Horoscopul zilei de marți, 5 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 5 mai 2020


Horoscop 5 mai 2020, Berbec:

Berbecii simt nevoia să își schimbe garderoba în această perioadă. Încercați totuși să nu faceți o achiziție negândită azi, mai ales dacă suma cheltuită este mare. Cereți sfaturi persoanei iubite ori familiei în cazul în care vă doriți mult un anumit lucru, în caz contrar ați putea da greș cu un obiect vestimentar care să vă dezamăgească.


Horoscop 5 mai 2020, Taur:

Nativii(ele) Taur au simțul umorului bine dezvoltat, iar astăzi îl vor folosi la capacitate maximă. Cei(le) din jurul vostru se vor simți foarte bine în compania voastră, mai ales pentru ca veți întreține atmosfera și veți aduce bunadispoziție. Spre seară s-ar putea să primiți o veste uimitoare despre cineva extrem de apropiat. Poate fi motiv de sărbătoare!


Horoscop 5 mai 2020, Gemeni:

Deciziile din ultima vreme și-au pus amprenta asupra personalității voastre. Din moment ce ați înțeles ce vă doriți de la cei(le) din jur, dar mai ales de la voi, este timpul să vă puneți în aplicare planul pentru a ajunge la cea mai bună variantă a voastră. Succesul este aproape, trebuie doar să credeți în voi!






Horoscop 5 mai 2020, Rac:

Racii încep săptămâna cu o ambiție uriașă de a-și schimba obiceiurile mai puțin sănătoase. Chiar dacă este o perioadă de stres și incertitudine, nativii(ele) din această zodie decid să-și asume responsabilitatea pentru greșelile făcute și să le îndrepte pe loc, fără să mai amâne nicio clipă. Partea bună este că acest curaj le va da impulsul de a schimba multe alte lucruri, iar consecințele benefice vor veni în cascadă.


Horoscop 5 mai 2020, Leu:

Leii nu pot plănui totul în cele mai mici detalii, în special dacă situațiile cu care se confruntă sunt dinamice și imprevizibile. O abordare mai bună ar fi ca nativii(ele) din zodia Leu să se pregătească mental pentru diferite scenarii, chiar și pentru cele mai rele, astfel încât să nu fie prinși(se) pe picior greșit. Seara ar putea aduce, după multă vreme, o veste bună cu privire la bani sau anumite bunuri.


Horoscop 5 mai 2020, Fecioară:

Fecioarele au tendința de a judeca în alb și negru, în special dacă au fost dezamăgite de o persoană dragă. Totuși, există nuanțe și gesturi care merită o mai mare atenție. Poate că există probleme neștiute care i-au/le-au făcut pe cei(le) apropiați(te) să acționeze astfel sau poate că atitudinea lor este, de fapt, un strigăt de ajutor. Merită să investighezi și această posibilitate.






Horoscop 5 mai 2020, Balanţă:

Se pare că ai suferit o pierdere financiară astăzi. Ai pierdut niște bani și nu ai habar unde s-au dus. Verifică facturile recente, e posibil să-ți fi scăpat ceva din vedere. În timp ce identifici sursa pierderii, caută și modul în care vei reduce cheltuielile ca să recuperezi banii. Fă totodată un efort ca să te conectezi cu cineva din afara cercului tău de prieteni(e) apropiați(te).


Horoscop 5 mai 2020, Scorpion:

Este mult mai important să fii mulțumit(ă), decât să te înțelegi bine cu ceilalți(lelalte). În afară de asta, nu ai de gând să impresionezi pe cineva. Recent, ați avut tendința de a vă jertfi timpul liber ori de câte ori cineva v-a cerut și asta trebuie să se oprească. Este timpul să spui nu, doar pentru că asta simți. Nu trebuie să fii la dispoziția celorlalți(te) de câte ori sună.


Horoscop 5 mai 2020, Săgetător:

Tu și partenerul(a) tău(a), dacă ai unul(a), sunteți responsabil(e) de crearea regulilor pentru construirea unei povești, nimeni altcineva! Toate cărțile și emisiunile TV pe care le urmărești nu vă pot ajuta. Specificul relației tale este cheia. Atât timp cât simți că primești ceea ce meriți, asta este tot ce contează!






Horoscop 5 mai 2020, Capricorn:

Azi o să fii foarte ocupat(ă), dar nu trebuie să fie doar muncă şi fără joacă. Nu e nimic greşit să te distrezi un pic la locul de muncă. Nu trebuie să iei totul foarte serios. Fă o glumă ca să destinzi atmosfera. O atitudine jucăuşă va oferi mai multă autenticitate discuţiilor. Conectează-te la un alt nivel cu oamenii azi şi te vei simţi mai bogat(ă).


Horoscop 5 mai 2020, Vărsător:

De obicei, pentru a menţine armonia grupului ar fi de dorit să încurajezi compromisul. Dar azi nivelul de ineficienţă s-ar putea să fie prea mare. Când se întâmplă asta, ar trebui să preiei cârma. Îndrumă oamenii în direcţiile corecte, dă-le un obiectiv şi deleagă responsabilităţile. Ai tot ce trebuie să fii un/o lider(ă), chiar dacă nu întotdeauna îţi face plăcere. Ar trebui să te foloseşti de acest talent.


Horoscop 5 mai 2020, Peşti:

Lumea nu îţi ştie toate talentele, aşa că de ce nu le oferi o mostră azi? Te poţi folosi de talentele tale ascunse pentru a distra, convinge şi negocia tot ce îţi doreşti să obţii. Prea des joci la siguranţă şi după reguli, dar asta s-ar putea să nu te avantajeze astăzi. Gândeşte la scară largă şi ai încredere în ceea ce poţi face. Doar pentru că nu eşti un expert în ceva nu înseamnă că nu eşti bun(ă) la acel lucru, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS