Horoscopul zilei de vineri, 4 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 4 septembrie 2020


Horoscop 4 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii au mai multă încredere în persoanele dragi lor. Chiar dacă în trecut au fost câteva persoane care v-au trădat şi v-au demonstrat că nu le mai puteţi oferi încredere, acest lucru nu înseamnă că toată lumea este la fel. Spre seară aţi putea primi o vizită neaşteptată din partea unei rude îndepărtate, care va aduce veşti şi surprize frumoase pentru voi.


Horoscop 4 septembrie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să îşi recunoască vina în faţa unei persoane importante. Mai exact, dacă ştiţi unde aţi greşit, discutaţi sincer cu persoana dragă, recunoaşteţi fapta şi oferiţi explicaţii. Dacă trataţi totul cu tăcere supărarea va continua să crească, iar rupta ar putea duce chiar şi la o despărţire.


Horoscop 4 septembrie 2020, Gemeni:

Universul aduce beneficii uriaşe pentru nativii(le) Gemeni din punct de vedere sentimental. Deschideţi-vă inima, aveţi curaj, luaţi atitudine şi veţi vedea că lucrurile vor merge ca pe roate. Sunt şanse mari ca unii(ele) Gemeni(e) să se căsătorească până la finalul acestui an ori cel puţin să-şi oficializeze logodna. Bat clopote de nuntă!






Horoscop 4 septembrie 2020, Rac:

Problemele cu banii te vor frământa toată ziua, dar nu va fi clar decât pe finalul zilei dacă ești sub sau peste buget. În orice caz, încearcă să îți înfrânezi cheltuielile dacă nu este absolut necesar. Astăzi nu este o zi bună pentru cumpărături, indiferent cât de esențiale sunt lucrurile de pe lista ta de cumpărături.


Horoscop 4 septembrie 2020, Leu:

Acum este timpul să te gândești la o reînnoire în viața ta. Câteva relații mai vechi despre care credeai că s-au terminat ar putea avea continuitate. Încearcă-ți norocul și trimite un e-mail sau dă un telefon de curtoazie azi. Nu ai nimic de pierdut și multe de câștigat. Investește timp și în creșterea unei plante, dezvoltarea unei relații sau a unei idei. Fă lucrurile să crească!


Horoscop 4 septembrie 2020, Fecioară:

Să te organizezi nu trebuie să fie un chin și nici nu trebuie să îți ia mult timp. Găsește un/ prieten(ă) mai metodic(ă) și întreabă-l(o) câteva trucuri și tehnici pentru a ține sub control haosul din viața ta. Îi va face mare plăcere să împărtășească această experiență cu tine și vei observa că are câteva idei bune pe care le poți integra în modul tău de a face lucrurile.






Horoscop 4 septembrie 2020, Balanţă:

Ai un pic prea multe în plan astăzi. Încercați să renunțați la unele dintre proiecte. O parte din stresul pe care îl simți (dacă nu tot stresul pe care îl simți) este autoprovocat. Emoțiile tale ar putea fi negative, dar asta pentru că ești distras(ă). Întoarce-te de la grijile tale personale, implicându-te în ceva mai pozitiv.


Horoscop 4 septembrie 2020, Scorpion:

Într-o negociere delicată de astăzi poate exista un punct neașteptat de apropiere care implică unele probleme pline de umor. Lasă-ți simțul umorului să ghideze discuția în favoarea ta. Nu este grozav că ai un spirit mai ascuțit decât majoritatea oamenilor? Veți obține cu siguranță succesul fără ca nimeni să-și dea seama. Acest lucru vă va permite să lucrați din greu pentru un compromis, dar nu va trebui să vă dezvăluiți cărțile. Cheia este să fii flexibil(ă), dar numai până la un anumit punct.


Horoscop 4 septembrie 2020, Săgetător:

Astăzi ideile tale sunt atât de abundente și vin atât de rapid încât ar putea fi greu să comunici clar. Dacă doriți cu adevărat să transmiteți ceva cu sens, va trebui să jucați rolul interpretului de argou, pentru a ajuta oamenii să înțeleagă varianta de limbaj pe care o utilizați. Acest lucru nu va necesita prea mult efort. Doar schițează toate conceptele de nivel înalt și lasă toate detaliile deoparte, pentru o altă zi. Mai bine, lăsați o altă persoană să se ocupe de ele. Rămâneți la imaginea de ansamblu astăzi.






Horoscop 4 septembrie 2020, Capricorn:

Pentru nativii(ele) zodiei Capricorn, ziua de vineri înseamnă multă muncă. Chiar dacă sarcinile primite la serviciu îți dau bătăi de cap, cu multă concentrare vei reuși să le duci la bun sfârșit. Când vei privi la rezultat, o să realizezi că tot efortul depus a meritat. În plan sentimental, lucrurile sunt ceva mai complicate. O persoană din trecut reapare în viața ta și îți provoacă un gol în stomac. Ar fi indicat să nu te lași intimidat(ă) și să nu iei decizii pripite.


Horoscop 4 septembrie 2020, Vărsător:

Vărsătorii au de finalizat un proiect important și ar putea fi tentați să facă niște sacrificii. Ar putea să merite, însă nu uita să iei în calcul și varianta că lucrurile s-ar putea să meargă prost. Situaţia financiară trebuie să fie una solidă, iar riscurile cât mai mici. Nu te aventura la cheltuieli, dacă nu ai o variantă de rezervă. Seara, un/o prieten(ă) îți face o propunere extrem de interesantă, care te pune pe gânduri.


Horoscop 4 septembrie 2020, Peşti:

Peştii trec printr-o perioadă nu tocmai grozavă în plan personal. Primești de la partener(ă) tot felul de reproșuri, majoritatea întemeiate, iar recomandat ar fi să nu fugi de responsabilitate, chiar dacă ăsta este primul gând care îți vine în minte. Ia măsuri și îndreaptă situația. Seara, s-ar putea să primești o veste legată de o moștenire.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS