Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 17 ianuarie 2017


Horoscop 17 ianuarie 2017, Berbec:

S-ar putea ca ziua de marţi să vină cu o oarecare surpriză pentru voi; persoanele din jurul vostru vor fi foarte sincere în timpul discuţiilor pe care urmează să le aveţi. Deşi este greu, acceptaţi aceste remarci deoarece sunt constructive şi vă ajută să vă dezvoltaţi profesional şi emoţional.


Horoscop 17 ianuarie 2017, Taur:

Ultima perioadă a fost una destul de aglomerată pentru voi, cu multe schimbări şi noutăţi. Nu sunteţi obişnuiţi cu toate aceste modificări şi este posibil să fiţi destul de afectaţi. Vă recomand ca astăzi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite şi să găsiţi timp pentru a vă relaxa; chiar aveţi nevoie de puţină odihnă.


Horoscop 17 ianuarie 2017, Gemeni:

Nu este exclus ca astăzi să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui partener important sau coleg de muncă. Deşi sună foarte tentant, asiguraţi-vă că analizaţi cu mare atenţie această situaţie! Nu luaţi o decizie finală înainte de a discuta cu partenerul/a de cuplu deoarece trebuie să faceţi compromisuri mult prea mari, care îl pot deranja!


Horoscop 17 ianuarie 2017, Rac:

Vă concentraţi foarte mult asupra detaliilor; acesta nu este un lucru rău, însă tehnica pe care o folosiţi acum nu funcţionează asupra proiectelor pe care le aveţi de rezolvat. Încercaţi să vedeţi lucrurile în ansamblu! Spre seară, este posibil să primiţi un bonus din partea şefilor.


Horoscop 17 ianuarie 2017, Leu:

Prima parte a zilei de 17-01-2017 vine cu câteva probleme complicate de rezolvat; dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să vă ocupaţi de aceste situaţii neplăcute. După orele prânzului, aveţi timp să vă relaxaţi. Acesta este un moment bun pentru a restabili armonia în interiorul vostru şi pentru a vă îndrepta atenţia asupra lucrurilor care vă plac cu adevărat.


Horoscop 17 ianuarie 2017, Fecioară:

Astăzi, pentru prima dată într-o perioadă destul de lungă, simţiţi nevoia unei schimbări. Rutina vă copleşeşte şi vă doriţi să faceţi ceva nou şi inedit. Ieşiţi din zona de confort şi vă simţiţi ciudat, însă liberi şi foarte relaxaţi. Activităţile şi evenimentele noi vor părea distractive şi nu înfricoşătoare, aşa cum vă aşteptaţi.


Horoscop 17 ianuarie 2017, Balanţă:

După o perioadă de relaxare şi odihnă, este timpul să reveniţi la viaţa normală. Sunteţi încărcaţi cu multă energie şi puşi pe treabă; vă aşteaptă multă muncă dificilă, însă fiecare rezultat bun pe care îl aveţi vă va aduce numai beneficii atât pe plan profesional, cât şi financiar.


Horoscop 17 ianuarie 2017, Scorpion:

Vă recomand ca astăzi să încercaţi să staţi departe de tentaţii. Rămâneţi la sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă şi ocupaţi-vă doar de acestea! Este posibil ca orice propunere care vine către voi să aibă mai multe obiective ascunse. Aşa că aveţi mare grijă ce alegeri faceţi!


Horoscop 17 ianuarie 2017, Săgetător:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează astăzi viaţa sentimentală; este un moment foarte bun pentru a face schimbări majore în relaţia cu partenerul/a de cuplu pentru un viitor frumos. În cazul în care sunteţi singuri, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri imediat.


Horoscop 17 ianuarie 2017, Capricorn:

Se pare că începutul anului 2017 este unul destul de frumos pentru voi; sunteţi dispuşi să ieşiţi din zona de confort şi să exploraţi şi alte teritorii. Starea de agitaţie şi de nelinişte pe care o simţiţi pare să fie mai importantă decât confortul cu care eraţi obişnuiţi până acum. Mare atenţie însă, nu împingeţi prea mult limitele!


Horoscop 17 ianuarie 2017, Vărsător:

Ziua de 17/01/2017 pare să vină cu o surpriză foarte frumoasă pentru voi. După mult timp în care aţi făcut tot posibilul să vă transformaţi visul în realitate, iată că vedeţi beneficiile muncii voastre. S-ar putea ca proiectul la care aţi lucrat în ultima perioadă să primească atenţie din partea unor investitori importanţi.


Horoscop 17 ianuarie 2017, Peşti:

Nu lăsaţi ca amintirile să vă copleşească şi să vă modeleze gândirea. Este foarte important să nu contaţi pe trecut atunci când trebuie să luaţi decizii importante! Aveţi încredere în voi şi lăsaţi-vă purtaţi de ceea ce simţiţi! Alegerile pe care le faceţi acum vor aduce numeroase schimbări pe plan sentimental şi nu numai.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS