Horoscop Urania zilnic: luni, 16 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 16 ianuarie 2017


Horoscop 16 ianuarie 2017, Berbec:

Sunteţi relaxaţi şi cu zâmbetul pe buze întreaga zi; această stare de bine vă convinge să ieşiţi din zona de confort şi să găsiţi idei foarte bune pentru proiectele profesionale pe care le aveţi în desfăşurare. Aveţi suficientă energie pentru a vă ocupa de toate sarcinile rămase nerezolvate.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Taur:

Alegerile pe care le faceţi luni vă ajută să puneţi bazele unui proiect important care vă va aduce beneficii frumoase în viitorul apropiat. Aveţi foarte multă încredere în voi şi sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscurile necesare astfel încât să vedeţi rezultatele la care visaţi de mult timp.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Gemeni:

Astăzi sunteţi hotărâţi să acordaţi mai multă atenţie vieţii personale; încercaţi să comunicaţi deschis cu oamenii dragi din viaţa voastră, în special cu partenerul/a de cuplu sau cu membrii familiei. Spre seară, sunteţi invitaţi la un eveniment interesant; este un moment bun să întâlniţi noi persoane.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Rac:

O alegere inspirată vă ajută să rezolvaţi o mică problemă la locul de muncă; şefii sunt impresionaţi de profesionalismul şi răbdarea de care daţi dovadă. Unul dintre ei vă va propune o colaborare destul de interesantă pe o perioadă lungă de timp.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Leu:

Astăzi este o perioadă foarte bună pentru întâlniri şi discuţii legate de viitor cu partenerii de afaceri sau cu viitorii colaboratori. Vă este foarte uşor să vă impuneţi punctul de vedere şi chiar să îi convingeţi să vă accepte planurile pentru proiectele de care urmează să vă ocupaţi.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Fecioară:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun; astăzi vă luaţi inima în dinţi şi purtaţi o discuţie interesantă şi matură cu persoana iubită. Sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare astfel încât lucrurile să evolueze frumos în continuare şi să vă faceţi planuri împreună pentru viitor.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Balanţă:

Profitaţi de ziua de 16-01-2017 pentru a vă ocupa de viaţa profesională; încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile, ideile şi planurile astfel încât proiectele să se deruleze fără a întâmpina probleme majore. Spre seară, o întâlnire cu o persoană foarte dragă vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Scorpion:

Ziua de luni vine cu multă energie şi răbdare pentru voi; sunteţi foarte creativi, motiv pentru care astrele vă recomandă să vă ocupaţi de examene, teste sau întâlniri importante. Vă este foarte uşor să găsiţi soluţii pentru problemele apărute şi comunicaţi fără dificultăţi cu partenerii de afaceri.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; încercaţi să vă ajutaţi un coleg de echipă într-o problemă destul de delicată şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi situaţia cât mai repede cu putinţă şi înainte ca aceasta să ajungă la urechile şefilor.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Capricorn:

Şefii vă propun astăzi să preluaţi frâiele unui proiect destul de interesant şi chiar important, ce vă poate aduce beneficii frumoase asupra vieţii financiare. Acceptaţi cu drag această ofertă şi sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă aduce viitorul. Spre seară decideţi să nu mai pierdeţi timpul şi începeţi să vă faceţi planuri şi să gândiţi strategii.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Vărsător:

Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă ocupa de proiectele ambiţioase; vă este foarte uşor să ieşiţi din zona de confort, să găsiţi idei foarte bune şi chiar să faceţi planuri strategice eficiente. Spre seară, comunicaţi fără nicio problemă cu partenerul/a de cuplu sau membrii familiei.


Horoscop 16 ianuarie 2017, Peşti:

În cursul zilei de astăzi este posibil să primiţi o veste neplăcută cu privire la o situaţie familială şi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să vă ocupaţi de această situaţie; important este să rămâneţi calmi şi să aveţi încredere în oamenii din jurul vostru. Împreună veţi găsi o soluţie eficientă pentru a depăşi acest obstacol.


Horoscopul săptămânii, 16-22 ianuarie 2017.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS