Horoscopul lunii august 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: august 2020


Horoscop august 2020, Berbec:

Horoscop Berbec august 2020
Dragoste

Berbecii sunt fără îndoială activați de propriul lor guvernator, Marte și sunt puși pe fapte mari, însă în timp ce cei singuri cuceresc fără probleme și se implică în aventuri romantice, cei care sunt parte a unui cuplu vor dori mai multă sensivitate în relație, mai mult romantism și emoție. Pentru ei pasiunea va îmbrăca alte forme, mai sentimentale, mai mult bazate pe împlinirea nevoilor afective decât pe senzații tari.

Carieră

Marte va fi tensionat de planetele care tranzitează în retrogradare zodia Capricorn, zodia responsabilă la modul general cu cariera și aspirațiile profesionale, prin urmare vor fi nativi care vor avea parte de foarte multe tensiuni și conflicte cu șefii, dar vor fi și nativi care vor folosi această energie provocatoare și dinamică pentru a-și atinge un obiectiv, pentru a ieși în față și a se afirma. De preferat ar fi ca toți Berbecii, dar mai ales cei cu ascendent în Berbec, să lupte pentru promovare și pentru consolidarea poziției. Pentru unii va fi o perioadă de avânt și dacă va fi vorba de pierderea unui loc de muncă, situația trebuie privită ca fiind, de fapt, un impuls dat pentru a-și reconfigura traseul profesional. Cei care-și caută de muncă pot avea succes după jumătatea lunii.

Bani

Nu este recomandat ca nativii Berbec să facă investiții majore și riscante, mai ales de natura celor imobilizare, însă se pot baza pe banii partenerului sau ai familiei, ai părinților ori pe profitul unei afaceri personale care pare să înflorească.

Sănătate

Berbecii sunt tentați să se lupte foarte mult pentru îndeplinirea obiectivelor lor, să se agite și să-și consume foarte mult energia, existând riscul de a se epuiza. A doua jumătate a lunii este benefică sănătății, însă va fi și necesar să-și schimbe stilul de viață și să se odihnească mai mult.


Horoscop august 2020, Taur:

Horoscop Taur august 2020
Dragoste

Nu este chiar cea mai bună perioadă în dragoste pentru cei născuți în zodia Taur și asta pentru că fie au tendința de a se întoarce la cineva din trecut, fie problemele din trecut revin în relația lor și le este aproape imposibil să ajungă la o înțelegere cu partenerul. Viziunile de viață, sentimentale pot fi destul de diferite și nu este exclus ca unele relații mai tensionate să se încheie definitiv acum. În ultima săptămână din lună, nativii Taur pot simți o ușoară detensionare, detașare, iar cei singuri pot fi mai dispuși să înceapă o poveste de dragoste.

Carieră

Din punct de vedere profesional, cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă destul de confuză și le va fi foarte greu să se pornească sau să se pună pe direcția înainte. Cu Uranus retrograd în zodia lor va începe o perioadă de reanaliză și reconfigurare a direcției profesionale, cel puțin a principiilor pe baza cărora nativii și-au construit cariera. Sunt foarte bine susținute proiectele pe cont propriu, afacerile personale.

Bani

Este o perioadă favorabilă pentru Tauri în plan financiar și ar putea avea parte de câștiguri neașteptate sau o inspirație deosebită de a face bai, de a-și îmbunătăți veniturile. Nu va fi vorba de creșteri salariale, cât va fi vorba de valorificarea talentelor personale.

Sănătate

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Taur vor simți nevoia să comunice, să spună ce au pe suflet și poate fi de un real ajutor găsirea unei persoane care să le ofere sfaturi bune la problemele pe care le au, de exemplu un psiholog, un duhovnic. Cheful de viață și buna dispoziție interioară vor reveni abia către finele lunii.


Horoscop august 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni august 2020
Dragoste

Luna aceasta, Gemenii se preocupă de felul în care sunt văzuți de partener și-și doresc să se pună cât mai mult în valoare în fața acestuia, să se facă plăcuți și să se simtă iubiți. Posibil ca acum să se rezolve unele nemulțumiri mai vechi. Cei singuri își doresc cu orice preț să scape de acest statut și dacă unii vor intra în fel și fel de aventuri amoroase, alții vor căuta în cercul de prieteni aceea persoană cu care să empatizeze profund.

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi destul de stresați și tensionați la locul de muncă și nu este exclus ca unii nativi să se gândească să-și caute alt job, însă pasul nu-l vor face acum. Chiar dacă vor începe căutările, nativii vor fi nemulțumiți de ceva, poate de sarcini și responsabilități, de programul de muncă sau chiar de remunerație.

Bani

Cu o mână iau, cu o mână dau, cam așa s-ar caracteriza pe scurt situația financiară din luna august pentru cei născuți în zodia Gemeni. Unii nativi vor dori cu orice preț să scape de o datorie, de un credit. Este important să se evite cheltuielile exagerate pentru că pot goli portofelul și nu se vor alege cu nimic.

Sănătate

În prima parte a lunii, tendința celor născuți în zodia Gemeni este de a se distra, de a face excese la acest capitol și de a se obosi peste măsură. Ulterior, vor simți nevoia de a se refugia în familie, în mijlocul căminului pentru a-și reîncărca bateriile.


Horoscop august 2020, Rac:

Horoscop Rac august 2020
Dragoste

Dacă până acum viața sentimentală a celor născuți în zodia Rac a fost tumultuoasă și agitată, supusă reevaluărilor și revizuirilor, ei bine din această lună începând, lucrurile se vor tensiona și mai tare pentru că Marte va arunca gaz spre acest sector de viață. Unii nativi, sătui de toxicitatea și neputința de a îmbunătăți lucrurile, vor pune punct relațiilor, în timp ce alții se vor baza mai mult pe energia lui Venus în tranzit prin Rac și vor da dovadă de răbdare să (re)construiască, să regenereze, să solidifice relația. Cei singuri pot cuceri cu mare ușurință, însă va fi nevoie de răbdare pentru a construi ceva de viitor.

Carieră

Este mare nevoie de efort pentru menținerea calmului și echilibrului pentru că riscul ca cei născuți în zodia Rac să ajungă în conflicte majore cu șefii, cu persoanele care reprezintă o autoritate profesională este foarte mare. Nativii trebuie să-și apere interesele cu aplomb, însă fără exagerări și violențe verbale, fără amenințări și atitudini radicale sau agresive.

Bani

Racii au parte de tranzitul Soarelui prin sectorul financiar mare parte din lună prin urmare vor avea parte de inspirație și idei bune despre cum să-și drămuiască investițiile sau să-și redreseze situația financiară și să-și acopere lipsurile.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să se relaxeze mai mult și să-și canalizeze energia către activități constructive, chiar către sport. Câteva zile libere pot fi un real remediu pentru nativi.


Horoscop august 2020, Leu:

Horoscop Leu august 2020
Dragoste

Leii au parte de o lună impactantă în plan sentimental. În prima parte, nativii pot fi mai certăreți, mai dornici să ajungă la o înțelegere, chiar forțată, unii vor dori libertate și independență mai multă. Ulterior, vor intra într-o perioadă de reevaluare și se vor întreba dacă partenerul este cel pe care și-l doresc, dacă le poate oferi stabilitatea și confortul de care au nevoie pentru a fi fericiți și împliniți. Nu este o perioadă optimistă pentru cei care doresc să înceapă noi relații.

Carieră

Cei născuți în zodia Leu trebuie să facă un efort și să reușească să administreze energiile tensionate ale acestei luni în favoarea lor, în caz contrar conflictele la locul de muncă pot lua amploare, iar nivelul de stres va atinge cote mari. Nu este momentul demisiilor și nici al impunerii cu forța a autorității. Mai mult vor avea de pierdut nativii care dețin funcții și cred că au dreptul să-și manifeste puterea după bunul lor plac.

Bani

Este o lună foarte bună din punct de vedere financiar, însă există riscul ca nativii Leu, sub impulsul momentului, să fie mult prea cheltuitori, extravaganți în satisfacerea unor pofte și mofturi.

Sănătate

Cu Soarele, guvernatorul lor, în tranzit mare parte din lună prin zodia Leu, nativii se vor simți energici, bine dispuși și cu chef de viață, însă în continuare casa sănătății are parte de planete retrograde, deci cumpătare, moderație și rezervă. Excesele pot aduce neplăceri ulterior.


Horoscop august 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară august 2020
Dragoste

Fecioarele simt nevoia să trăiască intens și cei singuri se pot aventura cu mult curaj într-o poveste de dragoste, aventură, însă lucrurile vor evolua încet. Important este să aibă răbdare pentru a construi ceva nou, pentru că pot simți o serie de limitări, poate chiar retragere din partea celeilalte persoane. Nativii care au relații vor trebui să muncească mai mult pentru a se înțelege și a consolida legătura, însă șansele de a reaprinde pasiunea în cuplu sunt foarte mari.

Carieră

Odată cu retrogradarea lui Uranus, guvernator al muncii, cei născuți în zodia Fecioară vor începe să facă o reanaliză serioasă a jobului, mai ales din punct de vedere al beneficiilor oferite. Posibil ca mulți nativi care se simt limitați de un context profesional să ia decizia de a face o schimbare majoră, nu doar de joc, ci și de direcție în carieră.

Bani

Situația financiară este una bună, chiar productivă, însă cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să-și respecte termenele limită, să-și achite datoriile, creditele și să nu exagereze cu cheltuielile pe distracție, concedii, plăceri și alte activități care le aduc bucurie pentru că au tentația de a exagera.

Sănătate

Orice neplăceri sau probleme ar întâlni în calea lor, cei născuți în zodia Fecioară au marea putere de a le depăși cu bine, iar contextul devine cu atât mai benefic cu cât Mercur, guvernatorul lor, va intra în zodia lor.


Horoscop august 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă august 2020
Dragoste

Balanțele care sunt singuri vor fi dornici de noi relații și vor fi foarte atrași de persoane care au funcție, autoritate sau pe care le cunosc prin intermediul sectorului profesional. Atenție, însă, la relațiile de tip șef-angajat care pot fi delicate și deloc constructive sau la relațiile cu un partener implicat într-o altă conjunctură sentimentală. Nativii care sunt parte a unui cuplu pot avea parte de conflicte și certuri, iar dacă diplomația și înțelepciunea vor lipsi, se poate ajunge până la ruptură.

Carieră

Cei născuți în zodia Balanță vor trebui să lupte cu mult aplomb să-și mențină echilibrul între familie și carieră, dat fiind că se creează o opoziție între Venus, guvernatoarea lor, în tranzit prin sectorul profesional și mănunchiul de planete retrograde din Capricorn, de pe casa familiei. Cel mai probabil, pentru mulți nativi, acest tranzit al lui Venus va aduce ocazia de a ieși în față, ocazia de a se afirma, de a fi investiți într-o funcție și de a primi un nou statut în carieră, însă poate aduce și multă temere, îndoială. Posibil ca familia să fie cea care îi trage înapoi!

Bani

Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea să investească mai mult decât și-au dorit sau au planificat în confortul locuinței sau în renovarea casei sau vor achita un credit, o datorie restantă. Oricum, senzația va fi că banii nu sunt îndeajuns pentru a-și îndeplini necesitățile.

Sănătate

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Balanță se simt obosiți, extenuați și chiar pot avea unele probleme de sănătate minore, dar care să le aducă disconfort emoțional. După data de 20, în schimb, situația se va îmbunătăți semnificativ, iar nivelul de energie va crește odată cu gândirea pozitivă, optimistă.


Horoscop august 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion august 2020
Dragoste

Scorpionii care sunt singuri se vor arunca în noi relații, noi aventuri sentimentală fără pic de îndoială. Unii nativi vor căuta stabilitatea și uniunea principiilor, uniunea spirituală și vor fi atrași de parteneri care să le satisfacă curiozitățile sau să dea dovadă de o intelectualitate aparte. În cuplu pot exista diferențe de opinie, divergențe din cauza viziunilor diferite de viitor, iar odată cu retrogradarea uraniană s-ar putea ca multe întrebări să se nască în mintea nativilor, întrebări care dacă nu-și vor găsi răspuns și nici cale de reconciliere vor putea conduce la încheieri.

Carieră

Cu Marte în tranzit prin sectorul muncii, în continuare cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de multă energie, însă eficiența s-ar putea să nu mai fie la fel de mare ca luna trecută. Posibile tensiuni și conflicte cu colegii, nemulțumiri spuse în mod prea direct, acuze și reproșuri. Mare atenție la accidentări la locul de muncă, în special în cazul acelor nativi care au de făcut deplasări.

Bani

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea parte de conflicte în cuplu din cauza banilor. Posibil să fie vorba de cheltuieli mai mari sau pretenții mai mari de la partener. Mare atenție la negocieri pentru că pot fi înșelătoare!

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea lupta cu propriile lor gânduri și frământări și tot acest context, adăugat stresului de la locul de muncă le poate aduce oboseală și chiar scăderea imunității.


Horoscop august 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător august 2020
Dragoste

Săgetătorii au parte de o lună favorabilă iubirii. Cei singuri se pot îndrăgosti la prima vedere, mai ales de persoane de altă naționalitate sau care au convingeri și principii de viață diferite, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot reaprinde pasiunea, se pot reconecta la partener, inclusiv din punct de vedere spiritual. Unii nativi pot pleca într-o călătorie, vacanță cu persoana iubită.

Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător care-și caută un loc de muncă sunt sfătuiți să grăbească lucrurile pentru că odată cu retrogradarea lui Uranus situația se va complica. De asemenea, nu ar strica o reanaliză a jobului în sine, a muncii depuse, mai ales a programului de lucru, a nivelului de libertatea pe care-l oferă.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare, investițiile riscante și care promit prea mult cu prea puțin, cheltuielile exagerate pentru a epata, banii aruncați în exces pe distracții. Atenție la pierderi și furt!

Sănătate

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi stimulați de contextul astrologic să facă revizuiri serioase ale stilului de viață abordat. Confortul financiar poate fi incompatibil cu confortul fizic, iar sănătatea poate fi afectată. Este cel mai bine ca din a doua jumătate a lunii, nativii să plece într-o vacanță de relaxare.


Horoscop august 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn august 2020
Dragoste

Cu Venus în tranzit prin sectorul relațiilor, în aspecte provocatoare cu planetele din semnul lor, cei născuți în zodia Capricorn care sunt singuri vor fi mai activi în căutarea unui partener, însă un partener de lungă durată de această dată. În cuplu. Nativii simt să-și consolideze legătura, deși tensiunile nu vor lipsi și va fi nevoie de multă responsabilitate pentru a le face față. Situații din trecut pot reveni, inclusiv legate de intimitate, de o fostă pasiune, aspect care pe cei singuri îi poate determina să reevalueze situația în ideea de a relua povestea.

Carieră

Capricornii care au afaceri personale au ocazia să le redreseze acum, să le relanseze. Sunt foarte bine aspectați în legarea de noi parteneriate, de noi asocieri și colaborări. Atenție la conflictele cu autoritățile, cu șefii pentru că vor fi greu de stins!

Bani

Din punct de vedere financiar este o perioadă bună de calcule, analize și reevaluări. Unii nativi pot obține un credit cu mai multă ușurință acum, însă este foarte important să fie realiști și să nu se arunce la sume foarte mari. O datorie mai veche poate fi achitată. Un partaj poate fi scos la lumină și încheiat.

Sănătate

În prima parte a lunii, cei născuți în zodia Capricorn pot resimți o puternică presiune asupra lor, pot fi foarte căzuți pe gânduri, măcinați de frământări și ar fi de preferat să caute ajutorul unui psiholog, astrolog, duhovnic, persană cu care să poată comunica pe altă frecvență decât o fac de obicei.


Horoscop august 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător august 2020
Dragoste

Vărsătorii sunt printre fericiții horoscopului lunii august 2020 pentru că nativii au parte de foarte multă susținere din partea tranzitelor pentru a-și consolida povestea de dragoste, pentru a-și îmbunătăți relația cu partenerul de viață, iar cei singuri au mari șanse să înceapă o nouă poveste de iubire.

Carieră

Cei născuți în zodia Vărsător pot demara noi proiecte și parteneriate profesionale care se vor dovedi profitabile inclusiv financiar. Mulți nativi vor face o reanaliză a locului de muncă prin prisma beneficiilor oferite și vor căuta noi oportunități, chiar și prin intermediul colaborărilor. Cei care vor să plece la muncă în străinătate pot primi vești bune în acest sens.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător se pot simți frustrați, limitați de un context, poate de o datorie, de un credit, de o investiție pe care vor să o facă și care este peste măsura putințelor lor. Însă, tot acest context îi poate stimula să găsească noi surse de venit.

Sănătate

La acest capitol s-ar putea să apară o sensibilitate, o fragilitate, iar cei născuți în zodia Vărsător să se lase afectați de frământări, de gânduri, să somatizeze. Atenție la nervi, la stres, la oboseala psihică li la accidentări!


Horoscop august 2020, Peşti:

Horoscop Peşti august 2020
Dragoste

Cu Venus în tranzit prin sectorul sentimental, cei născuți în zodia Pești au șansa de a duce iubirea pe cele mai înalte culmi, însă nimic nu va veni de la sine, ci va fi nevoie de lucru în doi, de dorințe și aspirații comune, de reciprocitate. În cuplurile nou începute, relaxarea se va instala, iar cei singuri au șanse să cunoască persoane noi care să le trezească interesul. Unii nativi vor avea tendința de a fugi de responsabilități, însă lipsa de maturitate va fi taxată. Către finele lunii este foarte probabil ca nativii să fie confuzi și să nu poate încadra o relație, să nu se decidă dacă este vorba de prietenie sau iubire. Dacă este vorba de o fostă iubire, atunci este de preferat să rămână la stadiul de prietenie, în schimb o prietenie se poate transforma în iubire.

Carieră

Peștii sunt foarte bine susținuți, indiferent că sunt în postura de angajați sau angajatori. Relațiile cu colegii sunt bune, productive, nativii sunt eficienți în munca depusă și foarte buni negociatori. Nativii care-și caută un loc de muncă sunt foarte bine susținuți și au șanse mari să găsească un job, chiar dacă nu va fi cel mai bun sau plătit conform așteptărilor lor.

Bani

Sectorul financiar este foarte tensionat și cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să evite atât cheltuielile, cât și investițiile și speculațiile. Se pot pierde bani. Este o perioadă bună pentru a renunța la acele proiecte care nu aduc beneficiile financiare așteptate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS