Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 24 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 24 decembrie 2016


Horoscop 24 decembrie 2016, Berbec:

Trebuie să fiţi pregătiţi să vă adaptaţi foarte repede pentru că vor apărea câteva evenimente neprevăzute! Nu aveţi motive să vă îngrijoraţi pentru că astrele lucrează astăzi în favoarea voastră, atât în ceea ce priveşte starea financiară cât şi viaţa sentimentală. Dacă nu aveţi încă un partener, în această seară puteţi face cu uşurinţă o cucerire importantă.


Horoscop 24 decembrie 2016, Taur:

Comunicaţi foarte uşor cu partenerii de afaceri şi aveţi şansa să negociaţi un contract profesional foarte favorabil. Trebuie să fiţi foarte diplomaţi şi să vă planificaţi mişcările foarte bine astfel încât să fiţi mereu cu un pas înaintea celorlalţi! Viaţa voastră sentimentală este destul de liniştită şi veţi putea petrece câteva momente de relaxare alături de persoana iubită.


Horoscop 24 decembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi optimişti, aveţi multă energie şi sunteţi pregătiţi să faceţi faţă unui program prelungit de muncă. Eforturile voastre nu vor fi lipsite de rezultate şi puteţi primi astăzi o compensaţie materială consistentă. Pentru nativii singuri, este o seară foarte bună pentru a cunoaşte un potenţial partener sau pentru a face o cucerire importantă.


Horoscop 24 decembrie 2016, Rac:

Bazaţi-vă pe intuiţia voastră dacă vreţi să rezolvaţi astăzi o chestiune presantă de buget sau dacă vreţi să faceţi o investiţie financiară mai mare! Comunicaţi foarte uşor cu partenerul de cuplu şi astăzi aveţi şansa să rezolvaţi o dilemă sentimentală care a apărut între voi în urmă cu ceva timp. Profitaţi de conjunctura astrală favorabilă!


Horoscop 24 decembrie 2016, Leu:

Sunteţi foarte ambiţioşi astăzi iar acest lucru se va vedea în primul rând pe plan profesional. Chiar dacă munciţi până la epuizare, reuşiţi să terminaţi cu succes un proiect de amploare. Persoana iubită este nemulţumită de programul vostru aglomerat însă înţelege situaţia şi nu vă va mai face reproşuri.


Horoscop 24 decembrie 2016, Fecioară:

Aţi muncit foarte mult în ultima perioadă iar rezultatele eforturilor voastre încep să se vadă. Datorită acestui lucru este foarte posibil să fiţi recompensaţi cu o mărire de salariu. Nu vă grăbiţi să cheltuiţi banii câştigaţi acum pentru că v-ar prinde bine să faceţi economii în prag de sărbători! În următoarele zile este posibil să apară evenimente neprevăzute care vor necesita cheltuieli suplimentare şi trebuie să fiţi pregătiţi!


Horoscop 24 decembrie 2016, Balanţă:

Dacă vreţi să faceţi o achiziţie importantă, asiguraţi-vă întâi că aveţi nevoie neapărat de acest lucru! O rudă apropiată vă poate ajuta financiar însă ar fi bine să nu faceţi împrumuturi prea mari pentru că s-ar putea să fiţi în imposibilitatea de a le returna. Comunicarea cu familia şi în special cu partenerul de viaţă decurge foarte armonios şi veţi avea ocazia să vă relaxaţi în compania persoanelor dragi.


Horoscop 24 decembrie 2016, Scorpion:

Astăzi puteţi primi o mărire de salariu sau un bonus financiar care vă va echilibra bugetul. Prin urmare, este un moment potrivit pentru a face călătorii sau pentru planuri de viitor. Nu greşiţi nici dacă alegeţi să investiţi banii câştigaţi însă înainte de a lua o decizie, consultaţi-vă cu o persoană de specialitate! Partenerul de cuplu este foarte înţelegător şi vă va sprijini pe tot parcursul zilei.


Horoscop 24 decembrie 2016, Săgetător:

Nu aveţi motive să vă faceţi griji dacă trebuie să daţi astăzi teste sau examene. Astrele sunt de partea voastră şi favorizează aspectele intelectuale. Este de asemenea o zi foarte bună pentru călătorii şi comunicaţi cu mai multă uşurinţă decât în zilele care au trecut. Starea voastră financiară se îmbunătăţeşte vizibil însă nu în ritmul în care v-aţi dori!


Horoscop 24 decembrie 2016, Capricorn:

Este o zi potrivită pentru proiectele cu privire la locuinţă, în special dacă vreţi să faceţi un schimb sau chiar să vindeţi. Din această cauză, veţi fi ocupaţi de dimineaţă cu acte şi sunteţi nevoiţi să faceţi câteva drumuri pentru a le rezolva. Vă simţiţi destul de obosiţi însă veţi avea succes şi finalizaţi tot ce v-aţi propus. Partenerul de viaţă vă susţine moral şi vă va încuraja pe tot parcursul zilei.


Horoscop 24 decembrie 2016, Vărsător:

Astăzi puteţi primi o propunere de afaceri care în aparenţă, sună foarte tentant. Învăţaţi să vă ascultaţi intuiţia înainte de a lua o decizie în această privinţă pentru că vă va fi cel mai bun sfetnic! Trebuie să vă concentraţi mai mult la serviciu pentru că lucraţi foarte lent şi este posibil să nu puteţi termina o lucrare destul de importantă!


Horoscop 24 decembrie 2016, Peşti:

Sâmbătă începeţi să depăşiţi micile probleme de comunicare iar relaţionarea cu partenerii de afaceri precum şi cu partenerul/a va decurge fără probleme. Astrele favorizează astăzi studiul şi activităţile intelectuale. Prin urmare, este o zi potrivită pentru teste şi examene. Aveţi o stare de spirit foarte bună şi dispuneţi de foarte multă energie care vă va ajuta să rezolvaţi toate sarcinile primite la locul de muncă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS