Recomandarea zilei de 17 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 17 martie 2020


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Berbec:

Recomandarea pe care Berbecii o primesc azi este să fie prudenți. Astăzi vor avea parte de multe realizări, lucru care îi/le va face pe mulți(te) să apeleze la ei, unii(ele) chiar vor încerca să îi tragă în jos.


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Taur:

Recomandarea zilei pentru Tauri este să aibă încredere în proiectele care se ivesc peste zi. Li se vor oferi mai multe proiecte, proiecte cu șanse de câștig foarte mari însă, pentru a reuși, sunt sfătuiți să aibă încredere.


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Gemeni:

Astăzi, nativii(ele) Gemeni sunt sfătuiți(te) să fie hotărâți(te). Sunt nativii(ele) cei(le) mai indeciși(se), iar alegerile, pentru ei(le), sunt un chin. Dacă vor ca planurile lor să aibă sorți de izbândă, tot ce trebui sa facă este să fie hotărâți(te).






Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Rac:

Pentru ziua de 17 martie, Racii sunt sfătuiți să gândească precum un copil. Mintea lor serioasă nu îi va ajuta prea mult astăzi. Este o zi bună pentru ei, din mai multe puncte de vedere.


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Leu:

Astăzi, Leii sunt sfătuiți să coordoneze foarte bine totul. Este o zi importantă pentru ei din punct de vedere profesional și, dacă vor ca lucrurile să meargă ca pe roate, trebuie să ia atitudine.


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Fecioară:

Pentru ziua de 17 martie, sfatul către Fecioare este să nu spună nimănui planurile lor. Cum spune o vorbă înțeleaptă: „să nu știe stânga ta ce face dreapta ta”, așa trebuie să se comporte și ei.






Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Balanţă:

Recomandarea zilei pentru Balanțe este să se pregătească pentru o surpriză foarte frumoasă. Ziua de 17 martie le va oferi ceva ce își doreau de foarte mult timp și, tocmai din acest motiv, trebuie să fie pregătite.


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Scorpion:

Astăzi, Scorpionii sunt sfătuiți să sărbătorească alături de familie, deoarece un eveniment frumos se va întâmpla. Vor avea parte de multe surprize frumoase, iar fericirea va fi amplificată de trăirea momentului alături de cei(le) dragi.


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Săgetător:

Sfatul pe care Săgetătorii îl primesc astăzi este să îi/le ajute pe cei(le) din jur. În acest fel, vor avea parte de realizări sufletești foarte mari, dar și de mulțumire.






Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii sunt sfătuiți să aleagă cu grijă. Li se vor oferi mai multe oportunități de pe urma cărora pot câștiga sume frumoase de bani, dar trebuie să fie atenți, deoarece trebuie să o aleagă pe cea mai profitabilă.


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Vărsător:

Recomandarea pentru ziua de azi adresat Vărsătorilor este să aibă grijă ce vor face cu banii câștigați. Sumele vor fi unele mari și, tocmai din acest motiv, sunt sfătuiți să nu fie mână largă.


Recomandarea zilei de 17 martie 2020, Peşti:

Astăzi, Peștii sunt sfătuiți să își îndeplinească visul pe care îl au de ceva vreme. Fie că este vorba de o vacanță, de mașina pe care și-o doreau sau despre casa la care visau, a venit momentul să facă achiziția.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS