Eclipsele verii 2020. Ce zodii vor fi afectate de acestea?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Eclipsele verii 2020. Ce zodii vor fi afectate de acestea?


5 iunie: Eclipsa de Lună Plină din Săgetător

Cele mai afectate zodii vor fi Berbec, Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător. Această eclipsă de Lună va afecta în mod special relațiile profesionale și sociale, contractele, negocierile și înțelegerile în diverse domenii.

Unii(ele) nativi(e), în mod special cei(le) din zodiile cele mai afectate pot avea probleme cu locul de muncă și își pot pierde serviciul. Este nevoie de precauție și de multă ambiție.


21 iunie: Eclipsă de Soare și Lună Nouă în Rac

Zodiile cele mai afectate: Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Pești. Principalele domenii asupra cărora va avea influențe negative această eclipsă sunt sănătatea, călătoriile, comerțul, turismul, viața de cuplu, viața intimă.






Trebuie să vă feriți de călătorii în preajma acestei eclipse. Este recomandat să așteptați aproximativ 10 zile după această eclipsă pentru a solicita un concediu și pentru a pleca într-o vacanță fără griji.

Din cauza eclipsei, s-ar putea ca începutul lunii iunie să fie o perioadă grea pentru nativii(ele) cei(le) mai afectați(te) și mai ales pentru cei(le) care au deja probleme de sănătate.


5 iulie: Eclipsă de Lună Plină în Capricorn

Zodiile cele mai afectate: Taur, Fecioară, Capricorn. Va fi o eclipsă cu efecte puternice asupra carierei, afacerilor, mai ales asupra celor liber(e) profesioniști(ste), dar și asupra câștigurilor.






Cu toții(ate) trebuie să fiți atenți(te) cum vă cheltuiţi banii și dacă primiţi pentru ei ceva de valoare.

Pentru zodiile cele mai afectate poate fi un moment însemnat în carieră și poate fi un impuls să facă o schimbare. Cine are nevoie de un serviciu nou, după această eclipsă poate fi ajutat(ă) de aștri să găsească un loc de muncă în care beneficiile se observă imediat.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS