Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 martie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 31 martie 2017


Horoscop 31 martie 2017, Berbec:

Nici voi nu ştiţi ce se întâmplă cu voi, dar vineri nu reuşiţi deloc să comunicaţi cu cei din jur. Parcă nu mai sunteţi voi, ci alte persoane ce resimt chiar impulsuri de timiditate atunci când trebuie să vorbească cu superiorii sau cu persoanele mai importante. Important este că va trece!


Horoscop 31 martie 2017, Taur:

Nimeni dintre cei/le care au azi nevoie de voi nu au șanse să vă găsească, din păcate. Veţi fi toată ziua ocupaţi/te cu tot felul de treburi la muncă și sunteţi atât de aglomeraţi/te, încât nici nu vă mai uitați la telefon. Astrele vă atenționează însă că cineva la care ţineţi ar putea avea nevoie de ajutor.


Horoscop 31 martie 2017, Gemeni:

Azi vă lovește din plin un acces de singurătate, pe care nici măcar nu îl înţelegeţi. Este adevărat, cei/le cu care vă petreceţi vremea de obicei nu sunt disponibili/e, dar acesta nu este un motiv să simţiţi că sunteţi singuri/e pe lume. Reveniţi-vă, doar ştiţi cât de mulți/te prieteni/e aveţi!


Horoscop 31 martie 2017, Rac:

Din păcate, vineri veţi traversa o perioadă mai stresantă la muncă și, deși reuşiţi să vă menţineţi liniştiţi/te la muncă, nu mai suportați și, atunci când ajungeţi acasă, pur și simplu ţipaţi la o persoană apropiată ori rudă care v-a întrebat ceva. Vă pare rău apoi, dar nici nu mai îndrăzniţi să vă cereţi scuze.


Horoscop 31 martie 2017, Leu:

Sunteţi mai tăcuţi/te astăzi, dar acest lucru se va dovedi de fapt extrem de bun. Aveţi ocazia de a vă concentra în liniște la ceea ce faceţi, iar această atenție se va concretiza într-un spor financiar; primiţi un premiu pentru productivitate sau chiar o mărire de salariu. Felicitări!


Horoscop 31 martie 2017, Fecioară:

Stingeţi lumina, închideţi-vă în cameră și încercaţi pe cât posibil să vă relaxaţi! Veţi avea parte de o zi extrem de dificilă, în care este recomandat să staţi singuri/e cât de mult timp puteți. Nu aveţi nicio șansă să vă reveniţi dacă sunteţi permanenţi/te bătuţi/te la cap, mai ales că tensiunea vă poate afecta și sănătatea.


Horoscop 31 martie 2017, Balanţă:

Azi sunteţi pur și simplu partenerul/a perfect/ă. În loc să vă petreceţi vremea plângându-vă de ceea ce nu merge în relația voastră, vă concentraţi pe ceea ce este minunat și descoperiţi că aveţi de fapt un/o iubit/ă cu care merită să vă mândriţi. Este una dintre cele mai fericite zile.


Horoscop 31 martie 2017, Scorpion:

Va fi în regulă dacă vă închideţi în voi azi, sunt de părere astrele. Este o zi care se poate dovedi provocatoare și care vă va pune câteva dificultăți, așa că ar fi mai bine să vă retrageţi din fața lumii. Nu sunt cele mai bune momente ale voastre și ştiţi că temperamentul vostru poate deveni problematic acum.


Horoscop 31 martie 2017, Săgetător:

Astăzi veţi avea de înfruntat o alergie de sezon sau o mică răceală. Ceea ce vă deranjează cel mai mult este faptul că prietenii/ele voştri/astre se bucură de vreme şi ies la iarbă verde, iar voi sunteţi obligaţi/te să staţi singuri/e în casă.


Horoscop 31 martie 2017, Capricorn:

Şansele care apar vineri pe plan profesional pot dispărea la fel de repede; de aceea, astrele vă recomandă să nu mai staţi pe gânduri şi să analizaţi situaţia, ci să vă ascultaţi intuiţia şi să le acceptaţi cu tot cu compromisurile care vin la pachet.


Horoscop 31 martie 2017, Vărsător:

Sunteţi într-o stare foarte bună şi pregătiţi/te să înfruntaţi până şi cele mai dificile situaţii. Aveţi încredere în voi şi nu vă lăsaţi până când nu obţineţi ce vă doriţi, motiv pentru care astrele vă sfătuiesc să vă ocupaţi de parteneriatele de afaceri.


Horoscop 31 martie 2017, Peşti:

Vă veţi bucura la maximum de această zi, deoarece veţi primi un cadou pe care îl aşteptaţi de foarte multă vreme. Consideraţi-l un dar din partea sorții, pe care îl meritați pe deplin deoarece aţi avut mult de luptat pentru el. Dar azi nimic din trecut nu mai contează.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS