Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 august 2017


Horoscop 16 august 2017, Berbec:

Miercuri pare să fie o zi extrem de interesantă pe plan personal; încercaţi să vă rezolvaţi problemele din trecut, însă veţi avea parte de câteva surprize interesante când vă veţi da seama că toată lumea a uitat de ceva timp de situaţiile întâmplate şi au decis să meargă mai departe cu viaţa lor.


Horoscop 16 august 2017, Taur:

Această perioadă este una de tranziţie pentru Tauri în ceea ce priveşte viaţa profesională; faceţi tot posibilul să vă adaptaţi schimbărilor şi să ţineţi pasul cu tot ce se întâmplă în viaţa voastră. Aveţi răbdare, vă aşteaptă lucruri frumoase şi nenumărate surprize speciale.


Horoscop 16 august 2017, Gemeni:

Astăzi trebuie să vă concentraţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde primiţi câteva sarcini suplimentare de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp record. Planurile voastre nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu cele ale superiorilor, motiv pentru care sunteţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri.


Horoscop 16 august 2017, Rac:

După o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, lucrurile par să se aşeze la locul lor, iar voi în sfârşit reuşiţi să vă relaxaţi. Încercaţi să dedicaţi ziua de azi vieţii sentimentale şi să petreceţi mai mult timp cu partenerul/a de cuplu, pe care l-aţi/aţi cam neglijat/o.


Horoscop 16 august 2017, Leu:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru se poate îmbunătăţi considerabil datorită unei veşti pe care o primiţi în prima parte a zilei. Sunteţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi şi nimeni şi nimic nu vă pot schimba starea de spirit. Pe plan sentimental, partenerul/a de cuplu este foarte atent/ă cu voi.


Horoscop 16 august 2017, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde aveţi de rezolvat câteva sarcini importante. Astrele vă oferă astăzi posibilitatea de a lua decizii majore fără a vă face prea multe probleme cu privire la viitor. Aveţi mai multă încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun.


Horoscop 16 august 2017, Balanţă:

Ziua de miercuri vă găseşte liniştiţi/te şi foarte relaxaţi/te, ceea ce înseamnă că acesta este un moment foarte bun pentru întâlniri de afaceri, discuţii cu privire la viitoare parteneriate şi chiar şi rezolvarea conflictelor din trecut pe care până acum le-aţi tot amânat.


Horoscop 16 august 2017, Scorpion:

Vă confruntaţi cu câteva probleme mai dificile pe plan personal şi simţiţi că nu vă mai găsiţi drumul şi scopul în viaţă. Trebuie doar să vă relaxaţi şi să aveţi răbdare; în scurt timp, totul se va aranja şi fiecare lucru va reveni pe făgaşul lui normal. Seara este un moment bun de meditaţie.


Horoscop 16 august 2017, Săgetător:

Astăzi primiţi o veste frumoasă de la o persoană la care ţineţi foarte mult; această noutate vă convinge că este timpul să faceţi o schimbare majoră pe plan personal. De asemenea, discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii din jurul vostru vă pot ajuta să vă trăiţi cu mai multă emoţie viaţa.


Horoscop 16 august 2017, Capricorn:

Ziua de miercuri pare să fie o zi foarte bună pentru voi, în special pe plan profesional, unde apar câteva oportunităţi de colaborare interesante de care ar fi bine să profitaţi. Superiorii vă pot ajuta cu câteva sfaturi interesante şi de folos, însă cel mai bine este să vă bazaţi pe intuiţie.


Horoscop 16 august 2017, Vărsător:

Astăzi încercaţi să comunicaţi mai deschis şi mai sincer cu oamenii din jurul vostru; aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict social mai vechi, avut cu o persoană foarte dragă. După orele prânzului, întreaga atenţie se îndreaptă asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 16 august 2017, Peşti:

Aveţi foarte multă imaginaţie în această perioadă şi faceţi tot posibilul să profitaţi de ea; reuşiţi să găsiţi soluţii ingenioase pentru a pregăti planurile pentru un proiect îndrăzneţ, care vă va aduce beneficii neaşteptat de frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS