Horoscop Urania săptămânal: 14-20 august 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 14-20 august 2017


Horoscop 14-20 august 2017, Berbec:

Financiar, pare să vă meargă destul de bine în data de 14 a lunii deoarece apar ocazii de a vă suplimenta veniturile. În zilele de 15 şi 16 august, abilitățile voastre de comunicare și socializare sunt la înălțime, deci profitaţi de ele pentru a lua cuvântul în cadrul ședințelor. Ar fi recomandat însă ca în 15 să nu staţi prea mult peste program întrucât vă puteți atrage critici din partea familiei.


Horoscop 14-20 august 2017, Taur:

În zilele de 15 şi 16 ale lunii, se pot ivi ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor pe care le-aţi realizat până în prezent. Gândiţi-vă în care merită să investiţi din energia voastră și apucaţi-vă de treabă. În cursul sau în preajma zilei de 17, este posibil să intraţi în dezbateri aprinse. Ar fi bine să nu daţi curs acestei tentații decât dacă aveţi argumente cu adevărat redutabile.


Horoscop 14-20 august 2017, Gemeni:

În prima zi a săptămânii, Luna se află încă în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că este posibil să vă începeţi săptămâna cu stângul din punct de vedere al sănătăţii. Nu prea sunteţi flexibili/e în gândire de data aceasta, fapt pentru care orice schimbare de direcţie ar putea să vă dea dureri de cap. Poate că dacă nu v-aţi mai lăsa așa ușor influenţaţi/te de lucruri mărunte, starea voastră de spirit ar fi cu totul alta.


Horoscop 14-20 august 2017, Rac:

În zilele de 15 şi 16 august, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că la mijlocul acestei săptămâni v-ar putea încerca tot felul de gânduri care mai de care mai dăunătoare pentru echilibrul vostru interior. Luaţi-vă un reper stabil și nu vă risipiţi energia făcând fel şi fel de scenarii ireale. Vă datoraţi vouă în primul rând acest lucru, apoi celor dragi.


Horoscop 14-20 august 2017, Leu:

În 17 şi 18 ale lunii, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că nivelul vostru de sensibilitate ar putea crește destul de mult către sfârşitul acestei săptămâni. Feriţi-vă de situațiile și oamenii care ar putea profita de acest lucru. Nu vă doriţi să sfârşiţi săptămâna într-o notă negativă. Încercaţi așadar să nu luaţi lucrurile în mod prea personal.


Horoscop 14-20 august 2017, Fecioară:

În zilele de 15 şi 16 august, vi se pot oferi multe șanse de a străluci pe plan profesional. În 17 şi 18, investiţi mai mult din timpul și energia voastră planurilor de viitor și proiectelor voastre de grup. Dacă ţineţi la prietenia voastră cu anumite persoane, nu lăsaţi banii să intre între voi în a doua parte a săptămânii. Împrumuturile vă pot aduce la certuri.


Horoscop 14-20 august 2017, Balanţă:

Jupiter tranzitează încă semnul nașterii voastre, semn cum că aduce cu sine o tendință de îngrășare sau măcar o predispoziție spre lene și delăsare. În zilele de 15 şi 16 august, se poate să participaţi la unele cursuri ori să plecaţi într-o delegație la distanţă de casă. În 17 şi 18, vi se oferă ocazii să vă remarcaţi la locul de muncă.


Horoscop 14-20 august 2017, Scorpion:

În prima zi a săptămânii, atenția vă este atrasă în direcția parteneriatului de afaceri sau a relației pe care o aveţi cu clienții/tele și/sau colaboratorii/arele. Dacă vă concentraţi asupra lor, este posibil să realizați lucruri frumoase împreună în zilele de 15 şi 16 ale lunii. În 17 şi 18, aţi putea întreprinde călătorii în interes de afaceri, participa la cursuri sau rezolva chestiuni birocratice. Astrele sunt de partea voastră.


Horoscop 14-20 august 2017, Săgetător:

În prima zi a săptămânii, Luna se mai află încă în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care ar fi indicat să vă odihniţi activ și să nu exageraţi cu mâncărurile sau băuturile care îngrașă ori care v-ar putea cădea greu la ficat. Altfel, se poate să vă simţiţi balonaţi/te toată ziua, fapt care vă răpește energia încă de la începutul săptămânii. Fiţi echilibraţi/te!


Horoscop 14-20 august 2017, Capricorn:

În zilele de 15 şi 16 august, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că la mijlocul săptămânii aţi putea fi mai predispuşi/se decât de obicei să dezvoltați febră musculară. Așadar, aveţi mare grijă ce rutină alegeţi să urmaţi la sală. Se prea poate, de asemenea, să fiţi mai neîndemânatici/e, fapt pentru care sunteţi expuşi/se riscului de a face mici accidente de muncă.


Horoscop 14-20 august 2017, Vărsător:

În zilele de 17 şi 18 ale lunii, Luna se mişcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că orice stare de disconfort cu care v-aţi putea alege la sfârşitul acestei săptămânii are o puternică încărcătură emoțională. Poate că dacă aţi fi mai echilibraţi/te pe plan interior, nu v-ar deranja mai nimic la nivel fizic. Faceţi pace cu propriile voastre emoții și veţi ajunge foarte departe.


Horoscop 14-20 august 2017, Peşti:

În weekend, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ceea ce înseamnă că v-ar putea crește tensiunea la sfârşitul săptămânii din absolut orice. Persoanele născute în acest semn care au probleme cu tensiunea ar trebui să evite să iasă din casă la orele amiezii întrucât canicula le-ar putea produce probleme. Fiţi atenţi şi îngrijiţi-vă mai bine.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS