Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 1 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 1 aprilie 2017


Horoscop 1 aprilie 2017, Berbec:

Aveţi grijă, pentru că sâmbătă planează deasupra voastră un pericol, în adevăratul sens al cuvântului! Și totul are legătură cu munca: riscaţi să vă accidentaţi sau să loviţi pe cineva, să fiţi daţi/te afară sau să comiteți o eroare, toate din cauză că nu sunteţi suficienţi/te de atenţi/te. Nu este cazul să fiţi așa impulsivi/e.


Horoscop 1 aprilie 2017, Taur:

Vă adoraţi partenerul/a de cuplu și este normal să fie așa, dar azi există riscul de a vă pune sănătatea voastră în pericol ca să îl/o ajutați pe el/ea. Treceţi printr-o perioadă dificilă, iar voi decideţi să treceţi printr-o situație alarmantă, doar pentru a îl/o scăpa pe el/ea de urmări negative. Aveţi grijă, pentru că și sacrificiul trebuie să aibă o limită!


Horoscop 1 aprilie 2017, Gemeni:

Vreţi să demonstraţi astăzi unuia dintre superiori sau colegii/ele voştri/astre că sunteţi perfect capabili/e să spargeţi toate limitele de productivitate, dar repercusiunile asupra stării voastre pot fi îngrijorătoare. Greşiţi mai ales pentru că nu ţineţi cont de faptul că puteți sfârși prin a fi surmenaţi/te. Este ceva ce nici măcar nu vă interesează.


Horoscop 1 aprilie 2017, Rac:

Sunteţi complet absorbiţi/te de problemele de viață ale unui/ei coleg/e de muncă azi. În timp ce voi aveţi un suflet milos, care se lasă foarte ușor impresionat de dramele prin care trec cei din jur, ar fi totuși recomandat să încercaţi să discerneţi și dacă respectiva persoană nu încearcă să vă manipuleze.


Horoscop 1 aprilie 2017, Leu:

Ziua de sâmbătă este dedicată vieţii personale; un/o prieten/a foarte drag/ă vine la voi pentru a vă cere ajutorul într-o problemă destul de serioasă. Împreună puteţi găsi o soluţie foarte eficientă care să îl/o scoată din această încurcătură.


Horoscop 1 aprilie 2017, Fecioară:

Fiţi atenţi/te azi mai ales la semnalele pe care vi le oferă ochii voştri! Este posibil să comiteți o greșeală la muncă, una care are nevoie de o atenție extrem de ridicată la detalii, sau chiar să aveţi nevoie de ochelari și să vă simţiţi rău din această cauză. Orice v-ar spune privirea, este important să îi daţi crezare!


Horoscop 1 aprilie 2017, Balanţă:

Azi va fi imperios necesar să ştiţi cum să vă protejaţi, mai ales de oameni! Aveţi de-a face cu câteva persoane care se pare că vă vor răul și care vor încerca inclusiv să se alieze împotriva voastră; gândiţi-vă că sunteţi mai puternici/e și mai inteligenţi/te decât ei, iar astfel le veţi face față!


Horoscop 1 aprilie 2017, Scorpion:

Sunteţi peste măsură de încântaţi/te de ceva ce vi se întâmplă astăzi; deși mâine este posibil să nu mai fiţi la fel de fericiţi/te, azi sunteţi pur și simplu exaltaţi/te. Este vorba de o veste legată de dezvoltarea voastră personală care, deși vi se va părea mai târziu aproape lipsită de importanță, merită cu siguranță celebrată.


Horoscop 1 aprilie 2017, Săgetător:

Săgetătorii au noroc cu carul azi. Deși celelalte semne sunt obligate să muncească din greu pentru a obține ceea ce își doresc, voi nu trebuie decât să așteptați liniştiţi/te; iubirea va veni la voi, vi se va propune o idee interesantă și veţi primi și o veste bună.


Horoscop 1 aprilie 2017, Capricorn:

Trebuie să găsiţi o idee, o rezolvare sau o soluție la o problemă și sunteţi deosebit de agitaţi/te pentru că vi se pare că nicio idee pe care o aveţi nu este bună! Cheia este să luaţi o pauză, sunt de părere astrele, pentru că astfel veţi avea liniștea de care aveţi nevoie pentru a vă pune ordine în gânduri.


Horoscop 1 aprilie 2017, Vărsător:

Ce ar trebui să faceţi azi este să vă concentraţi la muncă, sau cel puțin așa sună sfatul sincer al astrelor. Această zi de sâmbătă se poate dovedi decisivă pentru restul carierei voastre, deci acordaţi-i importanța care trebuie!


Horoscop 1 aprilie 2017, Peşti:

Sfatul astrelor pentru azi este să nu mai staţi pe gânduri și să alegeţi acel proiect care vi se pare înspăimântător, la prima vedere. Deși aveţi impresia pentru câteva clipe că vă va fi imposibil să vă descurcaţi, lucrurile nu stau deloc așa; sunteţi mult mai capabili/e decât credeţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS