Recomandarea zilei de 31 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 31 mai 2020


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Berbec:

Recomandarea zilei pentru Berbeci este să privească situația cu calm și detașare și să încerce să le acorde câștig de cauză și celor care își expun punctul de vedere.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Taur:

Recomandarea zilei pentru Tauri este să fie mai atenți la dialog, la ce comunică, cum comunică și mai ales cui comunică.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei pentru Gemeni este să lase deoparte scepticismul caracteristic și să aibă grijă la starea de sănătate.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Rac:

Recomandarea zilei pentru Raci este să plece cât mai curând într-o vacanță pe care o aveau planificată și să lase deoparte treburile de serviciu.






Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Leu:

Leii sunt tot mai obosiți în ultima vreme. Agitația din ultima vreme nu le dă deloc pace. Ia o pauză, pune-ți muzica preferată și dă o fugă acolo unde te poartă inima.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Fecioară:

Recomandarea zilei pentru Fecioare este să înceapă o nouă dietă sau chiar un regim de slăbit. Problemele digestive le tot dau bătăi de cap. Puțină mișcare nu strică, așa că nu mai amâna momentul.






Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Balanţă:

Balanțele înțeleg azi cât de importanți(te) sunt prietenii(ele). Data viitoare ar fi bine să nu mai judeci înainte de a cunoaște oamenii.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Scorpion:

Scorpionii intră azi fără să își dorească în discuții cu partenerul(a) de viață. Li se recomandă să acorde destul spațiu. Ce ai zice să încerci să nu mai fii așa de posesiv(ă)?


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Săgetător:

Recomandarea zilei pentru Săgetători este să își amintească faptul că uneori reacționăm diferit și că nu ar trebui să aibă așteptări prea mari de la persoanele din jur.






Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Capricorn:

Recomandarea zilei pentru Capricorni este să rămână calmi, căci în curând soarele va răsări și pe strada lor.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii aleg să fugă de stresul cotidian și încearcă să planifice o ieșire cu persoanele dragi la mare/munte.


Recomandarea zilei de 31 mai 2020, Peşti:

Peștii riscă să piardă o sumă de bani. Încearcă să te ponderezi. Este posibil ca un/o membru(a) al/a familiei să îți solicite ajutorul.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS