Horoscop Urania săptămânal: 27 iunie - 3 iulie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 27 iunie - 3 iulie 2016


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Berbec:

Se prea poate ca în prima și/sau ultima zi a săptămânii să vă începeţi ziua cu încetinitorul, nu pentru că vă lipsește energia ori că aţi avea de-a face cu unele neplăceri, ci din cauza faptului că nu vă vine să vă ocupaţi de activități alerte și solicitante. Poate dacă v-aţi organiza programul în așa fel încât atunci să nu vă ocupaţi de altfel de treburi, totul ar merge ca pe roate. Aranjaţi-vă agenda cum trebuie.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Taur:

Prima zi a săptămânii nu se anunță a fi tocmai una liniștită pentru voi. De vină aţi putea fi chiar voi, dat fiind că riscaţi să începeţi săptămâna agitaţi și plini de nervi. Gândiţi-vă dacă aveţi motive reale să vă simţiţi așa. Alegeţi să dezamorsaţi singuri bomba, astfel încât să nu explodeze când vă este lumea mai dragă. Este în puterea voastră să vă recăpătaţi pacea interioară.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Gemeni:

Intervalul 28-30 iunie vă poate surprinde destul de inflexibili, îndărătnici și greu de suportat, până și pentru voi. Iar cum vă încăpăţânaţi să rămâneţi în această stare, riscul este mare să vă petreceţi o bună bucată din săptămână posomorâţi. Lăsaţi-i pe cei dragi să vă scoată din această stare sau schimbaţi chiar voi placa. Nu uitaţi că o astfel de dispoziție vă poate aduce neplăceri de natură fizică.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Rac:

Prima și ultima zi a săptămânii, adică zilele de luni și duminică, sunt favorabile pentru a vă seta deziderate pentru zilele care vor urma, dar și pentru a face bilanțul țintelor atinse. Oricare ar fi concluzia, cert este că o mentalitate de învingători, în care predomină speranța și optimismul, vă vor duce departe. Nu lăsaţi tendința de a fi prăpăstioşi să vă strice planurile pe care le aveţi.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Leu:

Din data de 30 încolo, v-aţi putea face tot felul de scenarii care vă schimbă drastic dispoziția de la o clipă la cealaltă. Așadar, s-ar putea spune că sensibilitatea voastră întrece cotele obișnuite perioada aceasta, motiv pentru care ar fi bine să vă conştientizaţi tendința de a lua lucrurile personal. Astfel, veţi reuși să vă abţineţi din a transforma totul într-o dramă și poate chiar într-o stare fizică proastă.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Fecioară:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze în vreun fel sau altul la bunăstarea voastră fizică. Dacă totuși aveţi parte de vreo neplăcere, se pare că nu va fi vorba decât de una măruntă și trecătoare. Iar cum sunteţi nişte persoane atente cu propria voastră sănătate, singura recomandare ar fi aceea de a vă menține stilul de viață și alimentație echilibrat. În felul acesta, reduceţi și mai mult șansele de a avea parte de orice fel de disconfort.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Balanţă:

Săptămâna aceasta nu veţi avea probleme grave de sănătate. Cu toate acestea, climatul astral rămâne unul destul de tensionat, motiv pentru care ar fi de dorit să fiţi precauţi. Organizaţi-vă agenda fiecărei zile în asemenea fel încât să puteți lua masa la ore fixe și să vă puteți acorda câteva clipe de odihnă. Este în avantajul vostru să vă planificaţi programul înțelept.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Scorpion:

Ziua de 27 ar putea începe bine, dar se poate termina prost. În orice caz, dacă vă alegeţi cu vreo stare de disconfort, cert este că va apărea brusc și va dispărea la fel de surprinzător. Așadar, dacă simţiţi că v-ar putea afecta relația cu ceilalți sau prestația la serviciu, mai bine luaţi o pauză. Un somn bun și o masă echilibrată vă pot ajuta să vă repuneţi pe picioare. Aveţi grijă de voi.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Săgetător:

Zilele de 28, 29 şi 30 nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Este posibil să nu se întâmple nimic, dar există totuși șanse să nu treacă fără să îşi lase amprenta pe starea voastră de bine la nivel fizic sau emoțional. În eventualitatea în care vi se dă peste cap echilibrul, încercaţi să nu vă cultivaţi proasta dispoziție. Apelaţi la sfatul unui medic dacă vă doare ceva sau înconjuraţi-vă de prieteni.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Capricorn:

S-ar putea ca zilele de 1 şi 2 iulie să nu vă surprindă în cea mai bună formă fizică. Ar fi bine ca weekend-ul acesta să nu vă propuneţi să realizaţi activităţi solicitante din punct de vedere fizic. Acestea v-ar putea obosi mai mult decât este cazul, motiv pentru care riscaţi să începeţi săptămâna viitoare epuizaţi. Optaţi pentru preocupări relaxante, menite să vă încarce bateriile așa cum trebuie.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Vărsător:

Zilele de 1 și 3 iulie nu se anunță prea grozave din punct de vedere al sănătăţii. Aţi putea avea de tras destul de mult de pe urma faptului că vă lăsaţi prea tare afectaţi de ce se întâmplă în jurul vostru. Nu vă miraţi dacă vă alegeţi cu o durere de stomac sau alt fel de neplăcere fizică de pe urma faptului că puneţi la suflet până și lucrurile care sunt menite să treacă pe lângă voi fără să investiţi emoțional.


Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2016, Peşti:

Nu se anunță o săptămână care să atenteze în vreun fel sau altul la bunăstarea voastră fizică. Ar fi bine totuși să vă puneţi o oarecare ordine în viață, mai ales pentru că aveţi tendința de a fi destul de dezorganizaţi. Un program mai riguros de masă și somn v-ar putea ajuta să vă menţineţi energia la cotele normale. Dacă vă planificaţi agenda fiecărei zile cu atenție, veţi reuși chiar să vă faceţi timp pentru unele pauze binemeritate.


Horoscop iulie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS