Horoscop Urania zilnic: luni, 22 august 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 22 august 2016


Horoscop 22 august 2016, Berbec:

Aspectul tensionat dintre Lună şi Soare din prima parte a zilei de luni poate dezvolta un sentiment de nesiguranţă şi lipsa spaţiului personal. Nu intraţi în discuţii serioase şi contradictorii cu oamenii dragi deoarece neînţelegerile pot duce la apariţia conflictelor dureroase.


Horoscop 22 august 2016, Taur:

Ziua de 22 august este una foarte bună pentru a discuta lucruri serioase cu partenerul de cuplu; este timpul să faceţi o alegere cu privire la viitorul vostru. Pentru ca lucrurile să se rezolve este nevoie ca amândoi să ajungeţi la o înţelegere şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare.


Horoscop 22 august 2016, Gemeni:

Azi astrele creează condiţii favorabile pentru activităţile practice; acesta este un moment foarte bun pentru a vă concentra asupra vieţii personale. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă vor ajuta să înţelegeţi şi mai bine care este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 22 august 2016, Rac:

Prima parte a zilei de luni este un moment favorabil pentru elaborarea detaliilor şi perfecţionarea planului activaţilor practice; aveţi multă răbdare şi reuşiţi să veniţi cu idei foarte bune, care promit un succes garantat. Spre seară participaţi la un eveniment sau ieşiţi în oraş alături de o persoană dragă.


Horoscop 22 august 2016, Leu:

Călătoriile de afaceri pot avea astăzi rezultate frumoase pentru persoanele născute în zodia Leu; este posibil ca partenerii cu care discutaţi să fie dispuşi să vă accepte propunerile şi chiar să investească în proiectele voastre. Pe plan sentimental, trebuie să acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu.


Horoscop 22 august 2016, Fecioară:

Astăzi reuşiţi să vă faceţi timp pentru viaţa personală; acordaţi o atenţie deosebită partenerului de cuplu şi încercaţi, pe cât posibil, să rezolvaţi problemele cu acesta. Nu vă grăbiţi în concluziile pe care le trageţi şi asiguraţi-vă că sunteţi dispuşi să faceţi compromisurile necesare pentru ca această relaţie să funcţioneze.


Horoscop 22 august 2016, Balanţă:

Este posibil ca în această perioadă că cheltuiţi mai mult decât vă permiteţi; nu faceţi o gaură în bugetul pe care îl aveţi deoarece cu greu veţi mai reuşi să vă reveniţi, iar împrumuturile nu sunt chiar cea mai bună soluţie pentru a scăpa de problemele financiare. Cheltuiţi chibzuiţi şi nu uitaţi ca din când în când să mai economisiţi.


Horoscop 22 august 2016, Scorpion:

Astăzi renunţaţi la planurile făcute pentru viaţa profesională şi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul de cuplu şi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară puteţi primi o veste frumoasă de la un om de departe.


Horoscop 22 august 2016, Săgetător:

Sunteţi foarte sociabili şi reuşiţi să vă faceţi plăcuţi chiar şi de către cele mai exigente persoane. Este posibil ca astăzi să participaţi la un eveniment frumos, unde aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi. În cazul în care sunteţi singuri, profitaţi de această oportunitate pentru a vă face un nou posibil partener de cuplu.


Horoscop 22 august 2016, Capricorn:

În cazul în care vă concentraţi asupra detaliilor practice, întâlnirile şi negocierile vor produce rezultate maxime. Discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru vă ajută să vă deschideţi orizonturile şi să vă doriţi să ieşiţi din zona de confort pentru a creşte pe plan profesional.


Horoscop 22 august 2016, Vărsător:

Ziua de luni vă găseşte cu zâmbetul pe buze; aveţi planuri mari pentru astăzi şi nu vreţi să rataţi niciun moment din această zi specială. Cel mai probabil, mergeţi într-o excursie sau ieşiţi în aer liber alături de oamenii dragi. Activităţile în aer liber stimulează creativitatea şi vă pregătesc pentru următoarele zile.


Horoscop 22 august 2016, Peşti:

Prima parte a zilei de 22 august favorizează viaţa sentimentală; astrele vă pregătesc surprize frumoase, trebuie doar să profitaţi de oportunităţile apărute. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri de la prima vedere.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS