Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc pentru luna septembrie 2020


Șobolan:

Veţi vrea să staţi ascunşi(se) cât mai mult. Simţiţi nevoia să vă retrageţi pentru a vă lua o nouă porție de energie. Ultimele luni au fost agitate pentru voi.


Bivol:

Bivolii vor avea parte de o lună foarte bună din punct de vedere financiar. După ce aţi muncit din greu în ultima vreme, rezultatele vor fi pe măsură.


Tigru:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, în această lună, dragostea plutește în aer. La mijlocul lunii septembrie, Cupidon își va face apariția, iar săgețile lui nu își vor rata ținta. Fiți pregătiți(te) pentru relații aprinse.


Iepure:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, luna septembrie aduce cu ea o liniște binemeritată, după o vară agitată. Această lună nu va fi luna evenimentelor ieșite din comun, așa că este o perioadă favorabilă pentru a vă trage sufletul.






Dragon:

Nativii(ele) acestei zodii vor avea parte și ei(le) de multe schimbări în această lună. În plan sentimental, au toate șansele să întâlnească dragostea pasională la care au visat de mult timp.


Șarpe:

În prima parte a acestei luni, nativii(ele) acestei zodii s-ar putea confrunta cu unele probleme birocratice. În cea de-a doua parte a lunii ar putea alege un serviciu nou, de ce nu, chiar în afara ţării noastre.






Cal:

Nativii(ele) acestei zodii reușesc să se liniștească după un august agitat. Aveţi nevoie de încurajări și trebuie să nu vă mai apucaţi de mai multe lucruri în același timp, ci să le luaţi treptat.


Capră/Oaie:

Nativii(ele) acestei zodii vor avea o lună plină de aventură. Împreună cu persoana dragă vouă, veţi vizita locuri extraordinare și vă veţi putea bucura de peisaje pe care nu le-aţi mai văzut niciodată.


Maimuță:

Nativii(ele) acestei zodii vor avea parte de o lună bună, dar nu spectaculoasă. Veniţi după o perioadă agitată și plină de greutăți, în care răbdarea v-a fost pusă la grea încercare. Însă în luna septembrie lucrurile se vor liniști și vă veţi putea concentra pe planurile pe care le aveţi de făcut.






Cocoș:

Nativii(ele) născuţi(te) în această zodie au parte de conflicte cu persoanele din familie chiar de la începutul lunii. Puneţi piciorul în prag și nu mai suportaţi anumite încurcături.


Câine:

Luna septembrie pentru voi va fi una a deplasărilor, dar nu pentru distracție. Veţi fi nevoiți(te) să faceţi drumuri în interes de serviciu și chiar călătorii în afara țării noastre, dacă serviciul o cere.


Mistreț:

Nativii(ele) acestei zodii vor avea o lună septembrie cu multe schimbări. Lucrurile pot luat întorsături neașteptate, mai ales la nivel personal. Puteţi, de asemenea, să vă apucaţi de renovări.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS