Horoscopul dragostei, 1-7 iunie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 1-7 iunie 2020


Horoscop 1-7 iunie 2020, Berbec:

Luna Plină din 5 iunie scoate la suprafață diferențe destul de mari de viziune între tine și persoanele dragi. Perioada confuză prin care am trecut cu toții(ate) v-a influențat în moduri diferite, indiciu că poate unele viziuni și principii comune de odinioară nu mai coincid acum. Iată un moment important să vezi ce aveți încă în comun și care sunt concluziile asemănătoare la care v-a adus starea de urgență.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Taur:

Luna se deplasează în zilele de 2 și 3 prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu că viața sentimentală ar trebui să constituie o prioritate pentru tine în prima parte a acestei săptămâni. Dacă persoana iubită se confruntă cu unele probleme, indiferent de natura lor, încearcă să îi vorbești și să afli dacă îl/o poți ajuta într-un fel sau altul. Nu-i va fi lesne să se destăinuie, dar va reuși într-un sfârșit.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Gemeni:

Luna Plină îți atrage atenția asupra relației de cuplu. A doua parte a acestei săptămâni se cere să fie despre armonizarea diferențelor dintre tine și cel(a) drag(ă). Ultimele zile au scos la suprafață destul de multe zone în care viziunile voastre nu se intersectează și poate ar a venit momentul să discutați mai detaliat pe seama lor. V-ar putea ajuta mult în viitor.






Horoscop 1-7 iunie 2020, Rac:

În weekend, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce inseamnă că acest sfârșit de săptămână ar trebui să fie despre tine și cel(a) drag(ă), dar mai ales despre el/ea. De când s-au mai relaxat măsurile, ați fost interesați de tot felul de lucruri, iar asta și-a pus amprenta asupra timpului de calitate petrecut împreună. Revanșează-te deci față de persoana iubită în weekend.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Leu:

Luna Plină din 5 iunie se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu că comportamentul de care ai dat dovadă pe acest plan în ultimele săptămâni își va arăta roadele sau colții – după caz – în a doua parte a acestei săptămâni. În orice caz, cert este că se impun unele schimbări în atitudinea ta față de ei. Caută să vezi care ar fi acestea.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Fecioară:

Este timpul să te uiți în adâncul sufletului tău și să îți dai seama ce simți. Ești tentat(ă) să faci prea mult pentru alții(tele), dar prea puțin pentru tine. Pune capăt abuzurilor fără să te simți vinovat(ă).






Horoscop 1-7 iunie 2020, Balanţă:

Unele probleme de comunicare generate de Luna Plină din 5 iunie se pot manifesta și în planul familial, acolo unde lucrurile nu merg cum ar fi normal. Ceva din informație se pierde pe parcurs pentru că nu reușiți să vă ascultați unii(lele) pe ceilalți(lelalte), că există înclinare pentru denaturarea vorbelor unora voluntar sau involuntar. Caută să vezi ce produce aceste conflicte.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Scorpion:

Zilele de 3 și 6 nu se anunță a fi cele mai echilibrate pe plan sentimental. Domină o tensiune destul de mare între tine și partenerul(a) de viață și se prea poate să nu îți dai seama ce anume mai exact v-a adus în această situație. Nu poți remedia situația dacă nu faci ceva în acest sens. Vorbește despre ceea ce simți și invită-l(o) pe celălalt(alaltă) la un dialog.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Săgetător:

Luna Plină îți acordă mai mult șarm și carismă, iar acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra felului în care te înțelegi cu cei(le) dragi, dar mai ales cu partenerul(a). Se poate putea însă ca și momentele de încordare să fie mai dese, indiciu că trebuie să dai dovadă de o atitudine împăciuitoare. Altfel, nu te vei putea bucura de efectele benefice ale acestei Luni Pline.






Horoscop 1-7 iunie 2020, Capricorn:

În zilele de 3 și 4 iunie, Luna se deplasează prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, indiciu că ar trebui să te intereseze mai mult de relațiile cu prietenii(ele) la mijlocul acestei săptămâni. Fie că ai tu nevoie să te vezi scurt cu ei(le), să te mai detensionezi la o poveste ori au ei(le) nevoia de a discuta cu tine pentru a scăpa de stres, cert este că îți face bine să menții un contact stabil cu anturajul tău.


Horoscop 1-7 iunie 2020, Vărsător:

Luna Plină din 5 aceasta se manifestă plenar în casa vieții sociale din horoscopul tău general, ceea ce ajută la revitalizarea acestui sector după o perioadă destul de dificilă din acest punct de vedere. Cu toate acestea, bine ar fi să îți iei unele măsuri de prudență. Păstrează distanța recomandată de autorități și bucură-te precaut de revederea cu prietenii(ele).


Horoscop 1-7 iunie 2020, Peşti:

Luna Plină ar putea avea și efectul de a tensiona comunicarea între tine și persoanele din jur, dar mai ales în raport cu rudele. O contribuție considerabilă la această situație le aduc și diferențele de mentalitate, care par mai evidente și contrastante pe fundalul acestei Luni Pline. Caută să te focalizezi pe ceea ce vă aduce aproape și nu pe ceea ce vă diferențiază.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS