Zodiac chinezesc, 31 august - 6 septembrie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc, 31 august - 6 septembrie 2020


Șobolan:

Această săptămână va fi favorabilă pentru cei(le) născuţi(te) în această zodie. Sunteţi pregătiţi(te) să vă îndepliniţi obiectivele. Atenţie, însă, la rezervele financiare! Este indicat să vă faceţi amici(e) noi, cunoştinţe care vă pot ajuta la nevoie. Spre mijlocul săptămânii aţi putea primi răspunsurile pe care le aşteptaţi de multă vreme. Din punct de vedere romantic, ar putea apărea câteva obstacole în calea realizării planurilor voastre, însă dacă luaţi în calcul compromisul, s-ar putea să ajungeţi acolo unde trebuie.


Bivol:

Sunteţi veseli(e) şi zâmbăreţi(e), iar acest lucru atrage în jurul vostru tot felul de persoane, unii(ele) cu potenţial de afaceri, alţii(tele) cu potenţial sentimental. În ambele cazuri, comunicarea este foarte complexă, deci evitaţi cuvintele care pot fi interpretate. În weekend vă puteţi aştepta să fiţi oamenii potriviţi la locul potrivit. Spuneţi „da” la tot ce vă place. Orice om are acest drept.


Tigru:

Vă bucuraţi de multă energie, încă de la începutul săptămânii şi vă planificaţi cu grijă timpul. Veţi putea şi să vă ocupaţi de afaceri, şi să vă vedeţi cu amicii(ele), şi să daţi o mână de ajutor persoanelor dragi. Dacă aveţi de luat nişte decizii importante, nu vă grăbiţi. Analizaţi înţelept şi hotărâţi numai dacă este foarte sigur. În weekend se anunţă o călătorie rapidă, ca să mai uitaţi puţin de rutina casnică.






Iepure:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, începutul de toamnă aduce cu el o liniște binemeritată, după o vară agitată. Septembrie nu va fi luna evenimentelor ieșite din comun, așa că este o perioadă favorabilă pentru a vă trage sufletul.


Dragon:

Dacă este posibil, planificaţi o mică aventură la sfârşitul lunii septembrie sau lunii octombrie. Aveţi nevoie de ceva care să vă reaprindă pofta de viaţă şi să vă lărgească orizonturile. Fiţi atenţi(te) la detalii, mai ales spre mijlocul săptămânii, pentru a nu petrece mai mult timp reparând. Poate fi o săptămână prielnică să vă dezvoltaţi abilităţile. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, sfârşitul săptămânii îl puteţi petrece în flirt, pasiune şi romantism.


Șarpe:

Trebuie să fiţi perseverenţi(te) şi să faceţi câteva mişcări strategice dacă vreţi să obţineţi ceea ce v-aţi propus. Concentraţi-vă mai mult pe ceea ce faceţi şi fiţi mai muncitori(are). Weekendul ar putea aduce momente romantice alături de cel(a) drag(ă) vouă. Dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu, bazaţi-vă pe carismă pentru a cuceri persoana pe care aţi pus ochii (dacă este cazul).






Cal:

Uneori este important să vă respectaţi valorile şi să refuzaţi compromisurile. Deciziile bazate pe credinţe vor fi mai norocoase. Mijlocul săptămânii vă dă şansa să fiţi mai sociabili(e) şi să găsiţi soluţii de care să profitaţi mai târziu. Vă faceţi planuri pentru o vacanţă în afara ţării, dar trebuie să luaţi în calcul măsurile de siguranţă.


Capră/Oaie:

Este o săptămână în care conflictele din trecut pot ieşi din nou la suprafaţă. Problemele nerezolvate şi afacerile neterminate vă pot face încă să suferiţi. Confesaţi-vă cuiva despre aceste complicaţii. Nu fiţi prea aspri(spre) cu voi sau cu eşecurile voastre. Fiecare experienţă este o ocazie de a învăţa şi de a merge mai departe.


Maimuță:

Această săptămână vă poate aduce responsabilităţi şi complicaţii neaşteptate. Stabiliţi-vă cu grijă priorităţile şi păstraţi-vă calmul. Terminaţi ce aţi început, nu mai lăsaţi proiecte nefinalizate prin care să vi se scurgă energia. Fiţi dedicaţi(te) unor proiecte care vă pot aduce beneficii spre sfârşitul săptămânii. Dacă nu aveţi deplină încredere într-o nouă aventură, nu o porniţi. Bazaţi-vă pe înţelepciunea sinelui superior.






Cocoș:

Această săptămână se anunţă romantică şi nu trebuie să vă fie teamă să vă împărtăşiţi iubirea. Spuneţi cuiva special cum vă simţiţi, s-ar putea să fiţi surprinşi(se) de reacţia acestei persoane. Mijlocul săptămânii se anunţă pasional. Înţelegeţi punctul de vedere al celor din jurul vostru şi vă este foarte uşor să vedeţi lucrurile din perspectiva lor. Sfârşitul de săptămână se anunţă uşor rebel.


Câine:

Păstraţi-vă concentrarea, căci aţi putea pierde din vedere elemente importante. Încetiniţi ritmul, luaţi fiecare proiect în parte şi începeţi altul numai după ce l-aţi terminat pe primul. Altfel, s-ar putea să vă pierdeţi în sarcini şi să nu terminaţi nimic corect. Dacă nu veţi un/o partener(ă) de cuplu, weekendul v-ar putea aduce o surpriză. Romantismul pluteşte în aer.


Mistreț:

Oamenii din jurul vostru văd în voi nişte fiinţe calme, elegante şi s-ar putea „lipi” de voi, ceea ce ar putea conduce la manifestări de gelozie din partea celui(ei) drag(i) vouă. Intimitatea poate avea de suferit dacă nu luaţi măsuri imediat. Nu lăsaţi grijile să domine starea persoanei iubite. Timpul petrecut alături de ea o poate linişti. Încercaţi spre sfârşitul săptămânii să vă relaxaţi undeva pe lângă unde este apă.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS