Aceste 2 zodii nu se vor înţelege niciodată

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Aceste 2 zodii nu se vor înţelege niciodată


Poziționate perfect opus pe harta zodiilor, zodia Berbec și zodia Balanță sunt cât se poate de diferite. Dincolo de faptul că Berbecul e semn de foc, iar Balanța de aer, nativii acestor zodii nu au nicio șansă de înțelegere pe termen lung, deși atracția dintre ei poate fi, în unele cazuri, foarte mare.


Relațiile sunt sortite eșecului. Astrologii știu că zodiile opuse au o atracție specială între ele, însă nu se insistă prea mult pe acest subiect, deoarece acest tip de atracție este de-a dreptul mistuitor. La fel se întâmplă și în cazul Berbecilor și Balanțelor. Ei pot avea relații frumoase la început, se pot înțelege bine, dar după o anumită perioadă de timp, mai devreme sau mai târziu, despărțirea devine iminentă. Marte, planeta care guvernează Berbecul, face din acest nativ o persoană poate prea geloasă uneori, nervoasă și chiar violentă. Ținând cont de toate aceste defecte vizibile, plăpânda și romantica Balanță, guvernată de Venus, nu poate ieși dintr-o astfel de relație decât cu inima frântă.


Diferențe de personalitate. Și nu este vorba numai de dragoste – Berbecii sunt firi impulsive, vor să treacă repede la acțiune, uneori fără a sta deloc pe gânduri. Balanțele, pe de altă parte, pot face chiar și atacuri de panică dacă le pui să se hotărască asupra unui lucru, rapid. Nativii din Balanță nu pot lua decizii aici și acum, ei trebuie să cântărească bine lucrurile, să se gândească la consecințe, să facă calcule și să analizeze orice variantă posibilă.


Prioritățile Berbecului, de neînțeles pentru Balanță. În ceea ce privește cariera, Berbecul e mereu în căutarea succesului și este dornic să fie în centrul atenției. Balanța nici nu se poate compara cu Berbecul, din acest punct de vedere. Nativii din Balanță sunt destul de leneși. Îi admiră de la distanță pe cei care iau atitudine și fac anumite lucruri, dar fug de responsabilitățile mari. Dacă Berbecii sunt neînfricați, Balanțele sunt foarte temătoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS