Horoscop Urania zilnic: vineri, 14 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 14 iulie 2017


Horoscop 14 iulie 2017, Berbec:

La locul de muncă sunteţi foarte activi/e şi reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile primite din partea superiorilor până în orele prânzului. Spre seară, poziţia astrelor este favorabilă pentru a întâlni persoane noi. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi un/o posibil/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 14 iulie 2017, Taur:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată în întregime vieţii profesionale. Veniţi cu o idee foarte bună pentru un proiect interesant şi s-ar putea ca superiorii să vă propună ca voi să fiţi cei/le care se ocupă de el. Va fi o perioadă destul de aglomerată, însă foarte frumoasă pentru voi.


Horoscop 14 iulie 2017, Gemeni:

Ziua de vineri pare să vină cu linişte pentru Gemeni. Această perioadă a fost una dificilă pentru voi, motiv pentru care apreciaţi foarte mult momentele de astăzi. Spre seară, purtaţi o discuţie interesantă cu o persoană dragă, care vă oferă un sfat de care încercaţi să ţineţi cont.




Horoscop 14 iulie 2017, Rac:

Ziua de azi vine cu o schimbare pe care o aşteptaţi de foarte mult timp. S-ar putea să primiţi o propunere de colaborare sau un proiect important din partea şefilor/elor. Indiferent de situaţie, sunteţi cu zâmbetul pe buze şi sunteţi pregătiţi/te să arătaţi ce puteţi.


Horoscop 14 iulie 2017, Leu:

Ziua de 14 iulie este o zi perfectă pentru a vă relaxa şi a vă bucura de micile plăceri ale vieţii. O discuţie sinceră şi matură avută cu partenerul/a de cuplu vă convinge să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale pentru a face planuri pentru viitor.


Horoscop 14 iulie 2017, Fecioară:

Încercaţi ca astăzi să vă rezolvaţi cât mai repede sarcinile profesionale pentru a vă îndrepta atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Nu este exclus ca pe plan sentimental să aveţi parte de o mică surpriză din partea astrelor.


Horoscop 14 iulie 2017, Balanţă:

La locul de muncă vă confruntaţi cu câteva probleme dificile, motiv pentru care trebuie să vă concentraţi întreaga atenţie asupra rezolvării acestor situaţii. Este posibil să nu vă descurcaţi de unii/ele singuri/e, motiv pentru care astrele vă recomandă să îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 14 iulie 2017, Scorpion:

În prima parte a zilei de azi trebuie să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional care vă va seca de energie, însă vă va aduce beneficii frumoase pe o perioadă lungă de timp. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. Seara se anunţă a se încheia cu o mică sărbătoare.


Horoscop 14 iulie 2017, Săgetător:

Conjunctura astrală avantajează astăzi relaţiile cu oamenii din jurul vostru; acesta este momentul să îndrăzniţi să faceţi pace cu trecutul, să uitaţi de probleme şi de toate neplăcerile şi să încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra prezentului.




Horoscop 14 iulie 2017, Capricorn:

Dacă în mod normal aveţi tendința de a trece ușor peste comunicarea cu oamenii ca să vă ocupaţi de treburile voastre, azi va fi invers. Participaţi la un eveniment de o mare importanță, la care cunoaşteţi destul de mulți oameni interesanți, care se pot dovedi de ajutor pentru viitorul vostru.


Horoscop 14 iulie 2017, Vărsător:

În viaţa voastră lucrurile s-au aşezat mai bine ca niciodată, motiv pentru care vă simţiţi ca în al nouălea cer. Sunteţi împliniţi/te pe toate planurile şi emanaţi fericire prin toţi porii. Spre seară, este posibil să ieşiţi în oraş alături de câţiva oameni foarte dragi.


Horoscop 14 iulie 2017, Peşti:

Astăzi are loc o schimbare importantă pe plan profesional, ce va veni la pachet cu multe compromisuri pe care trebuie să le faceţi. Dacă aveţi răbdare, vă va fi destul de uşor să vă adaptaţi şi să acceptaţi această nouă provocare ce vă va aduce beneficii frumoase.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS