Horoscopul banilor, 23-29 noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 23-29 noiembrie 2020


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Berbec:

Refuzaţi să luaţi în considerare semnele de avertizare importante, fapt pentru care bugetul vostru scade pe zi ce trece. Munciţi foarte mult, dar comportamentul vostru nu vă ajută să vă echilibraţi bugetul. Reechilibraţi-l renunțând la cumpărăturile fără rost, în caz contrar, vă așteaptă probleme serioase. În această săptămână, staţi departe de magazine cât mai mult posibil, trăiţi-vă viața fără cheltuieli, iar contul vostru ar putea să se îmbunătățească.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Taur:

Se poate spune că situația este sub control în ceea ce privește banii. O sumă mare pe care o veţi primi într-una din aceste zile vă va permite să vă faceţi planuri pentru viitorul apropiat. O achiziție majoră este posibilă, însă înainte de a acționa, cereţi sfatul unui specialist economic.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Gemeni:

Administrarea atentă a activităților profesionale este o modalitate bună de a vă stabiliza situația financiară. Între noi proiecte și motivație, vă oferiţi ocazia de a evolua. Nu trebuie să fiţi surprinşi(se) de investițiile necesare, sunt necesare. Continuaţi-vă călătoria, țintind întotdeauna mai sus. Dacă veţi ţine cont de acest sfat, bugetul vostru ar trebui să se îmbunătățească semnificativ.






Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Rac:

Încă de la începutul săptămânii veţi avea parte de o situație profitabilă. Aţi mirosit ocazia potrivită de a câștiga bani? Dacă aveţi în vedere unele proiecte, acum este momentul, bugetul vostru vă permite să vă puneţi în aplicare toate ideile, chiar și pe cele mai îndrăznețe. Profitaţi de şanse, norocul este prezent și puteți obține profituri interesante. Nu este exclusă și o colaborare avantajoasă.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Leu:

Tot va trebui să depuneţi eforturi pentru a vă îmbunătăți situația financiară. Aceasta este încă instabilă. Săptămâna aceasta mizaţi doar pe cheltuielile strict necesare și eliminaţi-le pe cele care vă satisfac mofturile. Puterea voastră de cumpărare va trebui să se adapteze unei rigori neobișnuite, dar esențială. Vor veni zile mai bune dacă veţi alege calea mai dificilă, dar mai sănătoasă.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Fecioară:

Dacă fericirea voastră constă în a cheltui bani, săptămâna aceasta este în regulă. Nu aveţi un buget limitat, dimpotrivă, aveţi mijloace substanțiale și decideţi să profitați de el. La finele săptămânii, veţi primi un mic bonus financiar pentru munca și eforturile depuse la locul de muncă. Vă veţi obișnui cu acest nou confort foarte repede. Obiceiurile voastre se schimbă și vă place!






Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Balanţă:

Norocul este de partea Balanţelor în această săptămână. Bugetul vostru crește rapid și vă recăpătaţi energia de altădată. Nimic nu vă poate opri, nu sunteţi constrânşi(se) financiar, așadar chiar puteți face tot ce vă doriţi.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Scorpion:

Este săptămâna voastră de glorie. Orice aţi face în aceste zile, norocul este de partea voastră. Și da, va fi foarte plăcut pentru voi. Vă descurcaţi de minune cu cheltuielile pe care le aveţi și chiar câştigaţi bani pe neaşteptate.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Săgetător:

Calculele voastre sunt bine gândite, deoarece rezultatele bune sunt pe cale să apară. Cu siguranţă nu mai vâsliţi în ape tulburi, totul e clar și limpede. Primiţi felicitări de la persoanele din jur. În loc să risipiţi banii, preferaţi să îi înmulţiţi. Investiții bune, profituri bune!






Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Capricorn:

Proiectele voastre pot prinde formă în această săptămână, atât timp cât staţi bine cu banii. O singură neatenţie din partea voastră și totul se poate răsturna în defavoarea voastră. Relațiile pe care vi le faceţi în această perioadă vă vor direcționa către activități rentabile. Orice sfat e bun!


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Vărsător:

În această săptămână vă veţi simți ca și cum aţi fi într-un roller coaster. Aştrii vă îndeamnă să vă administraţi cu mai multă atenție bugetul. Aveţi prea multe datorii sau plăți întârziate, de aceea veţi simți o presiune destul de mare. Banii sunt o modalitate de a vă îmbunătăți viața, dar este departe de a fi singura. Căutaţi fericirea fără să vă puneţi în pericol situația financiară.


Horoscop 23-29 noiembrie 2020, Peşti:

Deschideţi larg ochii, sunteţi înconjuraţi(te) de ocazii avantajoase vouă. Dacă profitați de această situație favorabilă, nu vă veţi mai teme de viitor. Pe scurt, aveţi parte de o săptămână rentabilă în care vă veţi bucura de satisfacția financiară la care aţi tânjit dintotdeauna.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS