Horoscopul banilor și a carierei, 2 septembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 2 septembrie 2019


Horoscop 2 septembrie 2019, Berbec:

Berbecii ar putea să se răsfeţe azi! Le este permis să-şi înceapă săptămâna la cumpărături, însă mare grijă la cheltuieli. Nu vă avântaţi prea tare în atmosfera de shopping pentru că unele lucruri se pot dovedi nefolositoare.


Horoscop 2 septembrie 2019, Taur:

Taurii trebuie să îşi ceară drepturile! Dacă vă consideraţi potriviţi pentru o promovare sau meritaţi o mărire de salariu, aştrii vă recomandă să discutaţi cu superiorii.


Horoscop 2 septembrie 2019, Gemeni:

Dacă Gemenii se consideră norocoşi pentru ceea ce au în viaţa lor, ar trebui să fie atenţi să nu piardă acele lucruri. Chiar dacă vă simţiţi presaţi de timp sau bani, nu neglijaţi ceea ce iubiţi cu adevărat.


Horoscop 2 septembrie 2019, Rac:

Racii pot fi descurajaţi astăzi de o părere pe care nu o aşteptau. Nu vă pierdeţi încrederea în voi şi încercaţi să echilibraţi balanţa în ceea ce e corect şi ceea ce vouă vi se pare corect.






Horoscop 2 septembrie 2019, Leu:

Iar pentru nativii Leu, aştrii consideră că locul cardului este în portofel. Nu cheltuiţi prea mulţi bani şi poate o nou venit vă va dubla contul bancar.


Horoscop 2 septembrie 2019, Fecioară:

Începem săptămâna cu veşti bune pentru toţi nativii atât pe plan sentimental, cât şi profesional. Fecioarele ar trebui să-şi planifice ziua în detaliu, dar asta nu înseamnă că le permiteţi celorlalţi să vă împovăreze cu şi mai multe responsabilităţi.


Horoscop 2 septembrie 2019, Balanţă:

Nativii Balanţă vor fi surprinşi azi în mod plăcut. Munca pe care aţi depus-o într-un proiect important va fi răsplătită, la pachet cu o posibilă mărire de salariu sau promovare.


Horoscop 2 septembrie 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni cheltuielile vor cu folos! Astăzi noi oportunităţi se arată în carieră, iar aştrii vă recomandă să aveţi încredere şi să nu refuzaţi o ofertă de viitor.






Horoscop 2 septembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar putea fi traşi la răspundere pentru ceva de care credeau că vor scăpa. Dacă vă consideraţi nevinovaţi nu ezitaţi să aduceţi şi dovezi ca să clarificaţi situaţia.


Horoscop 2 septembrie 2019, Capricorn:

Nativilor Capricorn, aştrii le recomandă să iasă din zona de confort. Astfel v-aţi putea mări considerabil bugetul dacă riscaţi în afaceri, iar o sumă de bani vă va fi restituită în curând.


Horoscop 2 septembrie 2019, Vărsător:

În schimb, Vărsătorii, nu sunt la fel de bine aspectaţi pe plan financiar. Este în regulă să cereţi ajutorul familiei şi nu vă ascundeţi situaţia financiară de cei dragi, mai ales de persoana iubită.


Horoscop 2 septembrie 2019, Peşti:

Pentru Peşti este ziua perfectă să îşi exprime creativitatea. Prin muzică, pictură sau dans. Puteţi crea o afacere de succes dintr-o pasiune ascunsă, aşa că nu ezitaţi să o arătaţi lumii.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS