, deoarece uneori s-ar putea să o facă într-un mod cam agresiv care îi/le poate supăra pe ceilalţi(lelalte).


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să îşi schimbe mentalitatea şi să treacă la treabă gândind optimist. Nu trebuie să mai fie momente în care să pună răul în faţă, deoarece aşa vor porni mereu cu stângul la drum.


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Rac:

Racii sunt sfătuiţi să continue să facă ceea ce ştiu în cel mai bun mod posibil, pentru a reuşi să îi/le impresioneze pe cei(le) din jurul lor.






Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Leu:

Sfatul zilei de astăzi pentru Lei este acela de a ţine capul sus şi a fi mândri de ceea ce au putut face.


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Fecioară:

Este cazul ca Fecioarele să revină cu picioarele pe pământ şi să privească cu mai mult realism lucrurile pe care le au de făcut.






Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Balanţă:

Rezolvă sarcinile cele mai grele cât ai acest val de energie, poate nu o să mai amâni atâtea lucruri.


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Scorpion:

Ar fi bine ca Scorpionii să dea explicații doar pentru ceea ce fac ei, să îşi asume acțiunile lor şi să nu răspundă pentru bârfele care se aud şi pentru acțiunile celorlalţi(te).


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să înveţe să nu mai fie atât de sensibili, să nu mai pună la suflet răutăţile celor din jur, care nu au altceva de făcut decât să fie răutăcioşi şi să arunce vorbea aiurea în stânga şi în dreapta.








Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Capricorn:

Ar fi bine ca Capricornii să înveţe să îi respecte puţin mai mult pe cei(le) în vârstă, deoarece anii de viaţă îşi spun cuvântul, iar nativii(ele) acestei zodii trebuie să dea dovadă de bun-simţ.


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar trebui să se cântărească astăzi pentru a vedea câte kilograme au acumulat în ultimul timp şi cum pot face să le elimine cât mai curând, deoarece blugii deja stau cam ficşi.


Recomandarea zilei de 10 decembrie 2020, Peşti:

Peştii pot schimba totul, au ocazia să înfrunte astăzi cel(a) mai de temut adversar(ă) şi să îi demonstreze că cel(a) mai deştept(aptă) câștigă tot timpul.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS