Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna noiembrie 2020


Șobolan:

Descoperi că lucrurile devin din ce în ce mai facile pentru tine. Ai muncit foarte mult în aceste ultime 10 luni, ţi-ai netezit calea spre succes, iar acum este momentul să abordezi direcţii noi, să-ţi faci planuri noi. Luna îţi luminează cerul tău şi calea ta spre noi culmi, iar Marte direct deschide calea unor noi oportunităţi pe care ţi le doreşti.


Bivol:

Ai muncit din greu ca să ajungi aici. Se anunţă o încununare a realizărilor tale, o lansare de produse, o promovare, o mărire de salariu. În plan sentimental, se anunţă un mix interesant. Cineva din sfera profesională îţi mărturiseşte sentimentele. Sau poate cineva cu care ai o relaţie de dragoste se implică în rezolvarea unor probleme profesionale. O bună bucată de vreme vei putea împleti frumos afacerile cu plăcerea. Dacă eşti singur(ă), ai putea întâlni o persoană pe care o admiri în secret de multă vreme şi care îţi face complimente. Acceptă-le şi fă-ţi curaj să spui şi tu ce simţi.


Tigru:

Te-ai putea simţi mai lent(ă) la început de lună. Sunt multe lucruri pe care le-ai lăsat în urmă de luna trecută. Ar fi bine să te mobilizezi ca să mergi înainte. Marte şi Mercur intră în mişcare directă, ceea ce atrage oportunităţi de a face bani. Acţionează, negociază, croieşte-ţi calea spre succes. Timpul petrecut alături de copii sau rude tinere te animă. Dacă urmează o aniversare importantă, este cazul să o marchezi aşa cum se cuvine. În plan sentimental, este recomandat să rămâi pozitiv(ă). Poate apărea o reconciliere cu cineva de care te-ai îndepărtat acum multă vreme.


Iepure:

Prima jumătate a lunii îţi aduce multă energie şi reuşeşti să rezolvi multe din planurile pe care ţi le-ai făcut. O persoană cheie te ajută să faci modificările necesare. Eşti destul de aglomerat(ă) şi îţi va fi dificil să găseşti şi momente de pauză, mai ales după ce Mercur iese din retrograd. Totuşi, trebuie să te organizezi în aşa fel încât să poţi şi să te odihneşti şi să faci câteva exerciţii fizice. Te vor ajuta mult la tonus şi la starea de spirit. În plan profesional, se anunţă proiecte care să-ţi mărească veniturile. Atenţie, însă, la plăţi! Mercur direct s-ar putea să te facă să uiţi de unele facturi care să genereze apoi penalităţi. În plan sentimental, dacă eşti singur(ă), s-ar putea ca cineva din familia extinsă să îţi facă cunoştinţă cu o persoană încântătoare. Succes!






Dragon:

Energia iubirii este puternică în această lună. De fapt, te-ar putea lovi ca un fulger. O persoană pe care o cunoşti de ceva vreme şi pentru care nu ai avut niciodată sentimente, pare brusc cea mai fascinantă persoană din lume. Lucrurile se anunţă cu atât mai interesante cu cât sentimentele sunt reciproce. Încearcă şi vezi ce iese de aici! Mercur direct îţi poate aduce unele probleme cu maşina, dar dacă eşti prevăzător(are) şi anticipezi, s-ar putea repara fără costuri prea mari. Fii atent(ă), deci, la ce semnale îţi transmite. Acasă pot apărea schimbări, poate vrei să te muţi în altă parte sau vrei să redecorezi. Sau poate te-ai mutat de curând şi încă nu ai amenajat totul. În orice caz, este o lună prielnică să-ţi pui casa la punct. În plan profesional, lucrurile merg bine. Banii vin, dar asigură-te că nu-i cheltui pe toţi! Fă şi ceva economie.


Șarpe:

Există oportunitatea unui serviciu nou pentru tine. Poate un/o fost(ă) coleg(ă) te cheamă să te alături companiei la care lucrează şi el(a). Este bine să faci acest lucru cât timp Mercur este direct. Familia extinsă ar putea veni să îţi ceară ajutorul. Deşi eşti generos(asă), stabileşte limite clare, astfel încât ajutorul să nu devină ceva pe termen lung. Spre mijlocul lunii, planetele se aşază armonios şi favorabil creşterii veniturilor. O oportunitate financiară se anunţă la orizont. Păstrează-ţi opţiunile deschise. Atenţie, însă, să nu te aglomerezi prea mult, mai ales că Mercur va ieşi din retrograd. În plan sentimental, cineva din trecutul tău îţi dă târcoale. Ceea ce nu e rău dacă eşti singur(ă). Dacă ai deja o relaţie, nu te juca cu focul.






Cal:

Se anunţă activităţi intense. Poate ai ceva de reconstruit, de redecorat. Familia şi prietenii(ele) îţi sunt alături. Sunt şanse mari să iasă treaba bună. În plan profesionali, intrarea lui Mercur în direct îţi prieşte. Te simţi inspirat(ă), îţi vin idei şi eşti aproape să termini un proiect pe care l-ai lăsat de izbelişte acum ceva vreme. La locul de muncă ar putea fi introdusă o tehnologie nouă care să-ţi dea puţină bătaie de cap, însă te vei obişnui repede. Nu este exclus să călătoreşti undeva pentru a urma unele cursuri de specialitate. În plan romantic, sper sfârşitul lunii planetele se aşază în poziţii care să favorizeze romantismul. Dacă era ceva blocat în relaţie, acum se pot limpezi lucrurile. Dacă eşti singur(ă), sunt şanse să-ţi întâlneşti jumătatea!


Capră/Oaie:

Eşti plin(ă) de idei şi planuri inovatoare aducătoare de bani. Te simţi inspirat(ă) şi eşti gata de acţiune totodată. Cineva vine să te sprijine în demersurile tale. Este posibil să fii aglomerat(ă), dar recompensele vor fi pe măsură. În plan romantic, dacă eşti singur(ă) sunt şanse mari să găseşti pe cineva după care să ţi se aprindă călcâiele. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie sau ai copii, este posibil ca aceştia să vină acasă cu un premiu sau cu o recunoaştere importantă. Spre sfârşitul lunii este posibilă achiziţionarea unui produs pe care ţi l-ai dorit de multă vreme, dar nu a fost cu putință din diferite motive.


Maimuță:

Relaţiile de toate tipurile sunt în centrul atenţiei în această lună. Vei reuşi să ajungi la un nivel de înţelegere propice romantismului. În plan profesional, este o vreme favorabilă pentru propuneri de parteneriate şi colaborări. Dacă ai o afacere pe cont propriu, vei primi tot sprijinul pentru dezvoltarea proiectelor tale. Dacă lucrezi pentru cineva, te vei face remarcat(ă). Disciplina este cuvântul cheie pe toată durata lunii noiembrie. Poate pleci undeva cu partenerul(a) de cuplu sau eşti trimis(ă) de la locul de muncă într-o vacanţă scurtă de premiere. Dacă eşti în căutarea jumătăţii, te-ai putea îndrăgosti de cineva pe care îl vei cunoaşte curând. O nouă idilă este pe cale să înceapă!






Cocoș:

Dacă ai avut probleme cu dormitul în ultimele săptămâni, este o idee bună să-ţi refaci rutina somnului. Vezi ce anume din programul tău zilnic te opreşte să dormi şi fă schimbările necesare. Un Cocoş odihnit este un Cocoş fericit. În plan profesional se anunţă schimbări de bun augur. Poate te hotărăşti să renunţi la ceea ce faci acum pentru a-ţi urmări o vocaţie, poate vrei să îţi schimbi cu totul domeniul de activitate. În orice caz, indiferent ce alegi, urmăreşte-ţi pas cu pas finanţele, pentru a nu fi luat(ă) prin surprindere de cheltuieli. Verifică-ţi şi taxele, să nu cumva să fii uitat să plăteşti vreun impozit! În plan sentimental Venus îţi dă un aer seducător. Profită de el, indiferent dacă eşti singur(ă) sau într-o relaţie!


Câine:

Simţi o nevoie puternică de libertate, de schimbare. Ia în considerare să îţi schimbi imaginea sau stilul vestimentar. Nu trebuie neapărat să îţi schimbi locul de muncă sau oraşul de reşedinţă. Aerul proaspăt se poate obţine şi din schimbări mici. Vei observa efectul cât de curând. Dacă studiezi, aştrii favorizează învăţăceii, deci te poţi aştepta să te concentrezi uşor şi să iei note mari la teste. La birou poţi primi recunoaşterea pe care o meriţi. Sunt şanse să-ţi creşti veniturile pasive dintr-o investiţie făcută acum multă vreme.


Mistreț:

O puternică explozie de energie pe măsură ce te apropii de noul an. Eşti plin(ă) de idei creative. Nu ai limite, mergi tot înainte! Intrarea lui Mercur în direct îţi poate încetini puţin progresul, însă nu trebuie să te dai bătut(ă). S-ar putea şi să fii nevoit(ă) să te întorci la câteva situaţii pe care le-ai lăsat nerezolvate în trecut, iar acum le-a cam sosit vremea să te ocupi de ele. Te-ai putea întâlni cu oameni noi cu care să legi prietenii de durată. Chiar şi puţin romantism se arată, iar dacă eşti singur(ă), şansele să-ţi întâlneşti jumătatea sunt destul de mari. Poate nu-ţi vei petrece sărbătorile singur(ă).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS