Horoscop Urania săptămânal: 10-16 iulie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 10-16 iulie 2017


Horoscop 10-16 iulie 2017, Berbec:

În zilele de 15 şi 16 iulie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil ca nivelul vostru de energie să nu fie prea ridicat. Aşadar, de dorit ar fi pentru voi să nu vă propuneţi să faceţi activități care vă solicită prea mult la nivel fizic, dar mai ales mental. Colectivele mari și zgomotoase v-ar putea obosi mai mult decât v-aţi putea aștepta.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Taur:

În data de 15 s-ar putea să cultivaţi unele tipare de gândire care nu vă sunt prielnice. Există posibilitatea, de asemenea, să pendulaţi între idei, contradicții care riscă să vă destabilizeze echilibrul emoțional. Găsiţi-vă un reper în acele lucruri și acei oameni care reprezintă o constantă în viața voastră, orice s-ar întâmpla. Restul nu sunt altceva decât chestiuni trecătoare.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Gemeni:

În ziua de 15 iulie, ar putea apărea tot felul de persoane care să vă conteste într-un fel sau altul. Acest lucru s-ar putea să vă afecteze încrederea de voi, semn cum că este posibil ca sfârșitul săptămânii să vă găsească într-o dispoziție nu tocmai bună. Poate că dacă v-aţi baza mai puțin pe ceilalți în ceea ce privește imaginea de sine și respectul față de voi înşivă, cu siguranță situația ar fi alta.




Horoscop 10-16 iulie 2017, Rac:

În cursul sau în jurul zilei de 15 iulie, s-ar putea ca nivelul vostru de energie să se găsească pe cote de avarie. Nu este exclus să cedaţi atunci și să nu vă puteți achita de angajamentele sociale avute în acea zi. În consecință, se recomandă să faceţi în așa fel încât să vă concentraţi pe relaxare la sfârşitul acestei săptămâni. Altfel, o puteți începe pe următoarea epuizaţi/te.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Leu:

În zilele de 13 şi 14, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul vostru general, semn cum că atunci ar fi momentul cel mai favorabil să îi oferiţi mai multă atenție partenerului/ei. Cu siguranță, ați trecut prin momente destul de complicate care nu v-au permis să petreceți timp de calitate împreună. Acum, astrele vă creează contextul perfect pentru a recupera și a vă revanşa unul față de altul.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Fecioară:

În zilele de 13 şi 14, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că există posibilitatea să nu o duceţi tocmai strălucit din acest punct de vedere acum. Așadar, ar fi indicat să vă menajaţi și să nu puneţi pe umerii voştri mai multă presiune decât ar fi normal. Aveţi așteptări realiste de la voi înşivă, căci altfel s-ar putea să vă mai alegeţi și cu niște frustrări.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Balanţă:

În zilele de 15 şi 16 iulie, Luna se găsește în casa cuplului din horoscopul vostru general, dinamizând atmosfera dintre voi și partener/ă. Tranzitul ei prin acea casă poate face minuni, în sensul că vă mai risipiţi din monotonia și plictisul care s-au așternut între voi și cel/a drag/ă acum ceva timp. Aveţi grijă totuși ca flacăra pasiunii să nu scape de sub control și să se ajungă la ceartă.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Scorpion:

În zilele de 15 şi 16 iulie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că v-aţi putea regăsi atunci într-o stare ceva mai agitată decât de obicei. Nu lăsaţi lucrurile să se agraveze și luaţi măsuri. Sportul vă poate ajuta să vă eliberaţi de stres și să faceţi față presiunii resimțite peste zi.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Săgetător:

În zilele de 12 şi 13 iulie, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul vostru general, ceea ce poate tensiona, cel puțin într-o anumită măsură, atmosfera dintre voi și familie. Poate că dacă aţi da dovadă de mai multă toleranță și acceptare în raport cu ei, nu ați mai ajunge atât de ușor la disensiuni care oricum nu vă fac cinste. Luaţi lucrurile mai puțin personal și va fi bine pentru voi.




Horoscop 10-16 iulie 2017, Capricorn:

În cursul sau în preajma zilei de luni, s-ar putea să nu vă găsiţi în cea mai bună formă. Cel mai probabil, are o legătură cu componenta relațională a vieții voastre. Dacă nu v-aţi înțeles prea bine cu partenerul/a în ultima vreme sau vă certați brusc cam aprins la începutul săptămânii, s-ar putea ca acest lucru să vă afecteze echilibrul mental. Străduiţi-vă să vă puneţi pe picioare cât mai repede.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Vărsător:

În intervalul 12-14 iulie, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate din muncă proprie, semn cum că v-ar ieși în cale tot felul de mici noroace de câștig. Aveţi grijă însă pentru că există riscul ca banii să vi se scurgă printre degete, dispărând atât de repede pe cât au și apărut. Străduiţi-vă așadar să ţineţi de ei și să puneţi deoparte cât de mulți puteți. Veţi avea nevoie mai târziu.


Horoscop 10-16 iulie 2017, Peşti:

Din câte se pare, şansele de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor făcute până acum nu vin, cel puțin săptămâna aceasta, din ceea ce realizaţi la serviciu. Activitățile voastre extraprofesionale sau comisioanele realizate în locul cuiva în zilele de 15 şi 16 vă pot ajuta să vă rotunjiţi vizibil bugetul. Nu trebuie decât să vă faceţi timp suficient pentru așa ceva.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS