Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 23 august 2016


Horoscop 23 august 2016, Berbec:

O complicaţie neaşteptată, intervenită în munca voastră, vă poate face astăzi foarte mult rău. Astrele vă avertizează să fiţi foarte atenţi, chiar şi atunci când realizaţi sarcini de rutină, pe care le stăpâniţi perfect. Riscul poate fi combătut, dar numai prin foarte multă grijă.


Horoscop 23 august 2016, Taur:

Copiii voştri sau membrii mai tineri ai familiei vă dezamăgesc azi şi vă veţi reveni cu foarte mare greutate după problemele pe care aceştia vi le cauzează. Se prea poate ca ei să rateze un pas important în educaţia lor sau să vă fi provocat neplăceri financiare pe care le veţi depăşi cu greu!


Horoscop 23 august 2016, Gemeni:

Şeful sau partenerul de viaţă hotărăsc să vă testeze azi fidelitatea, asupra căreia au anumite îndoieli. Este posibil să vi se ceară să încheiaţi un contract de exclusivitate la muncă sau ca persoana iubită să vă ceară să duceţi relaţia la un nou nivel.


Horoscop 23 august 2016, Rac:

Chiar dacă lucrurile nu merg rău în general pentru voi azi, veţi avea o stare groaznică, asemănătoare chiar cu depresia. Aveţi numai gânduri negre şi sunteţi convinşi că viaţa voastră se îndreaptă pe un făgaş negativ. Cei din jur încearcă să vă încurajeze, dar nu reuşesc deloc să vă scoată din această pasă proastă.


Horoscop 23 august 2016, Leu:

Primiţi azi un răspuns pe care îl aşteptaţi, cu privire la o poziţie profesională la care aţi aplicat sau pentru o viză în străinătate. Nu vă mai ţin în suspans, pentru că răspunsul este unul pozitiv şi vă va face extrem de fericiţi. Mai mult, astrele vă prevăd şi în continuare numai consecinţe pozitive ale acestui demers.


Horoscop 23 august 2016, Fecioară:

Ziua de marţi presupune o schimbare de plan sau de obiectiv în viaţa profesională sau în cea personală. Vă daţi seama că nu mai vreţi să continuaţi relaţia actuală sau că vă doriţi să vă schimbaţi jobul, pentru că actuala poziţie nu vă mai mulţumeşte. Cu toate acestea, astrele sunt de părere că ar trebui să vă mai gândiţi.


Horoscop 23 august 2016, Balanţă:

Constataţi azi că nu sunteţi apreciaţi la muncă sau în relaţie, cel puţin nu aşa cum credeaţi voi. Primiţi o evaluare proastă din partea superiorilor sau persoana iubită vă dă de înţeles că nu vede un viitor strălucit pentru povestea voastră de dragoste. Din păcate, nu aveţi cum să schimbaţi momentan aceste opinii.


Horoscop 23 august 2016, Scorpion:

Sunteţi extrem de norocoşi azi, chiar şi în acele aspecte ale vieţii care par problematice. Dacă nu vă iese ceva, nu vă faceţi griji, cel mai probabil veţi primi altceva care vă va mulţumi cu adevărat. La fel se întâmplă şi cu obstacolele insurmontabile: ce nu se împlineşte azi pur şi simplu nu vi se potrivea!


Horoscop 23 august 2016, Săgetător:

Şansele de a vă urma azi inima sunt extrem de reduse. Din păcate, va trebui să vă conformaţi şi să vă îndepliniţi obiectivele de muncă, înainte de toate, dar şi responsabilităţile pe care le aveţi faţă de familia voastră. Deşi veţi deplânge la început aceste dificultăţi, veţi fi mai fericiţi după, pentru că le-aţi dus la bun sfârşit şi vă veţi bucura de un somn liniştit.


Horoscop 23 august 2016, Capricorn:

Astrele sunt de partea voastră azi şi vă vor susţine orice iniţiativă aţi avea. Concursurile, examenele şi testele vă sunt în mod special favorabile, iar voi aveţi toate şansele de a face o figură foarte bună în cazul lor. Nu daţi înapoi de la nicio provocare, pentru că este un moment foarte bun să vă afirmaţi.


Horoscop 23 august 2016, Vărsător:

Dacă vreţi să păstraţi ceva ce este drag inimii voastre azi, astrele sunt de părere că va trebui să faceţi câteva sacrificii. Veţi avea de ales între muncă şi iubire şi va trebui să vă decideţi care dintre aceste aspecte este mai important acum în viaţa voastră, pentru că nu le puteţi avea pe amândouă în acelaşi timp.


Horoscop 23 august 2016, Peşti:

Mâine veţi purta o discuţie cu persoana iubită pe care aţi amânat-o de mult, de teama consecinţelor sale. Rezultatele vor fi însă pozitive, iar voi veţi primi ceea ce vă doriţi. Partenerul vă face pe plac şi acceptă cererile voastre, mai mult, vă declară că şi el intenţiona să vi le propună.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS