Horoscopul lunii noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: noiembrie 2020


Horoscop noiembrie 2020, Berbec:

Horoscop Berbec noiembrie 2020
Dragoste

Relațiile au mari șanse să se îmbunătățească în această lună, iar comunicarea va fi un atu și multe se pot clarifica în cuplu, iar viața personală se poate aprofunda. Se pot discuta subiecte mai delicate, intime și chiar se pot dezvălui secrete și frici. O relație ascunsă poate ieși la suprafață și se poate oficializa. Persoanele singure pot cuceri, iar șansele de a trăi o pasiune, de a se îndrăgosti orbește sunt foarte mari.

Carieră

Sectorul profesional va avea mari șanse de progres, dat fiind că aici se petrece conjuncția sus amintită. Nativii(ele) vor culege roadele a ceea ce au plantat în acest sector începând din primăvară și până în prezent. E posibil ca unii(ele) să pornească pe o nouă direcție în carieră, alții(tele) să primească o funcție sau să-și atingă obiectivele mult visate. Progresul va fi garantat pentru persoanele care au muncit să-și facă o carieră sau să-și consolideze o poziție.

Bani

Din punct de vedere financiar sunt aspecte tensionate care vor pune Berbecii la treabă, fie vor renegocia un salariu, o remunerație, fie vor analiza colaborările în care se află și vor încheia ce este neproductiv. Se recomandă mai multă prudență la credite și investiții.

Sănătate

Faptul că Marte, guvernatorul lor, își va încheia retrogradarea îi/le va susține pe cei(le) născuți(te) în această zodie pentru că le va reda vitalitatea și dorința de acțiune.






Horoscop noiembrie 2020, Taur:

Horoscop Taur noiembrie 2020
Dragoste

Persoanele născute în această zodie au ocazia să facă ordine în viața sentimentală în această lună. Cei(le) care au tras de partener(ă) și de relație pentru a funcționa vor spune stop și o vor face cu zâmbetul pe buze și fără remușcări. Taurii își schimbă radical principiile și viziunea de viitor asupra unei relații și asta îi poate ajuta ca la Luna Nouă să înceapă ceva nou și pe termen lung. Sunt susținute relațiile la distanță sau cu parteneri(e) de altă cultură, religie și naționalitate sau cu care împărtășesc viziuni spirituale comune.

Carieră

Taurii au determinarea luna aceasta să reia analiza unor contracte și colaborări și să pună noi termeni și condiții. S-ar putea să apară tensiuni cu asociații(tele) sau cu colegii(ele) din cauza unor principii și viziuni diferite. Cei(le) care-și caută un serviciu se pot angaja acum și pot apărea chiar oferte din afara țării.

Bani

Eclipsa de Lună se va petrece în sectorul financiar și poate aduce răsturnări de situație, schimbări de principii legate de modul în care Taurii își câștigă și gestionează banii, dar poate veni și cu inspirația de a câștiga într-un alt mod veniturile.

Sănătate

Venus, întocmai guvernatorea Taurului, tranzitează casa sănătății, însă face aspecte tensionate, indiciu că aici este vorba de ceva ce trebuie rezolvat, mai ales dacă este vorba de o afecțiune cronică. Simptomele care apar se cer investigate. Este o lună destul de obositoare pentru nativi(e), agitată și odihna ar trebui să fie principalul remediu de luat în calcul.






Horoscop noiembrie 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni noiembrie 2020
Dragoste

Gemenii au parte de transformări radicale ale principiilor după care funcționează în cuplu, dat fiind că acesta este sectorul unde se formează conjuncția mai sus amintită. Nativii(ele) este posibil să se întoarcă la o fostă relație, dar pe care să o clădească pe baze noi sau să înceapă o relație care să le schimbe viața în bine. Unii Gemeni pot să trăiască o aventură, să fie tentați de infidelitate și să dea naștere unor conflicte majore în cuplu.

Carieră

Mercur, guvernatorul celor născuți(te) în zodia Gemeni, își revine în mers direct prin sectorul muncii, indiciu că se va îmbunătăți programul sau modul în care-și desfășoară activitățile zilnice. În plus, nativii(ele) pot avea oportunități remarcabile legate de profesia lor, pot primi șanse nesperate de la un/o colaborator(are), pot semna un contract important, iar cei(le) care-și caută un serviciu se pot angaja.

Bani

Sunt avantajați(te) cei(le) născuți(te) în această zodie care-și doresc să facă un credit, mai ales dacă până acum nu au reușit. Un alt aspect important este acela al unei investiții care se arată profitabilă sau pot primi o moștenire sau cineva le poate finanța un proiect personal.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Gemeni au șanse mari să-și îmbunătățească starea de sănătate, dat fiind că întocmai Mercur revine în mers direct în acest sector și sunt sfătuiți(te), dacă au făcut analize luna trecută și nu ai ieșit bine, să reia investigațiile pentru un nou diagnostic. De asemenea, afecțiunile cu care s-au confruntat până acum pot cunoaște ameliorare și vindecare. Se recomandă mai multă atenție în preajma Eclipsei de Lună din Gemeni care ar putea aduce oboseală, tensiune nervoasă și agitație.






Horoscop noiembrie 2020, Rac:

Horoscop Rac noiembrie 2020
Dragoste

Persoanele născute în această zodie au parte de remarcabila conjuncție întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și al căsătoriei, prin urmare Racii vor ști clar dacă este momentul asumării unui angajament cu partenerul(a) sau nu. Cei(le) căsătoriți(te) pun noi baze în cuplu și refac întreaga structură a relației. Chiar și persoanele singure vor avea șansa majoră de a începe ceva nou în preajma Lunii Noi, iar ceea ce vor începe se va dovedi de lungă durată. Unii Raci pot fi atrași de ideea de a continua o relație încheiată.

Carieră

Marte își revine în mers direct în sectorul carierei și, alături de remarcabila conjuncție care poate aduce noi contracte și colaborări, este fără îndoială o lună în care motivația și determinarea nativilor(elor) îi/le conduc către atingerea unor obiective profesionale importante. S-ar putea ca unii Raci să-și schimbe radical cariera.

Bani

Cei(le) născuți(te) în zodia Rac au parte de aspecte bune din punct de vedere financiar. Nativii(ele) pot obține bani din munca depusă, pot obține bani din valorificarea unor talente personale, pot să-și mai ia un loc de muncă și este posibil să scoată bani în urma unei recalificări profesionale.

Sănătate

Se arată o reală îmbunătățire a stării de sănătate în luna noiembrie și chiar ameliorarea a ceea ce deja există. Pe de altă parte, cei(le) născuți(te) în zodia Rac vor resimți puternic efectele eclipsei de Lună, dat fiind că Luna le este guvernatoare și posibil să-i agite mai mult, să le aducă insomnii.






Horoscop noiembrie 2020, Leu:

Horoscop Leu noiembrie 2020
Dragoste

În plan sentimental, conjuncția amintită va stimula Leii să ia o decizie finală privind viața lor sentimentală, iar acest aspect poate aduce o încheiere a unei relații toxice care nu-i conducea spre evoluție sau, din contră, începerea unei relații noi, pe baze mult mai spirituale. Aventurile, infidelitățile, dacă au existat, se vor încheia. Persoanele singure pot fi mai dornice de noi relații către finele lunii când Soarele, guvernatorul lor și al casei iubirii, va intra în Săgetător.

Carieră

Conjuncția mai sus amintită se va forma pe casa muncii, prin urmare va aduce pentru nativi(e) ocazia remarcabilă de a lua o decizie finală în acest sens. Unii Lei, nemulțumiți de actualul loc de muncă, îl pot schimba, în timp ce alții vor decide să înceapă o afacere personală, pe cont propriu. Un aspect legat de profesie care-i nemulțumește încă din vară sau pentru care s-au zbătut constant, acum va da roade.

Bani

Se poate ca mulți dintre cei(le) născute in această zodie să facă bani luna aceasta din activități suplimentare, dintr-un al doilea serviciu sau din proiecte extra.

Sănătate

Conjuncția Jupiter-Pluto are impact remarcabil și asupra sănătății, așa că nativii(ele) care din primăvară și până de curând s-au confruntat cu fel și fel de probleme de sănătate au acum șansa să le vindece și să le observe inclusiv conotația spirituală.






Horoscop noiembrie 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară noiembrie 2020
Dragoste

Conjuncția mai sus amintită se va forma întocmai pe casa iubirii, deci persoanele născute în această zodie vor avea remarcabila ocazie să înceapă o nouă relație, relație care se va dovedi de viitor sau, dacă sunt parte a unui cuplu care a fost mult încercat din primăvară și până acum, vor avea șansa de a discuta serios și a repune relația pe noi baze, mai solide și mai spirituale.

Carieră

Revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta lor guvernatoare, dar și a casei carierei, le va aduce Fecioarelor deblocarea unor dialoguri sau situații profesionale. Se prea poate ca în preajma eclipsei de Lună să resimtă unele frustrări acumulate, context care să-i pună pe o nouă direcție în carieră.

Bani

Din punct de vedere financiar s-ar putea ca Fecioarele să resimtă frustrări, limitări, blocaje, să aibă parte de cheltuieli neplanificate, însă toate acestea vor ajuta nativii(ele) să depună și mai mult efort să-și stabilizeze veniturile, chiar dacă vor renunța la unele plăceri și activități care le plăceau, dar care erau costisitoare. Unii(ele) nativi(e) pot primi bani din moșteniri, pot obține un credit pe care până acum nu au reușit să-l ia.

Sănătate

Problemele de sănătate par a fi mai mult de natură emoțională și se pot manifesta cu precădere către finele lunii noiembrie. Din acest motiv este bine ca Fecioarele să fie responsabile vizavi de ceea ce simt, să nu somatizeze și să se elibereze de temeri și anxietăți.






Horoscop noiembrie 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă noiembrie 2020
Dragoste

Venus, guvernatoarea Balanțelor, va tranzita mare parte din lună chiar zodia lor și acest aspect aduce un mare interes pentru relațiile parteneriale. Totodată, și Marte își va încheia retrogradarea prin sectorul relațiilor și va susține împăcarea, clarificarea unor situații. Totuși, Venus face aspecte tensionate, iar contextul atenționează că este nevoie de discuții atente și profunde pentru ca lucrurile să funcționeze în cuplu. Nu se mai poate ca până acum! Persoanele singure au șanse mici să lege noi relații.

Carieră

Este posibil ca în noiembrie mulți(te) dintre cei(le) născuți(te) în zodia Balanță să decidă să înceapă ceva nou, să pornească pe o nouă direcție și nu este exclus să le vină propuneri de asocieri și colaborări neașteptate sau să înceapă o afacere cu familia. Cei(le) care-și doresc să schimbe serviciul s-ar putea decide în preajma eclipsei de Lună.

Bani

Venus va activa casa finanțelor către finele lunii noiembrie și va aduce ocazia ca nativii(ele) din zodia Balanță să-și îmbunătățească veniturile, însă trebuie să fie precauți(te) în cheltuieli și prudenți(te) în investiții.

Sănătate

Sănătatea Balanțelor va depinde foarte mult de emoțiile lor și de felul în care le somatizează. Amintirile, trecutul, traumele din copilărie, destrămarea căminului sau pierderea unor persoane din familie pot fi definitiv vindecate odată cu remarcabila conjuncție a lunii, mai sus amintită.






Horoscop noiembrie 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion noiembrie 2020
Dragoste

Scorpionii au parte de conjuncția amintită în sectorul comunicării și nativii(ele) abia acum pot înțelege ce simt cu adevărat și ce vor să facă într-un context sentimental. Persoanele care din aprilie și până azi au fost incapabile să se exprime, să spună ce au pe suflet, acum o vor face cu mult avânt. Tot acest context îi/le va ajuta să lege noi relații pe cei(le) singuri(e) și să-și îmbunătățească viața de cuplu pe cei(le) care au deja un/o partener(ă), mai ales că Venus, guvernatoarea relațiilor, va intra în zodia lor și va face aspecte bune.

Carieră

Cu Marte în mers direct prin casa muncii, Scorpionii au capacitatea de a se redresa energetic, de a fi eficienți la serviciu și de a-și îmbunătăți relațiile cu colegii(ele). Nativii(ele) pot pune în aplicare acțiuni care până acum au fost încetinite de diferite contexte.

Bani

Scorpionii care au pierdut bani, surse de venit, din aprilie și până în prezent au mari șanse acum să le primească înapoi sau să găsească noi modalități de îmbunătățire a bugetului luna aceasta.

Sănătate

Cei(le) născuți(te) în zodia Scorpion se bucură de revenirea în mers direct a lui Marte pe casa sănătății, indiciu că nativii(ele) își vor recăpăta energia și vor fi mult mai dornici(e) să facă mișcare și să-și îmbunătățească stilul de viață. O serie de afecțiuni care au adus neplăceri, acum se vor ameliora și chiar vindeca.






Horoscop noiembrie 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător noiembrie 2020
Dragoste

Atât Marte, cât și Mercur își reiau mersul direct, ambele planete având un impact mare în zona relațiilor și a iubirii pentru Săgetători, deci viața sentimentală a nativilor(elor) se va îmbunătăți și vor vedea mult mai clar o situație, vor fi mai deschiși(se) către a începe o nouă poveste de iubire și pot cunoaște persoane noi sau pot fi atrași(se) de cineva din anturaj. Viața sentimentală și personală este intensă, de aceea pot fi nativi(e) care calcă strâmb sau se lasă mânați(te) de instinct, trăiesc pasiunea, dar refuză implicarea sufletească. Eclipsa de Lună poate aduce un eveniment neașteptat în relațiile de lungă durată ale nativilor(elor), o răsturnare de context.

Carieră

Săgetătorii se pot aștepta luna aceasta la ajutor venit din partea prietenilor(elor), mai ales persoanele care-și caută serviciu sau se pot aștepta ca un proiect în care sunt implicați să dea roade. Este o perioadă favorabilă să-și facă planuri de viitor curajoase, să-și exploateze un talent și chiar să-l transforme în profesie.

Bani

Conjuncția sus amintită se va petrece pe casa financiară și nativii(ele) se vor bucura din plin de roadele culese după atâtea luni de ezitări, înfrânări și poate chiar pierderi. Va fi o perioadă în care-și pot îmbunătăți veniturile, în care pot câștiga bani din noi activități sau pot relua o sursă de venit mai veche.

Sănătate

Dacă prima parte a lunii este mai domoală, de îndată ce Marte își încheie mersul retrograd, nativii(ele) din zodia Săgetător prind elan și au chef de distracție, de aventură, vor să facă mai multă mișcare și se dedică mai mult activităților care le fac plăcere.






Horoscop noiembrie 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn noiembrie 2020
Dragoste

Conjuncția Jupiter-Pluto are loc chiar în zodia Capricorn, deci nativii(ele) vor simți profund energia sa, în special în viața personală. O serie de obstacole, limitări, îngrădiri resimțite din primăvară și până acum încep să capete sens, iar nativii(ele) își regăsesc direcția spirituală. Evoluția lor este pe primul loc și vor rămâne alături de persoane cu care au viziuni comune și se îndreaptă în aceeași direcție de viitor. S-ar putea să se nască noi relații cu șefi(e) sau cu persoane care dețin funcții importante sau pe care nativii(ele) le-au cunoscut în mediul profesional.

Carieră

Luna aceasta sunt favorizate proiectele de grup și unii Capricorni pot primi sprijin de la o persoană din anturaj pentru a promova un astfel de proiect. Pe de altă parte, persoanele născute în zodia Capricorn pot simți că nu evoluează în direcția potrivită sau nu sunt mulțumite de ascensiunea lor profesională și vor căuta să aducă îmbunătățiri în carieră. Eclipsa de Lună va fi un moment marcant în viața lor profesională, fie că este vorba de munca propriu-zisă, fie de un parteneriat, o colaborare în care sunt implicați(te).

Bani

Banii pot veni luna aceasta din proiectele personale sau colaborările de grup și nu este exclus ca în preajma eclipsei de Lună să apară un moment de cotitură, să se schimbe ceva legat de drepturile financiare obținute dintr-un contract de colaborare.

Sănătate

Mercur, guvernatorul casei sănătății, își va relua mersul direct, iar cei(le) născuți(te) în această zodie vor resimți o îmbunătățire generală a condiției. Au ocazia să găsească remedii la problemele cu care se confruntă, iar dacă au făcut analize de curând și nu ieșit bine le pot reface. Mai multă atenție la sănătate în preajma eclipsei de Lună pentru că va amprenta întocmai acest sector.






Horoscop noiembrie 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător noiembrie 2020
Dragoste

Vărsătorii se bucură din plin de revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta care le guvernează iubirea. Nativii(ele) vor fi mai dornice să înceapă relații sau să clarifice ceea ce nu a mers până acum. S-ar putea ca unii(ele) nativi(e) să fie atrași(se) de persoane cu funcție, în timp ce alții(tele) să calce strâmb, chiar riscând să iasă la suprafață infidelitatea lor. În preajma eclipsei de Lună relațiile nefuncționale se pot încheia sau pot apărea evenimente neprevăzute care să schimbe cursul vieții sentimentale.

Carieră

Pluto este guvernator al carierei și-și unește forțele cu Jupiter, Marele Benefic, iar Marte, guvernatorul secundar al carierei, își reia mersul direct prin sectorul comunicării. Acest context le poate aduce celor născuți(te) în zodia Vărsător ocazia de relansare profesională, ocazia de a-și atinge niște obiective avute și de a vedea mult mai clar în ce punct se află din punct de vedere al carierei. Determinarea să iasă în față și să vorbească le-o va da și Mercur, revenit aici în mers direct, deci șansele sunt foarte mari să lege noi parteneriate care să-i/le propulseze sau să-și dezvolte ei(le) înșiși(sele) niște proiecte începute și abandonate, mai ales dacă au legătură cu mediul online.

Bani

Din punct de vedere financiar, Vărsătorii ar putea avea parte de o creștere a veniturilor, dat fiind că Jupiter le guvernează casa banilor și face o conjuncție cu Pluto. Cu alte cuvinte, ceea ce nu a funcționat din primăvară și până acum, poate începe să dea roade. În plus, nativii(ele) sunt susținuți(te) în negocieri.

Sănătate

Persoanele născute în zodia Vărsător vor simți că-și recapătă puterea, în primul rând forța psihică și intelectuală și se vor putea concentra mult mai bine pe ce au de făcut. Se recomandă mai multă atenție în preajma eclipsei de Lună, când pot resimți o stare de apatie, oboseală și epuizare.






Horoscop noiembrie 2020, Peşti:

Horoscop Peşti noiembrie 2020
Dragoste

Mercur, planeta care guvernează relațiile Peștilor, își va relua mersul direct și va aduce ocazia îmbunătățirii unor viziuni, dar și a clarificărilor în cuplu, iar nativii(ele) singuri(e) vor fi mai deschiși(se) către flirt. Totodată, pasiunea se reaprinde în cuplu și viața personală a nativilor(elor) se îmbunătățește, existând chiar posibilitatea unor aventuri intense, de natură să macine nativii(ele), cu persoane din anturaj.

Carieră

Conjuncția amintită îl implică pe Jupiter, planeta care le guvernează cariera și care le este guvernator secundar, prin urmare Peștii au parte de o perioadă de creștere și expansiune profesională, în special în ceea ce implică un proiect de grup. S-ar putea ca nativii(ele) să inițieze noi proiecte care să aibă legătură cu mediul online sau cu străinătatea.

Bani

Marte își revine în mers direct în sectorul financiar, iar cei(le) născuți(te) în zodia Pești vor avea ocazia să scape de toate limitările resimțite și să-și îmbunătățească veniturile. Totodată, mare atenție la cheltuieli pentru că și acestea pot crește sa pot fi nesăbuite. Nativii(ele) sunt sfătuiți(te) să se pună în valoare cu mai mult curaj și să-și transforme o pasiune, un talent într-o sursă de venit pentru că au susținere astrologică în această direcție.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă pentru ca Peștii să-și înțeleagă din altă perspectivă emoțiile, trăirile și trecutul, mai ales că și eclipsa de Lună va favoriza acest aspect și să dea un alt contur unor principii de viață, unor mentalități și convingeri. S-ar putea ca nativii(ele) să înțeleagă că la baza unor suferințe fizice stau emoțiile.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS