Recomandarea zilei de 5 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 5 mai 2020


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Berbec:

Berbecii s-ar putea să aibă parte de provocări în plan partenerial, vizate fiind atât relația cu partenerul(a) de viață, cât și relațiile cu partenerii(ele) de afaceri.


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Taur:

Taurii reușesc să îmbine momentele de stres cu cele de bună stare, iar acest aspect îi va ajuta să facă față provocărilor de la serviciu, care vor exista și vor enerva nativii(ele).


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de creativitate, inspirație artistică, talent conversațional, aspecte care pot să-i ajute pe acei(le) nativi(e) care desfășoară activități interpretative, dar și pe cei(le) care susțin discursuri publice.


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Rac:

Racii fac un efort semnificativ de a evita tensiunile în familie, de a reduce la minim riscul unor posibile conflicte cu părinții, însă acolo unde subiectele declanșatoare sunt mai vechi pot interveni dispute.






Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Leu:

Leii vor fi provocați în dialog, vor avea parte de momente în care răbdarea le poate fi pusă la încercare și cel mai bine ar fi să evite disputele, mai ales dacă la bază este vorba de niște convingeri, mentalități, principii de viață diferite.


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Fecioară:

Fecioarele fac un efort major să rămână calme și lucide în fața unor probleme de natură financiară care privesc litigii, moșteniri, investiții, procese sau somații, dar și bani obținuți prin munca proprie, serviciu sau colaborări.






Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Balanţă:

Balanțele dau dovadă de multă creativitate, simț artistic, farmec personal, putere de seducție și multă voie bună manifestată mai ales prin dialog.


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Scorpion:

Scorpionii s-ar putea confrunta cu o stare generală de irascibilitate, nervozitate și nativii(ele) vor face un efort major pentru a se reechilibra.


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Săgetător:

Săgetătorii sunt sfătuiți să fie atenți la așa zișii(sele) prieteni(e) care se pot dovedi falși(se) și manipulatori(are).






Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Capricorn:

Capricornii fac un efort substanțial de a menține în echilibru o situație profesională care pentru unii(ele) poate fi legată de propria funcție, iar pentru alții(tele) de propria imagine.


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii au parte de momente de mare inspirație în care își pot pune în evidență latura artistică, creativă.


Recomandarea zilei de 5 mai 2020, Peşti:

Peștii își pot face griji cu privire la un bun material, posibil moștenire, sau provenit dintr-un partaj, litigiu.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS