Horoscop Urania zilnic: duminică, 2 aprilie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 2 aprilie 2017


Horoscop 2 aprilie 2017, Berbec:

Abilitățile voastre de convingere vor avea de suferit dramatic duminică, când parcă nu mai aveţi nici cea mai mică posibilitate de a câștiga pe nimeni de partea voastră. Mai mult, astrele vă sfătuiesc să nici nu încercaţi să folosiţi forța sau să vă impuneţi asupra cuiva, pentru că așa lucrurile se vor agrava și mai mult.


Horoscop 2 aprilie 2017, Taur:

Aţi muncit așa de mult în ultimele zile, că nu este de mirare că azi sunteţi pur și simplu epuizaţi/te. Astrele vă sfătuiesc să renunţaţi la planurile de a vă ocupa și azi de treburi rămase nerezolvate și să vă concentraţi în schimb pe a suna un/o amic/ă cu care nu aţi mai vorbit de mult și să ieşiţi și voi în oraș.


Horoscop 2 aprilie 2017, Gemeni:

Vă veţi petrece cea mai mare parte a zilei de duminică alături de prieteni/e, povestind și sporovăind lipsiţi/te de griji, fără a vă plictisi nici măcar o secundă. La finalul zilei chiar și voi vă simţiţi puțin obosiţi/te de la atâta vorbă, dar sunteţi împliniţi/te și asta este tot ceea ce contează.


Horoscop 2 aprilie 2017, Rac:

Un/o prieten/ă pe care nu aţi mai văzut-o de multă vreme vă sună să vă invite azi la cafea, dar voi vreţi să refuzaţi, pentru că aveţi planuri în familie. Ar fi însă păcat, spun astrele, deoarece vă veţi simți minunat alături de el/ea. Uneori este bine să vă mai distanţaţi puțin și de familie, cu atât mai mult cu cât existența voastră gravitează în jurul lor.


Horoscop 2 aprilie 2017, Leu:

Azi este o zi a sociabilității, dar pe voi astrele vă sfătuiesc mai degrabă să vă diminuaţi ritmul vorbirii. Problema este că sunteţi mult prea sociabili/e, iar rezultatele nu vor fi deloc plăcute: ori ajungeţi să deconspiraţi niște secrete, ori vă înfierbântați și veţi sfârși prin a vă certa cu cineva.


Horoscop 2 aprilie 2017, Fecioară:

Sfatul astrelor este să luaţi foarte multe pauze. Aveţi tendința de a vă chinui chiar mai mult decât în timpul săptămânii, pentru că v-aţi făcut foarte multe planuri. Mai și detaşaţi-vă, cu atât mai mult cu cât este una dintre zilele de odihnă!


Horoscop 2 aprilie 2017, Balanţă:

La cât de şarmanţi/te sunteţi atunci când vreţi, nici nu este de mirare că oamenii roiesc în jurul vostru azi. Vorbiţi cu toată lumea, flirtaţi la greu, chiar dacă nu intenţionaţi să obţineţi nimic și vă bucuraţi pur și simplu de momentele libere. Va fi o zi frumoasă, de care veţi știi să profitați la maximum.


Horoscop 2 aprilie 2017, Scorpion:

Prima parte a zilei de duminică va fi una uşor agitată; pot apărea câteva discuţii aprinse cu oamenii cu care interacţionaţi, însă acestea se pot rezolva destul de uşor dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul. Seara va fi una frumoasă şi relaxantă.


Horoscop 2 aprilie 2017, Săgetător:

Cineva parcă face tot posibilul ca să vă amuze astăzi, iar adevărul este că voi nu înţelegeţi prea bine care este scopul acestei atitudini. Cel mai probabil, persoana în cauză vă place și nu într-un sens platonic. Nu contează dacă vă plac sau nu glumele sale, priviţi-l/o cu atenție, pentru că este mai mult decât ceea ce se vede cu ochiul liber!


Horoscop 2 aprilie 2017, Capricorn:

Azi sunteţi invitaţi/te la o petrecere de care vă era puțin teamă, dat fiind faptul că voi nu sunteţi neapărat nişte persoane extrem de sociabile. Lucrurile se schimbă însă ca prin minune și vă treziţi curând că sunteţi în centrul atenției, dar și că vă place extrem de mult acest lucru.


Horoscop 2 aprilie 2017, Vărsător:

Veţi primi azi niște reproșuri de la persoana iubită pe care le respingeţi cu vehemență și în fața cărora vă arătați extrem de ofensaţi/te, dar despre care realizaţi, la rece, că sunt puțin adevărate. Chiar dacă nu vreţi să recunoaşteţi că el/ea are dreptate și voi vă înşelaţi, ar fi cazul să o faceţi, de dragul relației voastre.


Horoscop 2 aprilie 2017, Peşti:

Adevărul este că voi vă pierdeţi complet într-o conversație interesantă și vă place foarte mult să vorbiţi, iar azi veţi avea chiar probleme din această cauză. Întârziaţi peste tot pe unde mergeţi, din cauză că petreceţi prea mult timp în compania unor diverse persoane. Poate că ar fi cazul să o lăsaţi mai moale.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS