Horoscop Urania zilnic: joi, 22 decembrie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 22 decembrie 2016


Horoscop 22 decembrie 2016, Berbec:

Sunteţi preocupaţi de carieră şi vreţi să găsiţi o rezolvare rapidă pentru toate problemele financiare care vă apasă. Din această cauză, persoana iubită vă poate reproşa că sunteţi mai reci şi nu mai investiţi sentimente în relaţia voastră. Pentru a potoli orice conflict, trebuie să vă păstraţi calmul şi să îi explicaţi sincer şi deschis toată situaţia.


Horoscop 22 decembrie 2016, Taur:

Este foarte posibil ca astăzi să vă loviţi de probleme serioase de comunicare. Din această cauză, relaţionarea cu un partener de afaceri nu va decurge aşa cum v-aţi aşteptat şi se pot ivi certuri. Trebuie să mizaţi acum pe diplomaţia voastră precum şi pe puterea de convingere, mai ales dacă sunteţi nevoiţi să negociaţi un contract.


Horoscop 22 decembrie 2016, Gemeni:

Sunteţi foarte ocupaţi şi aveţi un program foarte încărcat pentru ziua de joi. Din cauza oboselii, sunteţi foarte neliniştiţi şi aveţi o stare de nervozitate. Acest lucru poate duce la un conflict cu partenerul/a de viaţă. Nu acţionaţi impulsiv şi nu faceţi reproşuri nemeritate pentru că un conflict aprins în această zi poate duce la o ruptură definitivă!


Horoscop 22 decembrie 2016, Rac:

Nu vă planificaţi foarte strict programul pentru această zi pentru că se vor ivi tot soiul de evenimente neaşteptate care vă vor da peste cap toate planurile. Dacă aveaţi deja stabilite întâlniri cu partenerii de afaceri şi nu le puteţi amâna, este important să vă gestionaţi timpul foarte atent şi să vă adaptaţi foarte repede ca să nu fiţi puşi într-o situaţie incomodă.


Horoscop 22 decembrie 2016, Leu:

Simţiţi nevoia să vă închideţi în voi şi refuzaţi cu încăpăţânare să comunicaţi. Din această cauză, persoanele foarte apropiate nu ştiu cum exact să interpreteze atitudinea voastră şi pot apărea certuri în special în familie sau cu partenerul/a de viaţă. La locul de muncă veţi termina toate sarcinile primite însă trebuie să faceţi eforturi şi să nu aruncaţi comentarii sarcastice nemeritate în stânga şi în dreapta.


Horoscop 22 decembrie 2016, Fecioară:

Este un moment potrivit pentru a planifica o călătorie alături de partenerul/a de viaţă sau de un membru al familiei pentru a rezolva o chestiune financiară. Trebuie să vă organizaţi de dimineaţă şi să vă adaptaţi foarte repede pentru că pe parcurs pot apărea situaţii neprevăzute. Cu toate acestea, reuşiţi să terminaţi tot ce v-aţi propus într-un timp mai scurt decât v-aţi imaginat.


Horoscop 22 decembrie 2016, Balanţă:

Trebuie să fiţi foarte atenţi astăzi şi să vă concentraţi pentru că sunteţi predispuşi la mici accidente neplăcute! La locul de muncă nu veţi întâmpina situaţii ieşite din comun însă oboseala îşi spune cuvântul şi lucraţi mai lent ca de obicei. Dacă simţiţi că nu puteţi face faţă tuturor sarcinilor primite, cereţi ajutorul unui coleg de încredere.


Horoscop 22 decembrie 2016, Scorpion:

Nu este cel mai bun moment pentru o călătorie astăzi, indiferent de scopul acesteia. Concentraţi-vă mai bine asupra proiectelor în desfăşurare cu privire la locuinţa voastră! Veţi realiza că nu puteţi să finalizaţi totul la termenul stabilit anterior iar acest lucru vă va supăra. Trebuie să vă păstraţi calmul pentru că lucrurile se vor rezolva de la sine.


Horoscop 22 decembrie 2016, Săgetător:

Sunteţi destul de neliniştiţi astăzi şi vă este greu să vă concentraţi. În această după-amiază, este posibil să primiţi o veste îmbucurătoare cu privire la starea de sănătate a unei rude pentru care vă făceaţi griji. Profitaţi de orice moment de relaxare şi dacă primiţi în această seară o invitaţie din partea unor prieteni, v-ar prinde bine să o onoraţi!


Horoscop 22 decembrie 2016, Capricorn:

Trebuie să fiţi foarte atenţi la starea voastră de sănătate şi să aveţi mai multă grijă de voi pentru că aveţi un sistem imunitar destul de slab şi sunteţi predispuşi la mici neplăceri din această cauză. Menajaţi-vă şi nu vă asumaţi responsabilităţi suplimentare pentru că nu vă veţi putea achita de ele în timp util!


Horoscop 22 decembrie 2016, Vărsător:

Trebuie neapărat să încetiniţi ritmul în care munciţi. Este drept că aveţi foarte multă energie şi dispuneţi de resurse inepuizabile de creativitate. Cu toate acestea, rudele foarte apropiate sau partenerul/a de viaţă vă pot face reproşuri pentru că petreceţi foarte mult timp în afara familiei şi vă concentraţi exagerat de mult asupra vieţii voastre profesionale.


Horoscop 22 decembrie 2016, Peşti:

Un eşec în afaceri vă poate schimba starea de spirit şi vă poate face destul de arţăgoşi. Nu vă enervaţi din cauza acestui lucru pentru că situaţia se va îndrepta în perioada imediat următoare. Concentraţi-vă mai bine asupra vieţii personale pentru că oamenii foarte apropiaţi se pot simţi neglijaţi şi vă pot face reproşuri în acest sens!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS