6 septembrie - 2 octombrie 2020: Planeta Venus intră in zodia Leu

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
6 septembrie - 2 octombrie 2020: Planeta Venus intră in zodia Leu


Planeta Venus tranzitează zodia Leu între 6 septembrie și 2 octombrie 2020, perioadă în care dragostea va deveni mai înflăcărată, iar cheltuielile mai exagerate.


Berbec:

Acest tranzit iți va aduce bună dispoziție, distracții, flirturi și creativitate, după caz. Relațiile de dragoste vor fi avantajate, așa că ar fi indicat să interacționezi mai mult.


Taur:

Acest tranzit poate aduce un climat plăcut, afectuos în familie, senzualitate, multă creativitate, dragoste de frumos și dorința de a face schimbări prin casă. Se poate să cheltuieşti mai mulţi bani pentru obiecte decorative sau de artă.


Gemeni:

Acest tranzit îi/le ajută pe nativii(ele) acestei zodii să se pună în valoare, să aibă succes în cercul de prieteni(e), în relații publice, în promovarea proiectelor. La fel, proiectele derulate în această perioadă au norocul să fie profitabile. Magnetismul personal va fi ridicat, iar cei(le) din jurul tău vor fi atrași(se) de tine în mod natural.


Rac:

Accentul pentru Raci va fi pus pe partea financiară și vor avea ocazii să obțină câștigurile dorite, prin muncă proprie. Va exista în schimb tendința să cheltuieşti mai mult decât este necesar pentru imaginea proprie, pe haine, bijuterii, parfumuri sau cosmetice. Evită excentricitatea!






Leu:

Şarmul personal va fi la cote mari, vei atrage persoane în jurul tău oriunde vei merge. Totul va avea legătură cu imaginea ta, cu dorințele și pasiunile tale. Vei avea pornirea să surprinzi, vei dori să te simți bine și să fii apreciat(ă). Nu vei rezista la laude.


Fecioară:

Ai nevoie de liniște, să fii departe de ochii lumii, vei alege să iți exprimi afecțiunea în privat. Sunt posibile flirturi, legături ascunse și va exista și o pornire ca discuțiile să aibă loc departe de urechile oamenilor, nu în mod deschis. Pot apărea certuri în relații, uneori chiar despărţiri, în cazul relațiilor complicate.






Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii vor fi sociabili(e), vor petrece momente agreabile cu amicii(ele), iar imaginea lor va avea de câștigat, pentru că vor fi sau vor dori să fie în lumina reflectoarelor. Activitățile de grup vor fi avantajate, iar Balanţele vor avea grijă ca atmosfera să fie liniştită.


Scorpion:

Este o perioadă prielnică pentru muncă, cariera va fi favorizată. Planeta Venus este fermecătoare, prietenoasă și afectuoasă, iar prezența ei în casa carierei Scorpionilor aduce ocazii de afirmare. Vei avea ambiții sociale, iar succesul va veni datorită calităților tale manageriale sau a talentului artistic.


Săgetător:

S-ar putea ivi necesităţi sau dorințe extravagante, pentru că nu te veți mulțumi cu ceva banal. Te vei simți bine dacă vei avea prilejul să îţi măreşti orizonturile, atât fizic cât și mental. Vei avea pornirea să fii expansiv(ă) și generos(asă), uneori prea mult.






Capricorn:

Pot apărea câștiguri financiare, fie prin intermediul soţului(iei), fie a unor moșteniri, fie din partea unor instituții financiare. Vei fi mai împăciuitor(are), mai dispus(ă) să calmezi tensiunile din parteneriate, legate de împărțirea puterii, bani sau probleme personale.


Vărsător:

Bine ar fi să acorzi o atenție deosebită celui(ei) pe care îl/o iubeşti sau al/a viitorului(arei) partener(e) de viață ori de afaceri. Activitățile în doi vor fi mai atractive decât cele de grup. Vei fi fericit(ă) dacă atmosfera din relațiile personale sau de afaceri vor fi liniştite. Dacă nu ai un/o partener(ă) de cuplu, vei dori mai mult ca oricând să ai o relație pe termen lung.


Peşti:

Venus te va ajuta să ai o relație agreabilă și productivă cu cei(le) cu care lucrezi, prin intermediul relațiilor amicale. Relațiile romantice sau sociale vor avea legătură cu locul de muncă. În general vei fi plăcut(ă), atractiv(ă), fermecător(are). Se poate să fii cam leneș(ă), pentru că vei avea pornirea să asociezi plăcerea cu munca.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS