Horoscop Urania săptămânal: 16-22 ianuarie 2017

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 16-22 ianuarie 2017


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Berbec:

În ziua de 16 ianuarie, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că sănătatea ar trebui să vă intereseze mai mult în această zi. Încercaţi să vă faceţi un program fix ale meselor și de somn şi să evitaţi orice fel de excese! Dacă daţi dovadă de o atitudine echilibrată, fiţi siguri/e că nu veţi avea de tras de pe urma neplăcerilor medicale.


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Taur:

În zilele de 17 şi 18 ianuarie, Luna se plimbă prin casa sănătății din horoscopul vostru general, predispunându-vă la trândăveală. Nu este nimic rău în a vă acorda clipe vouă înşivă, dar asiguraţi-vă că aţi muncit ca să le meritați! În caz contrar, sfârşiţi prin a lenevi toată ziua fără a realiza nimic deosebit. În concluzie, încercaţi să vă menţineţi starea de spirit și cea fizică în echilibru și să vă achitați în timp util de sarcinile avute!


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Gemeni:

În intervalul 19-21 ianuarie, Luna trece prin casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt pentru care se recomandă să vă feriţi de eventualele evenimente care vă pot încurca mental și/sau emoțional întrucât acest lucru vă poate afecta și fizic. Încercaţi să vă menajaţi puţin către sfârşitul săptămânii, chiar dacă nu sunteţi persoane care fug din fața provocărilor! Optaţi pentru liniște!


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Rac:

Ziua de 22 ianuarie vă poate surprinde într-o formă fizică slabă, cel mai probabil pentru că v-aţi dedat exceselor în zilele trecute. Ar fi bine să vă propuneţi ca în ultima zi a săptămânii să vă odihniţi activ, practicând un sport în aer liber sau doar plimbându-vă în natură cu persoanele apropiate. Cert este că aveţi nevoie să vă reechilibraţi cu puțină mișcare și alimentație ușoară.


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Leu:

În ziua de 19 ianuarie, Soarele părăsește casa sănătății fizice din horoscopul vostru general. Dacă nu aţi apucat să vă stabiliţi un stil de viață și alimentație ordonat, ar fi bine să faceţi ceva în acest sens. Gândiţi-vă ce ajustări puteți aduce acestora și dacă acestea sunt posibile! Doar în felul acesta veţi reuși să vă asiguraţi că aduceţi modificări de care vă puteți ține mai multă vreme.


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Fecioară:

În ziua de 16 ianuarie, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul vostru general, fapt pentru care nivelul vostru de energie poate oscila în această zi. Nu vă propuneţi ca atunci să finalizaţi sarcini care presupun să depuneţi efort susținut mental sau intelectual! În zilele de 19 şi 20 ianuarie, încercaţi să menţineţi armonia dintre voi și colegii de muncă și luaţi-vă măsuri de siguranță în caz că vă lasă la greu aparatura de la birou!


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Balanţă:

În ziua de 16 ianuarie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care pare să nu vă mulțumească nimic în această zi. Dacă acest scenariu devine realitate, este posibil să apară motive reale să fiţi supăraţi. Căutaţi să vă bucuraţi de orice lucru mărunt și nu mai speraţi întotdeauna la schimbări în bine de proporții uriaşe!


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Scorpion:

În zilele de 17 şi 18 ianuarie, Luna trece prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care echilibrul vostru mental și emoțional poate avea de suferit. Gândiţi-vă dacă există cauze reale care v-ar putea dezechilibra universul vostru interior! S-ar putea ca acestea să nu fie decât frici care nu îşi au niciun rost în contextul vieții voastre actuale. Încercaţi să conştientizaţi acest lucru!


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Săgetător:

În intervalul 19-21 ianuarie, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că sfârşitul acestei săptămâni poate avea de suferit de pe urma faptului că le permiteți temerilor să vă răpească ocazia de a vedea partea plină a paharului. Aţi avea mai mult de câștigat dacă aţi încerca să nu vă concentraţi asupra lor atât de mult.


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Capricorn:

În ziua de 22 ianuarie, Luna se mişcă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt pentru care este posibil să nu vă găsiţi într-o formă mentală și/sau emoțională tocmai bună. Poate dacă aţi fi puțin mai indulgenţi cu voi înşivă, mai ales atunci când nu reuşiţi să vă ridicaţi la înălțimea principiilor și valorilor voastre, lucrurile ar sta cu totul altfel.


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Vărsător:

În zilele de 17 şi 18 ianuarie, Luna se mişcă prin casa filozofiei voastre de viață, lansând aspecte tensionate planetei impulsivității, semn cum că aţi putea trece peste unele valori și principii în mod nechibzuit, spunând sau făcând lucruri care nu vă fac deloc cinste. Dacă nu vreţi să ajungeţi să le regretați mai devreme sau mai târziu, încercaţi să vă temperaţi la timp! Este în puterea voastră să faceţi acest lucru.


Horoscop 16-22 ianuarie 2017, Peşti:

În intervalul 19-21 ianuarie, Luna traversează casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, semn cum că evenimentele cu impact emoțional destul de puternic prin care aţi trecut în ultima perioadă ar trebui să devină indicii importate în sistemul vostru de referință. Gândiţi-vă care ar fi lecțiile pe care le-aţi putea trage de pe urma lor și asiguraţi-vă că nu se vor mai repeta niciodată de acum înainte!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS