Horoscop Urania zilnic: vineri, 23 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 23 decembrie 2016


Horoscop 23 decembrie 2016, Berbec:

Vineri aveţi ocazia să primiţi o ofertă de colaborare sau un proiect destul de important. Analizaţi cu atenţie situaţia înainte de a lua o decizie finală deoarece compromisurile care vin o dată cu acest parteneriat sunt destul de mari!


Horoscop 23 decembrie 2016, Taur:

Prima parte a zilei este doar despre viaţa profesională; aveţi numeroase sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi faceţi tot posibilul să vă organizaţi cât mai bine timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program. Seara va fi una frumoasă deoarece va fi petrecută în compania persoanei iubite.


Horoscop 23 decembrie 2016, Gemeni:

Cu fiecare pas pe care îl faceţi sunteţi tot mai aproape de împlinirea visului măreţ; alegerile din această perioadă vă ajută să ţintiţi cât mai sus, iar oamenii din jurul vostru vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat pe acest drum frumos pe care aţi pornit. Aveţi încredere în voi, veţi reuşi multe în această viaţă.


Horoscop 23 decembrie 2016, Rac:

A cincea zi a săptămânii începe cum nu se poate mai bine; încă de la primele ore ale dimineţii partenerul/a de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos ca dovadă a iubirii pe care v-o poartă de ani întregi. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă scot în cale o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 23 decembrie 2016, Leu:

Prima parte a dimineţii pare să fie una agitată şi foarte dificilă; apar câteva probleme neplăcute de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Din fericire, aveţi răbdare şi daţi dovadă de diplomaţie şi găsiţi soluţii eficiente pentru această situaţie.


Horoscop 23 decembrie 2016, Fecioară:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi asupra vieţii profesionale; încercaţi să depăşiţi problemele de comunicare pe care le aveţi cu partenerii de afaceri astfel încât sarcinile să fie rezolvate cât mai repede cu putinţă. Spre seară, astrele favorizează planul sentimental şi vă ajută să vă rezolvaţi conflictele cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 23 decembrie 2016, Balanţă:

Astăzi lăsaţi deoparte orgoliul şi încercaţi să comunicaţi deschis cu partenerul/a de cuplu; lucrurile par să iasă mult mai bine decât vă aşteptaţi. Persoana iubită este deschisă şi vă spune tot ce are pe suflet; de asemenea, câteva compromisuri sunt necesare pentru a trece peste micile obstacole.


Horoscop 23 decembrie 2016, Scorpion:

Aveţi foarte multe de făcut şi încercaţi să vă planificaţi cât mai bine ziua de astăzi astfel încât să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi; după orele prânzului primiţi o ofertă de colaborare de la unul dintre colegii de echipă. Nu staţi prea mult pe gânduri şi refuzaţi această propunere deoarece ştiţi câtă muncă suplimentară ar presupune.


Horoscop 23 decembrie 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii, aveţi o stare de spirit foarte bună şi dispuneţi de multă energie care vă ajuta să vă ocupaţi cu zâmbetul pe buze de toate sarcinile primite de la şefi. Spre seară, aveţi timp să vă odihniţi în compania persoanei iubite sau a membrilor familiei.


Horoscop 23 decembrie 2016, Capricorn:

Astrele favorizează astăzi studiul şi alte activităţi intelectuale; acordaţi o atenţie deosebită detaliilor, motiv pentru care această zi este potrivită pentru a susţine teste şi examene. Pe plan personal, relaţia cu oamenii din jurul vostru, în special cu persoanele dragi, decurge armonios.


Horoscop 23 decembrie 2016, Vărsător:

Astrele vă recomandă ca astăzi, înainte de a lua orice decizie în ceea ce priveşte viaţa profesională, să vă bazaţi pe intuiţie. Acceptaţi sfaturile pe care le primiţi de la oamenii din jurul vostru, însă încercaţi să mergeţi mai mult pe ce vă dictează inima deoarece aceasta nu greşeşte niciodată.


Horoscop 23 decembrie 2016, Peşti:

Astăzi şefii vă sfătuiesc să vă concentraţi mai mult asupra sarcinilor profesionale; este important să încheiaţi anul cu rezultate cât mai frumoase, motiv pentru care trebuie să terminaţi majoritatea proiectelor. Spre seară, primiţi veşti frumoase de la o persoană de departe.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS