Horoscopul zilei de marți, 1 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 1 septembrie 2020


Horoscop 1 septembrie 2020, Berbec:

Berbecii îşi dau seama că au nevoie de o mare schimbare în viaţa lor, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă aveţi sentimente, trăiri, frustrări pe care le-aţi ţinut ascunse în ultima vreme ori anumite stări care vă creează diferite probleme, acum ar fi momentul potrivit să vă deschideţi sufletul şi să puteţi purta o discuţie deschisă, calmă. Încercaţi să fiţi înţelegători(are) şi răbdători(are), doar aşa veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun.


Horoscop 1 septembrie 2020, Taur:

Taurii încep un nou proiect destul de important pentru dezvoltarea lor în plan profesional. Depuneţi efortul necesar şi acţionaţi cu profesionalism. Daţi dovadă de eficienţă, siguranţă, sinceritate şi luaţi decizii ferme, mature, gândite. Nu vă avântaţi în discuţii care pot genera tensiuni, nici la serviciu, dar nici în viaţa de cuplu. Puneţi-vă gândurile în ordine şi veţi reuşi ulterior să discutaţi cu mai multă uşurinţă.


Horoscop 1 septembrie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea trece printr-o perioadă confuză, plină de nesiguranţă şi cu foarte multe semne de întrebare. Este important însă să nu vă temeţi de necunoscut. Oferiţi-vă şansa la fericire, cunoaşteţi oameni, trăiţi din plin, fiţi imaturi(e) pentru o secundă şi nu mai analizaţi totul de o sută de ori. Aveţi nevoie de o pauză pentru puţin timp. Încercaţi să vă deconectaţi, meditaţi.






Horoscop 1 septembrie 2020, Rac:

Lasă zidurile să cadă dacă simți că ești pregătit(ă) să duci relația la un alt nivel. Permite-i partenerului(ei) să te descopere și să vadă cum ești tu de fapt, chiar dacă asta înseamnă să te pui într-o poziție de vulnerabilitate. Lucrurile evoluează, indiferent dacă îți place sau nu, iar oamenii care chiar țin la tine vor să te cunoască cu adevărat.


Horoscop 1 septembrie 2020, Leu:

Ești focalizat(ă) pe relații și extrem de atent(ă) de nevoile celor dragi. Cea mai apropiată persoană are nevoie de tine iar tu ești acolo să-i sari în ajutor, iar asta o va ajuta în mod real să depășească acest moment. Felul tău de a aborda problemele o va ajuta să se descarce și să ajungă la miezul problemei. Nu neglija noile relații, ai grijă cum și cui trimiți e-mailuri, mesaje și telefoane. Zăpăceala de care dai dovadă se datorează stresului și suprasolicitării.


Horoscop 1 septembrie 2020, Fecioară:

Ai parte de multă dramă astăzi, însă nu ești tu în centrul atenției. De data asta admiri „spectacolul” de pe margine, fără să te simți obligat(ă) să te implici în vreun fel. Momente ca astea vin și se duc, fără să aibă vreun impact major asupra ta. Ai însă o lecție de învățat! Nu mai lua lucrurile atât de în serios și nu mai face din orice o tragedie.






Horoscop 1 septembrie 2020, Balanţă:

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine astăzi este să fii expresiv(ă) și să folosești întregul corp pentru asta! Îndoaie mâinile, scutură-ți capul și fă pași de dans ca să te exprimi. Lasă lumea să știe cum te simți din felul în care acționezi și vei salva ceva timp. În plus, te vei simți bine să te miști atunci când vorbești.


Horoscop 1 septembrie 2020, Scorpion:

Ai o nouă atitudine cu privire la o decizie dificilă pe care trebuie să o iei. Ești gata să îți asumi un risc mai mare și să te bucuri de o recompensă mai mare. Acesta este un semn minunat că încrederea ta crește și sentimentul de aventură a revenit. Vei fi astăzi într-o stare de spirit mai agresivă, dar vei avea totuși căldura și farmecul tău caracteristice pentru a-i face pe oameni să se simtă fericiți și confortabil în jurul tău. Aceasta este o zi minunată pentru crearea de noi legături.


Horoscop 1 septembrie 2020, Săgetător:

În viața ta există un clovn ale cărui acțiuni jovial sunt făcute să-ți mulțumească, dar se pare că ești singurul(a) care se simte rău de la trucurile acestuia. Toți(ate) ceilalți(lelalte) cred doar că e hilar, ceea ce nu va face decât să te enerveze mai mult. Deoarece nu există nimeni căruia să-ți împărtășești frustrarea, la fel de bine ai putea face un pas înapoi și să pleci din acest grup de oameni pentru o perioadă. Ai nevoie de o pauză și poți conta întotdeauna pe tine pentru a înțelege nevoile tale imediate!






Horoscop 1 septembrie 2020, Capricorn:

Marți, mulți dintre Capricorni îi/le vor surprinde pe cei(le) din jur cu inițiative inedite. La muncă, vei reuși să realizezi lucruri de care te vei bucura la maxim, iar colegii(ele) îți vor aprecia talentul și profesionalismul. În plan financiar, dar și în cel sentimental, lucrurile par să reintre pe un făgaș normal. Banii reîncep să intre în portofel, iar viața de cuplu este mai frumoasă ca niciodată.


Horoscop 1 septembrie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii vor avea o energie incredibilă, care îi va ajuta să ducă la bun sfârșit tot ce și-au propus. Relația cu partenerul(a) de viață este din ce în ce mai armonioasă și este momentul ca relația de cuplu să treacă la o etapă superioară. Dacă ești căsătorit(ă), începi să te gândești tot mai mult la mărirea familiei. Seara, o veste neașteptată îți va da un pic planurile peste cap.


Horoscop 1 septembrie 2020, Peşti:

Marți, Peștii încep să reflecteze asupra planurilor de viitor. În plan financiar, lucrurile nu stau prea bine și începi să te gândești la tot felul de alternative care să-ți rotunjească veniturile. Îți vin idei interesante, chiar dacă nu toate pot fi puse în aplicare. Un/o prieten(ă) foarte bun(ă) îți întinde o mână de ajutor, implicându-te într-un proiect important. Dă dovadă de seriozitate și profesionalism, iar viața ta se va schimba în bine, în scurt timp.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS