Horoscopul dragostei, 21-27 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 21-27 septembrie 2020


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Berbec:

Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație, influențele astrale vă vor aduce și momente tandre, dar și câteva mici tensiuni în această săptămână. Unii(ele) nativi(e) se vor îndrăgosti în această perioadă de altcineva. Fiţi atenţi(te), riscul de despărțire va fi semnificativ, luaţi în considerare acest lucru! Dacă sunteţi singuri(e), căsătoria nu vă va mai speria, așadar sunteţi pregătiţi(te) să vă implicaţi serios într-o relație.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Taur:

Veţi simți că renaşteţi. Optimişti(ste), calzi(de) și siguri(e) pe voi veţi deveni din nou nişte parteneri(e) plăcuţi(te) și veţi vedea imediat că viața voastră sentimentală va lua o întorsătură fericită. Dacă sunteţi singuri(e), e posibil să aveţi parte de niște aventuri destul de intense, care nu vor fi neapărat de lungă durată. Feriţi-vă să vă îndrăgostiţi, pentru că veţi fi dezamăgiţi(te) și veţi suferi.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Gemeni:

Numai cuplurile a căror înțelegere lasă de dorit pot întâmpina dificultăți serioase. Pentru celelalte, această perioadă va fi marcată de o alternanță de momente bune și momente mai puțin bune. Dacă sunteţi singuri(e), puteți da frâu liber celor mai sălbatice fantezii romantice. Dacă sunteţi în căutarea partenerului(ei) ideal(e), aştrii vă vor oferi șanse incredibile de această dată și s-ar putea să aveţi întâlnirea vieții voastre.






Horoscop 21-27 septembrie 2020, Rac:

Relația voastră conjugală va fi plasată sub semnul armoniei și al complicității. Dacă vreţi să menţineţi acest climat privilegiat, va trebui să faceţi compromisurile necesare. Dacă sunteţi singuri(e), o călătorie vă poate scoate în cale dragostea. Și nu e vorba de dragoste trecătoare, ci de o iubire autentică ce va rezista testului timpului.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Leu:

Viața voastră sentimentală ar trebui să fie în regulă, în special dacă sunteţi căsătoriţi(te), cu condiția să vă puteți liniști. Aveţi un dinamism extraordinar care s-ar putea transforma uneori chiar în agresivitate. Încercaţi să nu vă grăbiţi partenerul(a) dacă nu vă îndeplinește așteptările. Dacă sunteţi singuri(e), succesul vostru pe mai multe planuri vă poate priva de dragoste. Iubirea nu e ceva ce luaţi în serios în acest moment!


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Fecioară:

Destinul vostru conjugal depinde de atitudinea voastră față de partener(ă). Fie veți avea parte de un nou început în viața voastră împreună, fie o veți lua pe căi separate. Dacă sunteţi singuri(e), sunteţi mai dornici(e) ca niciodată să aveţi o relație sentimentală stabilă și sigură. Această atitudine îi/le va surprinde pe cei(le) din jurul vostru, obișnuiți(te) să vă vadă cum puneţi libertatea mai presus de orice. Această perioadă este favorabilă pentru întâlniri.






Horoscop 21-27 septembrie 2020, Balanţă:

Iubirea și sentimentele vor fi în plină expansiune în aceste zile. Dacă ştiţi cum să vă purtați cu partenerul(a) de viață, bucuriile vor fi mai vii. Amintiţi-vă că în căsătorie, la fel ca în multe altele, înțelegerea și toleranța pot face minuni. Dacă sunteţi singuri(e), aştrii vă sfătuiesc să ieşiţi mai mult pentru că, astfel, aveţi șansa de a întâlni o persoană remarcabilă care să vă facă fericiţi(te). Dacă se întâmpla asta, totuși nu vorbiţi prea devreme despre căsătorie.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Scorpion:

Cuplurile nu vor fi supuse niciunei influențe planetare semnificative. Prin urmare, viața lor sentimentală va fi lipsită de probleme, dar și de entuziasm și de o mare pasiune. Dacă sunteţi singuri(e), această perioadă este favorabilă pentru un angajament de durată sau pentru o întâlnire decisivă.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Săgetător:

Partenerul(a) vă va înțelege prioritățile și vă va susține fără comentarii. Dacă aveţi un/o partener(ă) reticent(ă), nu vă veţi consuma prea mult din cauza comportamentului său. Veţi acționa după bunul plac fără să vă gândiţi la consecințe. Dacă sunteţi singuri(e), emanaţi mai multă încredere și, astfel, sunteţi ca nişte magneţi pentru se*ul opus. Pregătiţi-vă pentru dragoste la prima vedere!






Horoscop 21-27 septembrie 2020, Capricorn:

Nu vor exista evenimente importante în această săptămână. Cu toate acestea, atmosfera din cuplu va fi una plăcută, cu momente de tandrețe cu persoana iubită. Dacă sunteţi în căutarea sufletului pereche, îl veţi găsi total întâmplător sau într-un loc neașteptat. Fiţi pregătiţi(te) să profitați de orice ocazie din mers, totul s-ar putea întâmpla în câteva minute sau secunde.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Vărsător:

În această săptămână, judecata v-ar putea fi afectată de sentimentele voastre. Ar trebui să încercaţi să ţineţi cont de faptul că percepția pe care o aveţi asupra situației în care vă aflaţi este susceptibilă de a crea mari tensiuni cu partenerul(a) de viață. Inima voastră sensibilă și, uneori, poate puțin prea prudentă, vă împiedică să purtați conversații deschise și directe cu persoana iubită. Ar trebui să ştiţi cum să vă controlaţi acea timiditate care vă paralizează atunci când vine vorba de abordarea problemelor care vă afectează viața sentimentală.


Horoscop 21-27 septembrie 2020, Peşti:

Este posibil ca viața voastră de cuplu să fie puțin zguduită în această săptămână. Dar, dacă vă veţi ține sub control impulsivitatea și veţi urmări cu atenție ceea ce spuneţi, totul va fi bine. Dacă sunteţi singuri(e), veţi avea numeroase ocazii de întâlniri și aventuri romantice. Nu veţi ști ce să alegeţi și vă veţi simți ușor stânjeniţi(te) din această cauză.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS