Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 25 decembrie 2016


Horoscop 25 decembrie 2016, Berbec:

Prima zi de Crăciun vă ajută să comunicaţi foarte deschis cu oamenii din jurul vostru şi chiar să vă faceţi noi prieteni. Pe plan sentimental, persoana iubită vrea să vă răsplătească pentru atenţia pe care i-o purtaţi de fiecare dată şi vă poate surprinde cu un super cadou.


Horoscop 25 decembrie 2016, Taur:

Aţi ajuns în acel moment în care nu mai puteţi face nimic; sunteţi extenuaţi şi simţiţi nevoia de puţin timp în care practic să nu faceţi nimic. Persoana iubită vă poate veni în ajutor astfel încât să terminaţi toate sarcinile şi să vă puteţi relaxa. Seara va fi una frumoasă pentru voi.


Horoscop 25 decembrie 2016, Gemeni:

Relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu trece printr-un moment dificil; este important să fiţi relaxaţi, să gândiţi situaţia la rece şi să luaţi o decizie majoră astfel încât să fie bine atât pentru voi, cât şi pentru persoana iubită! Dacă aveţi timp de gândire, amânaţi puţin discuţia!


Horoscop 25 decembrie 2016, Rac:

Astăzi sunteţi concentraţi asupra schimbărilor pe care vreţi să le faceţi în locuinţă; analizaţi fiecare situaţie şi încercaţi să luaţi alături de partenerul de cuplu cele mai bune decizii pentru a avea o casă aşa cum vă doriţi! Spre seară, o persoană dragă vouă vă poate surprinde cu un cadou special.


Horoscop 25 decembrie 2016, Leu:

Datorită schimbărilor care au avut loc la locul de muncă în ultima perioadă, nu este exclus ca astăzi să primiţi un bonus substanţial din partea colaboratorilor sau chiar a şefilor. Spre seară, decideţi să cumpăraţi un cadou frumos persoanei iubite pentru a îi mulţumi pentru sprijinul acordat în ultima perioadă.


Horoscop 25 decembrie 2016, Fecioară:

Ziua de duminică este o perioadă foarte frumoasă pentru viaţa sentimentală; vă apropiaţi şi mai mult de partenerul/a de cuplu şi comunicaţi deschis cu el/ea indiferent de problemele pe care le aveţi. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să faceţi o cucerire foarte uşoară.


Horoscop 25 decembrie 2016, Balanţă:

Sunteţi uşor agitaţi şi vă este dificil să comunicaţi cu oamenii din jurul vostru; pe plan personal, dacă nu sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare în relaţiile importante, astrele vă recomandă să evitaţi discuţiile importante deoarece pot apărea conflicte dificile!


Horoscop 25 decembrie 2016, Scorpion:

De regulă, sunteţi nişte persoane foarte sociabile însă astăzi reuşiţi să vă întreceţi pe voi; sunteţi foarte relaxaţi şi comunicaţi deschis cu oamenii din jurul vostru, chiar şi cu cei necunoscuţi. În cazul în care sunteţi singuri, acesta este cel mai bun moment pentru a face o schimbare şi a întâlni o nouă persoană.


Horoscop 25 decembrie 2016, Săgetător:

Astăzi întâlniţi o persoană nouă, care vă va ajuta să faceţi schimbări masive în viaţa voastră; aveţi şansa să o cuceriţi cu farmecul vostru, iar relaţia voastră se poate transforma într-o legătură solidă, de durată. Spre seară, persoana iubită vă va surprinde cu un mic cadou.


Horoscop 25 decembrie 2016, Capricorn:

În prima parte a zilei primiţi o serie de sarcini de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă; din fericire, sunteţi foarte relaxaţi şi reuşiţi să terminaţi totul cu zâmbetul pe buze. Seara se anunţă să fie una destul de frumoasă, petrecută în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 25 decembrie 2016, Vărsător:

Ziua de duminică pare să fie una frumoasă şi relaxantă pentru voi; relaţia cu partenerul/a de cuplu vă ajută să fiţi mai siguri/e pe voi şi să comunicaţi tot mai deschis cu oamenii din jurul vostru. În cazul în care nu aveţi încă un partener/ă stabil/ă, cel mai probabil vă gândiţi la o persoană pe care aţi cunoscut-o recent şi vreţi să faceţi primul pas.


Horoscop 25 decembrie 2016, Peşti:

Astăzi pare să fie o zi foarte frumoasă pentru voi, cu mici atenţii şi chiar cadouri din partea tuturor persoanelor dragi; în cazul în care sunteţi încă singuri, viaţa voastră se poate schimba deoarece aveţi şansa să întâlniţi o persoană nouă care vă va cuceri de la primă privire.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS