Zodiile protejate de Univers

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiile protejate de Univers


Leu:

Nativii(ele) născute în zodia Leului sunt unii(ele) dintre cele mai protejate semne zodiacale de către Univers. Relația dintre persoanele născute în zodia Leu și divinitate este una cu adevărat specială - aştrii sunt de partea lor și întotdeauna au grijă ca viața pe care o trăiesc să fie una uimitoare.

Sfatul Universului pentru Lei: Nu vă temeţi niciodată de nimic. Luptaţi să vă împliniţi visurile și dorințele. Trăiţi așa cum vă doriţi.


Fecioară:

Nativii(ele) născute în zodia Fecioarei tind să se descurce foarte bine în viață și asta deoarece este o zodie preferată a Universului. În plus, au și tendința de a fi destul de norocoşi(ase) - combinați aceste două caracteristici și vă veți da seama de ce cei(le) născuți(te) în Fecioară sunt cei mai de succes oameni din întreg zodiacul.

Sfatul Universului pentru Fecioare: Treziţi-vă în fiecare zi cu zâmbetul pe buze. Aveţi dreptul la o nouă viață. Aveţi dreptul la fericire.






Scorpion:

Scorpionul este un alt semn zodiacal protejat de Univers. Nativii(ele) acestei zodii trec foarte rar prin momente grele, iar atunci când li se întâmplă ceva rău, aştrii sunt de partea lor și îi ajută să treacă cât mai repede peste situație. Dacă ar fi să existe un singur lucru pe care ar vrea ca oamenii să îl știe despre ei(le) este faptul că nu le este teamă de suferință - simt că în astfel de momente cresc, se dezvoltă.

Sfatul Universului pentru Scorpioni: Trăiţi ca și cum ziua de astăzi ar fi ultima voastră zi pe acest pământ. Iubiţi, zâmbiţi, bucuraţi-vă de fiecare clipă. Fiţi fericiţi(te).






Vărsător:

Între Vărsători și Univers este o relație cu adevărat specială - în timp ce aştrii au grijă de Vărsători, aceştia transmit în Univers doar energie pozitivă și gânduri bune. Este o muncă în echipă minunată și ambele părți sunt fericite. În momentele dificile, Vărsătorii nu își fac griji pentru că știu că primesc ajutor. În plus, aceste momente sunt apreciate de ei(le) deoarece îi/le ajută să se cunoască mai bine.

Sfatul Universului pentru Vărsători: Nu vă temeţi de schimbare. Urmaţi-vă visurile și trăiţi viața pe care voi vreţi să o trăiţi.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS